Pameran Impor lan Ekspor China, uga dikenal kanthi Pameran Canton dianakake saben taun ing Guangzhou saben musim semi lan musim gugur, kanthi sejarah 59 taun wiwit 1957. Canton Fair minangka pameran sing lengkap kanthi sejarah paling dawa, level paling dhuwur, skala paling gedhe, macem-macem pameran lengkap, distribusi sing paling akeh para pembeli ing luar negeri lan omset bisnis paling gedhe ing China. Narik luwih saka 24,000 perusahaan perdagangan manca negara China sing paling apik kanthi kapercayan & kapabilitas finansial sing apik, lan 500 perusahaan ing luar negeri kanggo melu pameran. Iki minangka platform kanggo ngimpor lan ngekspor utamane kanthi macem-macem pola perdagangan sing fleksibel. Pengusaha saka saindenging jagad nglumpuk ing Guangzhou, ijolan informasi bisnis. Pameran produk ing Tahap 3 kalebu Tekstil & Garmen, Sepatu, Perlengkapan Kantor, Kasus & Tas lan Produk Rekrutmen, Obat-obatan, Piranti Kesehatan lan Produk Kesehatan, Paviliun Pangan lan Internasional.
Ing kene Jinghao pitulung bisa ditemokake kanthi rega sing paling apik.