Wiwit babagan Undhang-undhang Ngrungokake Over-the-Counter Hearing 2017 saka Administrasi Pangan lan Obat (FDA) wis digunakake kanggo nggawe peraturan babagan piranti pendengaran kategori anyar iki. Piranti OTC khusus kanggo wong sing ngalami pendengaran durung ana ing pasar. Yen sampeyan mikir babagan tuku piranti sing nyatakake kalebu ing kategori anyar iki, mula waspada. Langkah sabanjure bakal dadi Notifikasi Usul Rule Making (NPRM) sing diterbitake dening FDA, diikuti karo periode komentar terbuka lan banjur aturan pungkasan. Sawise aturan pungkasan wis ana, sampeyan isih kudu dadi konsumen terpelajar: sinau kabeh babagan piranti sadurunge tuku.

Tafsiran saka pitulung pendengaran pendengaran FDA OTC-apa mbesuk pendengar OTC?

Bubar, "KTT Industri Krungu Audiovisual Anyar 2019", disponsori dening Asosiasi Ilmu lan Teknologi Beijing lan dikelola bareng karo Komite Industri Layanan Pangrungon, sukses rampung ing Suzhou. Gunggunge luwih saka 200 alat bantu dengar, operator toko, manajer pabrik lan distributor domestik lan manca saka kabeh negara sing melu konferensi kasebut. Konferensi kasebut suwene 3 dina. Konferensi kasebut kalebu rapat anggota cilik, nedha bengi, konferensi pers penting, 4 forum tema, studi kasus, 2 forum meja bundar, lan 2 kunjungan perusahaan. Gunggunge 20 topik Pamicara lan 10 tamu ing forum meja bunder nggawe bareng apik.

Ing wayah esuk tanggal 16 November, ing forum tema "Konsep Layanan" ing KTT Industri Pendengar Pemirsa Anyar 2019, Adnan Shennib nuduhake pidato utama kanthi irah-irahan "Kepiye masa depan OTC pitulung lunga? ”
Khusus kalebu: tren lan kabijakan alat bantu dengar OTC / DTC AS, alangan paling gedhe sing nyebabake penjualan alat bantu dengar, interpretasi UU OTC 2017, negara pasar OTC / DTC AS saiki, kepiye tanggepan audiologis / fitters ing pasar OTC OTC generasi sabanjure pitulunglsp. .

Kaping pisanan Pak Adnan nerangake konsep OTC lan DTC. DTC: Langsung-Kanggo-Pelanggan. Iku kalebu kategori pitulung, lan pangguna kudu ndhaptar waiver medis (Waver medis) sadurunge bisa tuku langsung ing Internet, apotek lan saluran liyane. OTC: Counter Over-The-Counter. Alat bantu dengar ing kategori iki bisa dituku langsung saka Internet, apotek lan saluran liyane tanpa ana pambebasan medis.
Kebijakan Bantuan Pendengaran AS
Piranti pangrungon minangka piranti medis sing diatur dening FDA. Umume pitulung pamireng didol dening para ahli audio / pendengar. Pangguna sing pengin tuku pitulung pamirsa saka pamirsa / auditor online, apotek, lan sapiturute kudu menehi tandha pengecualian medis. Amarga model sales bertudung iki, pangembangan saluran adol langsung wis ora pati jelas.
He Chuanpu nandatangani tagihan sing gegandhengan karo alat bantu dengar OTC ing 2017, nanging FDA durung ngumumake kategori alat bantu dengar OTC, mula para pedagang durung bisa adol kanthi jeneng "alat bantu dengar OTC".

Rintangan paling gedhe kanggo penjualan bantuan pangrungon

Rega toko pandhuan rata-rata ing Amerika Serikat udakara $ 2400, lan tingkat penemuan pendengaran sing paling murah mung 14-20%. Faktor kasebut nyebabake pangguna milih kanggo tuku produk ngrungokake PSAP pribadi. (Pengaruh Swara Swara pribadi China nuduhake PSAP minangka amplifier swara)

Tafsiran undhang OTC 2017

Apa tegese OTC undhang 2017?

Bahan bantu pendengaran kelas medis bakal didol langsung kanggo pangguna pungkasan. FDA bakal ngembangake klasifikasi produk anyar lan nyetel standar produk kanggo pitulung pendengaran OTC.

Napa bil OTC bisa mlebu?

Alat bantu dengar OTC bisa nyuda biaya supaya konsumen entuk alat bantu dengar; nambah saluran konsumen kanggo tuku alat bantu dengar; stimulasi lair produk lan layanan anyar.

Kapan tagihan wis ditindakake?

Undhang-undhang kasebut ditandatangani ing wulan Agustus 2017, lan FDA bakal ngrampungake kabeh karya sing relevan kanggo efektifitas alat bantu dengar OTC ing taun 2020. Industri alat bantu dengar nanggapi kanthi negatif banget, nanging ora bisa menehi solusi sing luwih apik, mula tagihan kasebut ditrapake kanthi lancar.

Status pasar OTC / DTC AS

"OTC pitulung”Durung dibukak ing pasar AS, nanging pengecer pengin pindhah mbesuk. Siji tangan, pengecer online ngupayakake nganyarke lan nyedhiyakake PSAP sing luwih lengkap. Sawetara produk wis ndhukung teknologi sing populer kayata remot. Saliyane, CVS, COSTCO - kayata predator apotek Amerika wis ngenalake adol PSAP. OTC pitulung bakal dikenalake mbesuk.
Pengecer kabel / Online nglaporake tuwuh taunan 46%. Potensial pasar sing berkembang iki isih gedhe, lan diprakirakake manawa wutah taunan saiki 20-30%.

