CES 2020 ngajak sampeyan

Jinghao Booth Medical No.: 42367

CES® Minangka Tahap Global kanggo Inovasi 

CES minangka papan ngumpul ing jagad kanggo kabeh sing nggarap bisnis teknologi konsumen. Wis dadi bukti kanggo para inovator lan teknologi terobosan sajrone 50 taun - tahap global ing ngendi inovasi generasi sabanjure dikenal ing pasar.

Diduweni lan diprodhuksi dening Asosiasi Teknologi Konsumen (CTA)®, iki narik pamimpin bisnis ing jagad lan pemikir perintis.

CES nuduhake luwih saka Perusahaan pameran 4,500, kalebu pabrikan, pangembang lan panyedhiya hardware teknologi konsumen, konten, sistem pangiriman teknologi lan liya-liyane; a program konferensi karo sesi konferensi 250 lan luwih saka 170,000 peserta saka negara-negara 160.

Lan amarga diduweni lan diprodhuksi dening Asosiasi Teknologi Konsumen (CTA)® - asosiasi perdagangan teknologi sing makili industri teknologi konsumen AS $ 401 milyar - narik kawigaten para pimpinan bisnis jagad lan pamikir pionir ing forum sing ngatasi masalah industri sing paling relevan.

Ngerteni luwih akeh babagan pimpinan pamikiran sing teka ing CES kanthi mriksa Ringkesan Audit Kehadiran CES 2019 (PDF).

Kanthi 11 papan resmi, CES nyakup ruang paméran luwih saka 2.9 yuta lan nampilake 36 kategori produk lan 22 Pasar.

Kanggo mbantu sampeyan navigasi, panggonan dilebokake dadi telung wilayah geografis: Tech East, Tech West, lan Tech South.

Kategori Produk:

  • 3D Printing
  • Aksesibilitas
  • Iklan, Pemasaran, Konten lan hiburan
  • Kacerdhasan gawéyan
  • Kinerja audio / High / End / Dhuwur
  • Layanan Cloud
  • Komputer Hardware
  • Keamanan lan Kebijakan Cyber
  • Kesehatan Digital
  • Imaging / Fotografi Digital
  • Drone
  • Education
  • Fitness
  • Gaming
  • Gaya urip (Kulawarga, Kaendahan, Binatang)
  • Pembayaran Mobile / Keuangan Digital / E-Dagang
  • Kabijakan Umum / Pamrentah
  • Resiko
  • Robotics
  • Sensor lan Biometrika
  • Kutha pintar
  • Smart Home
  • Piranti Lunak lan Aplikasi
  • Teknologi Olahraga lan Esports
  • Sustainability
  • Telekomunikasi
  • Wisata lan Pariwisata
  • Teknologi Kendaraan
  • Video
  • Realitas Vitrual lan Realitas Augmented
  • wearables
  • Piranti tanpa kabel
  • Layanan nirkabel
  • Teknologi Konsumen liyane

Inovasi Ganti Donya Diumumake ing CES

CES pertama dumadi ing New York City ing wulan Juni 1967. Wiwit saiki, ewu produk wis diumumake ing acara saben taun, kalebu akeh sing wis ngowahi urip.Deleng TANPA KANGGO TEKNOLOGI TEKNOLOGI. 

  • Videocassette Recorder (VCR), 1970
  • Pemain Laserdisc, 1974
  • Camcorder lan Pemain Disc Compact, 1981
  • Teknologi Audio Digital, 1990
  • Compact Disc - Interaktif, 1991
  • Sistem Satelit Digital (DSS), 1994
  • Disk Versatile Digital (DVD), 1996
  • Televisi definisi dhuwur (HDTV), 1998
  • VCR hard disk (PVR), 1999
  • Radio Satelit, 2000
  • Microsoft Xbox lan Plasma TV, 2001
  • Server Media Ngarep, 2002
  • Blu-Ray DVD lan HDTV PVR, 2003
  • Radio HD, 2004
  • TV IP, 2005
  • Konversi konten lan teknologi, 2007
  • TV OLED, 2008
  • 3D HDTV, 2009
  • Tablet, Netbook lan Piranti Android, 2010
  • TV sing Sambungake, Piranti Pintar, Kantong Android, Fokus Listrik Ford, Motorola Atrix, Microsoft Avatar Kinect, 2011
  • Ultrabooks, 3D OLED, Tablet 4.0 Android, 2012
  • HDTV Ultra, fleksibel OLED, Teknologi Mobil tanpa Supir, 2013
  • Printer 3D, Teknologi Sensor, UHD sudhut, Teknik Teknologi, 2014
  • 4K UHD, Realitas Virtual, Sistem Tanpa Artis, 2015

Tampilake survey sajrone pirang-pirang taun wis nuduhake manawa mayoritas luwih seneng pola pola kerja minggu kanggo CES. Kita nindakake sing paling apik kanggo gawe jadwal kanthi pas, nanging ing sawetara taun ngarep, pola pertunjukan bakal ganti kalebu akhir minggu supaya pas karo jadwal acara Las Vegas. Tanggal mangsa kalebu

  • Jan. 6-9, 2021 (Rebo-Setu)
  • Jan. 5-8, 2022 (Rebo-Setu)
  • Jan. 5-8, 2023 (Kamis-Minggu)
  • Jan. 9-12, 2024 (Selasa-Jumuah)

Babagan World Trade Center Las Vegas

Pusat Perdagangan Donya Las Vegas (WTCLV), salah sawijining fasilitas sing paling sibuk ing jagad iki, yaiku pusat konvensi 3.2 yuta-kothak kanthi jarak cendhak ing Las Vegas Strip sing misuwur. 

WTCLV melu kegiatan perdagangan, nyedhiyakake layanan perdagangan lan pameran, lan menehi layanan timbal balik kanggo anggota jaringan World Trade Centres Association.