Bantuan Krungu Digital Digital sing ora bisa diprogram
Alat bantu dengar iki wis diprogram sadurunge diproduksi, lan bedane mung karo alat bantu dengar sing bisa diprogram yaiku yen wis digawe, ora bisa diprogram maneh. Lan sawetara alat bantu dengar sing ora bisa diprogram duwe jendela trimmer, sing bisa ngontrol "MPO" lan "NH", kayata JH-D10 lan JH-D18. Lan sawetara alat bantu dengar ora duwe jendela trimmer, kayata JH-D16 lan JH-D19 kita. Ing kategori iki, kita uga duwe jinis anti banyu, kayata JH-D19 lan JH-D18, bisa digunakake nalika udan. Lan yen tumiba ing banyu, isih bisa digunakake nalika metu.

Kabeh alat bantu dengar iki duwe fungsi ngoper mode, sing bisa cocog karo lingkungan swara sing beda. Kaya mode T-coil kanggo nelpon; Mode nyuda swara kanggo lingkungan rame, kayata pasar, dalan lan sapanunggalane; Lan liyane, kayata mode rapat kanggo lingkungan sing sepi, mode normal kanggo kabeh frekuensi swara lan mode ruangan kanggo lingkungan ruangan dll kasedhiya kanggo ngasilake. Amarga fungsi ngoper mode, alat bantu dengar bisa nyuda sawetara frekuensi sing sampeyan ora prelu, priksa manawa swara sing sampeyan rungokake wis bening lan kualitas dhuwur, tinimbang swara lan swara kabeh diencengi.

Dadi, kauntungan pambantu digital sing ora bisa diprogram
1. Ora perlu program, gampang banget;
2. Cocog kanggo lingkungan sing beda;
3. Kualitas swara dhuwur;
4. Umpan balik pasar sing apik.

Target pangguna

Amarga gampang operasi lan jumlah swara sing apik, jinis-jinis pendengaran jinis iki bisa digunakake kanggo omah, utamane kanggo wong tuwa lan bocah-bocah.

Penjual Target

Apik banget kanggo toko eksklusif, supermarket, toko departemen lan toko online (Kaya toko Amazon, toko eBay lan sapiturute) sadean.

Nuduhake kabeh asil 3

Tampilake sidebar