BAGIAN KOMENTAR KOMPRESI, KURANGAN PISAH: Fitur 4 saluran pangolahan sinyal, lan uga 4 saluran kompresi independen, swara sing diklumpukake dipérang dadi macem-macem wilayah frekuensi kanggo analisis, pamrosesan lan pamulangan sing kapisah, uga ngoptimalake deteksi sinkronisasi swara bisu, nyuda gangguan lapisan kanggo nyuda gangguan latar mburi, pembatalan umpan balik akustik. Ana macem-macem mode kanggo macem-macem atmosfer, mode standar, nyuda swara & tele coil.

Nuduhake kabeh asil 2

Tampilake sidebar