Kangge bapak / ibu:

Kita kepengin ngajak sampeyan menyang presentasi EUHA saka pitulung Pendengaran anyar. Presentasi kasebut bakal ditindakake ing Ürnberg Messe, Jerman, Hall- Stand no.3A.40716 – 18 Oktober 2019. Muga-muga sampeyan lan kanca-kanca bisa melu.

HUIZHOU JINGHAO TEKNOLOGI MEDIKAL CO., LTD. minangka produsen utama kualitas tinggi. Sampeyan ngerti yen kemajuan teknologi anyar wis saya tambah akeh masarakat. Model anyar kita nyedhiyakake kualitas lan kecanggihan sing apik kanggo ekonomi, lan fitur-fitur anyar menehi kaluwihan sing beda kanggo produk sing padha saka manufaktur liyane.

Kita ngarep-arep ndeleng sampeyan lan kita bakal seneng golek papan kanggo sampeyan.

Tulus ikhlas sampeyan.

Sara

Huizhou Jinghao Teknologi Kedokteran CO, LTD.

https://www.jhhearingaids.com/

6 lantai, Bangunan Industri Huicheng, dalan Huifengdong 2, Zhongkai High-Tech Zona, Huizhou, Guangdong, China (Mainland)
Ponsel: + 86 – 18566295705

Telpon: + 86 – 752-2299187
email: Jinghao14@jinghao.cc

LAMAN WEB EUHA:

http://www.exhibition-euha.com/