Bahan bantu pangrungon digital bisa nggunakake pangolahan swara kanthi digital, utawa DSP. DSP ngganti gelombang swara dadi sinyal digital. Ana chip komputer ing pitulung kasebut. Chip iki mutusake manawa ana swara utawa swara. Banjur nggawe owah-owahan kanggo pitulung kanggo menehi sinyal swara sing jelas.

Bahan bantu pendengaran digital nyetel awake dhewe. Alat pitulung jinis iki bisa ngganti swara kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Bantuan pendengaran jinis iki larang. Nanging, bisa mbantu sampeyan nganggo pirang-pirang cara, kalebu

program sing luwih gampang;
luwih pas;
njaga swara supaya ora banter banget;
kurang saran; lan
kurang swara.
Sawetara pitulung bisa nyimpen program beda. Iki ngidini sampeyan ngganti setelan sampeyan dhewe. Ana setelan sing ana nalika sampeyan ing telpon. Setelan liyane bisa uga nalika sampeyan lagi ana ing papan sing rame. Sampeyan bisa push tombol ing bantuan utawa nggunakake remot kanggo ngganti setelan kasebut. Pirsawan pamirsa bisa program jinis pitulung maneh yen pangrungon sampeyan diganti. Dheweke uga luwih suwe tinimbang jinis pitulung liyane.

Nuduhake asil siji

Tampilake sidebar