Bentenane karo teknologi pertolongan pendengaran tradisional, bisa diisi ulang maneh supaya sampeyan bisa nggunakake maneh baterei sing padha kanthi mung nggunakake alat pangrungon karo pangisi daya. Luwih lingkungan tinimbang sepindah pangrungu baterei. Pasokan daya bisa saka bank listrik, komputer, adaptor, baterei AA lan sapanunggalane, sing ngidini sampeyan lunga menyang njaba nganti suwe, saengga pitulung pangrungon kuping sing bisa diisi ulang bisa dadi potensial ing pasar.

Jinis sepindah pangrungon sing bisa diisi ulang:
Kita bisa ngisi daya baris USB, ngisi daya adaptor, lan ngisi kasus kanthi pasokan listrik.

Alat pangrungon USB sing diisi, bisa diwenehake dening bank listrik, komputer, laptop lan output kanthi antarmuka USB. Kaya dene JH-338, JH-339, JH-351, JH-351O, JH-351R, JH-909;

Alat adaptasi sing bisa diwenehake, diwenehake dening adaptor, lan plug adaptor bisa uga AS, UK, EU, AU lan liya-liyane. Piranti pendengaran kaya iki kaya JH-905 lan JH-337. JH-337 kita uga bisa dikisi baterei AA.

Kasus pangrungon alat pangrungon portabel lan kabeh aksesoris bisa dilebokake ing kasus kasebut. Alat-alat pendengaran kasebut diisi dening kasus lan kasus kasebut uga bisa diisi ulang, pasokan daya kanthi adaptor, USB utawa baterei AA. Kaya JH-361, bantuan pendengaran JH-335.

Kauntungan pitulung pangrungon sing bisa diisi ulang
1. Baterei sing bisa diisi ulang maneh, loropaken eko, dheweke bakal nyuda panggunaan baterei, apik kanggo lingkungan kita;
2. Apike kanggo lelungan, gampang kanggo entuk kekuwatan yen sepindah pangrungon dipateni, nanging yen sampeyan nggunakake alat pangrungon baterei, sampeyan bisa uga ora gampang golek papan kanggo tuku baterei;

Amarga potensial gedhe ing pasar, pangrungon pangrungon sing bisa diisi maneh luwih populer ing klompok rugi pangrungon. Dheweke adol panas ing toko online utamane kaya Amazon.

FAQ pitulung FAQ bisa dicari ulang

Suwene suwene pitakon pamulihan sing bisa diisi maneh?

Yen alat pangrungon sing bisa diisi ulang ora duwe lawang batere, mula batere bisa diisi ulang Lithium-Ion. Baterai iki mbutuhake udakara 3-4 jam kanggo ngisi daya kanthi lengkap lan bakal nggunakake alat pendengaran udakara 24 jam saben biaya. Baterai dhewe kudu tahan suwene alat bantu dengar, umure 4-5 taun.

Apa sampeyan bakal bisa nampa baterei sepindah sing bisa diisi ulang?

Cocog kanggo akeh pangrungon jinis, saben paket saka Baterai sepindah sing bisa diisi ulang dilengkapi rong sel, yaiku bebas merkuri, ramah lingkungan, lan bisa diisi ulang sajrone rong jam. Sajrone lifecycle, saben baterei sepindah sing bisa diisi ulang duweni potensi ngganti nganti standar 57 baterei sepindah pangrungon.

Kepiye carane menehi posisi pitulung pangrungon ulang ing pangisi daya?

Selehake pitulung pamireng ing port ngecas supaya LED (lampu) ing alat-alat pendengaran padha karo LED (lampu) ing pangisi daya. Priksa manawa pambiyantu pangrungon wiwit ngisi daya (LED ing saben pitulung pangrungon dadi padhet). Yen alat-alat pendengaran diposisikan kanthi ora bener, mula ora bakal dituntut.

Kepiye carane bisa ndeleng alat bantu pangrungon saya wis kebak?

Yen baterei wis diisi kanthi lengkap, butuh wektu nganti telung jam kanggo ngisi pitulung pangrungon kanthi lengkap.
Nalika ngisi daya baterei litium-ion, luwih cepet wiwitan wiwitan. Dadi sawise menit 30, baterei bakal dikenani biaya 25%, lan sawise siji jam baterei bakal ana ing kapasitas 50%.

Apa sumber daya sing bisa digunakake kanggo pangisi daya?

Pangisi daya didhukung dening plug daya kanggo soket listrik. Sampeyan bisa ngisi daya pangisi daya saka sumber liyane kanthi port USB. Pesthekake yen sumber daya yaiku patuh USB 2.0, output minimal 500mA. Conto sumber: Bank listrik, PC, Car. Tansah ngisi daya diwiwiti kanggo mesthekake sumber daya menehi asil sing cukup kanggo pangisi daya.
Piranti pangrungonku ora semlorot abang nalika dilebokake ing pangisi daya?
Iki nuduhake kesalahan sistem. Hubungi profesional perawatan pendengaran.

Apa baterei litium-ion?

Baterai lithium-ion pancen misuwur saiki. Sampeyan bisa nemokake ing laptop, PDA, ponsel lan iPod. Dheweke umume amarga, pound kanggo pound, kalebu sawetara baterai sing bisa diisi ulang paling energik sing kasedhiya.

Baterai lithium-ion uga ana ing warta bubar. Iku amarga batere iki duwe kemampuan kanggo nyala-nyala sok-sok. Ora umum - mung rong utawa telung bungkus batere saben yuta duwe masalah - nanging nalika kedadeyan, ekstrem banget. Ing sawetara kahanan, tingkat kegagalan bisa mundhak, lan yen kedadeyan sampeyan bakal kelingan batere ing saindenging jagad sing bisa nyebabake jutaan produsen dolar.

Bahan bantu pendengaran bisa mbayar ulang biaya?

Nilai sistem baterei sing bisa diisi ulang uga dibandhingake karo batre pitulungan pendengar tradisional 100. Wong sing mbutuhake bantuan pendengaran ing loro kuping bakal ngliwati baterei nganggo 100 saben taun, sing regane antara $ 100 lan $ 150.

Nuduhake kabeh asil 13

Tampilake sidebar