Pamuter gedhe ing pasar OTC / DTC

CVS lan Beurer, NANO pitulung bisa nyedhiyakake teknologi lan produk anyar kanggo pasar OTC / DTC. Pemain gedhe ing industri elektronik konsumen, kayata Bose, uga ngumumake mlebu ing pasar OTC / DTC.

Efek pasar OTC / DTC

Pasar OTC bakal nduwe pengaruh gedhe marang industri lan konsumen, lan sawetara perubahan bakal nyebabake potensial OTC / DTC. Dampak sing paling jelas yaiku konsumen bisa entuk rega sing luwih murah pitulung, lan luwih akeh produk alat bantu dengar kualitas tinggi bakal mlebu saluran lan pasar sing lagi maju.

Presiden AS Trump wis mlebu Undhang-undhang Referensi Obat Administrasi Pangan lan Obat 2017, sing kalebu Undhang-undhang Bantuan OTC OTC sing bakal kalebu pitulung ing produk OTC OTC. Sawise ukum kasebut ditrapake, wong diwasa kanthi pendengaran sing entheng nganti moderat bisa tuku OTC pitulung langsung.
Sadurunge, pasien cacat pangrungon ing Amerika Serikat kudu dipilih lan dilengkapi alat pendengaran dening profesional perawatan pendengaran profesional.
Iki uga tegese alat bantuan pangrungu wis ganti saka dewi lanang / wanita sing dingin-asol saka masarakat umum kanggo kanca sing mesra lan mesra. Umume wong liya sing duwe kesempatan kanggo mbukak bantuan pendengaran lan sinau babagan carane bisa ngrungokake kanca-kanca cacat sing bisa ngrampungake gangguan ing urip lan nambah kualitas urip!

Tanggepan industri kanggo bantuan pendengaran OTC

Disenengi Amarga OTC pitulung duwe saluran sales sing luwih jembar, iki tegese konsumen sing luwih potensial bakal ngakoni gangguan pendengaran, lan kanthi ora langsung, iki uga bakal nyebabake pemahaman alat bantu dengar / alat bantu dengar. Lan profesional pangrungon / pangrungon pas profesional kanthi latar mburi profesional bakal duwe swara utama ing pangembangan produk anyar ing saluran OTC.

Kepiye cara ngatasi pasar OTC?

Jeblugan saka pasar OTC tegese para ahli audio / peralatan bisa nggunakake kawruh profesional lan pengalaman sing sugih kanggo melu ing pembangunan lan produksi produk OTC, ing wektu sing padha melu riset uji coba klinis pre-pasar, utawa nyedhiyakake produk OTC profesional. Konsultasi Layanan Krungu.


Ngadhepi pasar OTC, merek bantuan pendengaran durung siap. Produk sing ana saiki ora cocog kanggo pasar OTC. Sanajan macem-macem inovasi wis muncul ing industri pertunjukan pendengaran sajrone 5 taun kepungkur, inovasi teknologi iki durung bisa ningkatake eksplosif industri pitulung pendengaran. Konsumen njaluk produk lan inovasi anyar.
Ora ana gandhengane karo rega, saluran lan teknologi, nanging asale saka stereotipe masarakat pitulung. Pangguna alat bantu ngrungokake diarani sepuh lan gangguan pendengaran, sing mbatesi pangembangan eksternal saka pitulung. Mula, pamilik merek kudu miwiti karo kabutuhan pangguna lan ngenalake desain anyar, desain fungsional sing beda-beda, utawa nyedhiyakake fungsi tambahan sing ora bisa dirungokake.
Pak Adnan, nggunakake produk sing bisa dipakai minangka conto, nerangake manawa nggawe pangguna kepengine kepemilikan luwih penting tinimbang kudu duwe. Carane nggawe pitulung nyingkirake stereotipe lan dadi "teknologi tinggi" lan "luwih sehat" sing luwih becik kudu dipikirake karo merek alat bantu dengar.

Kemampuan pembangunan bantuan pendengaran OTC generasi sabanjure

Teknologi inti sing ana pitulung durung bisa ndhukung kabutuhan pangembangan OTC anyar pitulung; teknologi sing ana saiki ngatasi "kebutuhan kanggo ngrungokake" lan nglirwakake "pangrungon pangrungon"; nambah fungsi liyane (kayata ngawasi kesehatan)) Bisa ngowahi stereotipe konsumen kanthi efektif pitulung.

Pembekal pendengaran OTC paling apik ing China

Huizhou Jinghao Teknologi Kedokteran CO, LTD. minangka dhaptar tunggal pitulung/ produsen ampli pangrungu ing China, misuwur amarga nyedhiyakake kualitas lan rega sing apik pitulung/ panguat pangrungon.
Jinghao Medical nglulusake audit BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH dll, lan kabeh produk kanthi sertifikat CE, RoHS, FDA. Kanthi luwih saka 30 insinyur R&D sing duwe pengalaman, Jinghao duwe katrampilan nindakake proyek ODM & OEM.
OTC khas Piranti pangrungon Pelanggan kalebu CVS HEALTH, BEURER, AEON (JAPAN), lsp.

Kanggo nyilikake

Potensial pasar OTC / DTC dadi gedhe. Industri pabrikan pamireng durung nemokake produk sing nate nanggapi. Ngatasi stereotaip konsumen minangka prasyarat kanggo pertumbuhan pasar sing dhuwur. Mung terobosan teknologi inti sing bisa nggawe produk sing inovatif lan mbukak kunci pasar OTC.

Nuduhake kabeh asil 9

Tampilake sidebar