OEM stands for Produsen Peralatan Asli. Ing tembung liyane, perusahaan sing ngrancang lan nggawe piranti pertandhingan wiwitan sampeyan.
Tuku pembantu pendengaran OEM / OEM tegese kita bisa ngasilake produk unik miturut logo merek utawa desain industri sampeyan.

  • Bagean asli produsen menehi desain lan kualitas sing luwih apik
  • Nyewa layanan manufaktur peralatan asli ngidini sampeyan fokus
  • Konsultasi karo layanan pabrikan peralatan asli ngirit dhuwit

Desain & Tata Letak

Saben spesialis sing menehi spesifikasi lan desain, tata letak lan model kanggo cocog karo kabutuhan pelanggan.

Cithakan Plastik

Cithakan sing apik ndadekake produk sing berkualitas tinggi. Kawruh umum ngecor plastik. Cetakan digawe kanthi tepat ing tata letak.

Manufaktur

Kita ngasilake produk tliti kanthi nggunakake piranti 48 paling anyar sing dikontrol-unit komputer.

Pelapisan, Cetakan

Iki nambah kualitas produk lan nambah regane. Kita uga nyedhiyakake lapisan UV uga.

Majelis

Sawise kain, lapisan, percetakan layar. Kita ngumpulake macem-macem bagean lan nggawe produk tliti sing dhuwur.

Liwat negara 100 + negara dipercaya produk lan layanan pendengaran

Kasus OEM

Acustika

Salah sawijining toko chain farmasi paling gedhe ing Italia.

Beasiswa

Salah sawijining perusahaan peralatan medis paling gedhe ing Jerman. Beasiswa nawarake sawetara luwih saka produk 500, lan wiwit dina 1919 Beasiswa wis ngirim apa sing dijanjeni klaim: kesehatan lan kesejahteraan. Saiki Beasiswa minangka salah sawijining mitra bisnis sing paling penting.

CVS

Toko rantai apotek paling gedhe ing AS. Toko Farmasi CVS ana ing 49 negara bagian, Distrik Columbia lan Puerto Rico. Toko CVS nawakake macem-macem produk kesehatan lan kecantikan sing inovatif lan apotek CVS kanggo tuku jutaan obat resep saben taun.

AEON

AEON minangka Supermarket paling gedhe ing Jepang. JINGHAO nawakake bantuan pendengaran lan desain kemasan piranti medis lan layanan percetakan logo kanggo AEON. Kita miwiti hubungan bisnis ing 2013.