Piranti pangrungon minangka piranti elektronik sing bisa nampa lan nggedhekake swara mlebu kanggo wong-wong sing cacat pangrungon kanggo nduwe pangerten swara sing luwih apik liwat amplifikasi sing tepat.

Mangkene carane bisa:

  • Mikrofon milih swara ing saubengé.
  • Penguat ndadekake swara luwih banter.
  • Panampa ngirim swara sing digedhekake ing kuping iki.

Ora kabeh wong sing duwe pendengaran bisa entuk keuntungan saka pitulung. Nanging mung 1 ing wong 5 sing bisa nambah dandan. Umume wektu, wong-wong sing duwe karusakan ing kuping njero utawa saraf sing nyambung kuping karo otak. Kerusakan bisa teka saka:

  • Penyakit
  • Aging
  • Bising kuat
  • Pangobatan

Nuduhake asil 1-24 saka 48

Tampilake sidebar

JH-D59 Alat Bantu Pangrungu BTE Digital sing Bisa Diisi ulang

JH-D58 alat bantu dengar digital BTE sing bisa diisi ulang

JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

JH-D30 pitulung pendengaran ITE cilik (Hercules)

JH-A39 Bantuan Gunggung Ngrungokake ITE

$99.00

JH-D19 Bantuan Pendengaran anti banyu

JH-D26 Bantu Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Digital Hearing Aids kanggo Nyambungake telpon

Sold metu
Beige
Black
Silver
Putih

JH-D36-00F / 4FA BTE pendengaran pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

JH-D31 alat bantuan pendengaran mini BTE

Alat Krungu Pendengaran Siber Sonic JH-113

JH-115 BTE Piranti Bantuan Pangrungon Ditulung ing Piranti

JH-116 Swara Amplifier Swara Nganti Telinga Bantuan Pangrungon

JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

JH-125 Analog Piranti Alat Pangrungon BTE RIC

JH-233 Bantuan Dhukungan Dhukungan Awak Dhuwur Dhuwur Dhuwur

JH-238 Bantuan Dhukungan Dhukungan Awak Dhuwur Dhuwur Dhuwur

JH-337 BTE Bantuan Pangrungon Sing Bisa Dikembangake maneh

JH-338 BTE Aid Dhasar maneh sing bisa diisi ulang nganggo basis 5V USB

JH-351 BTE FM Rintangan Ngrungon Kancing sing Bisa Dipa maneh karo port daya USB

JH-351O BTE FM Open Aid Rechargeable Hearing Aid kanthi kabel USB

JH-900a ITE Hearing Aid / mini Amplifier Amplifier

JH-905 ITE Rechargeable Aid Hearing Aid karo tas travel saka pabrik OEM China

JH-906 ITE Aid Aid / Amplifier Hearing kanthi battries 2