Alat bantu dengar JH-W3 TWS bluetooth BTE kanthi Aplikasi Cerdas OTC Rungu Amplifier Rechargeable

  • App Smartphone (iOS / Android)
  • Pribadi saben kuping kanthi mandhiri liwat Aplikasi
  • Kontrol setelan EQ kanggo pengalaman audio sing optimal
  • Kasus Pengisian Multifungsi 3-in-1
  • Kasus Pengisian Portable Mini
  • Lampu UV Anti-Bakteri
  • Sambungan Bluetooth binaural kanggo nelpon lan streaming
  • Tahan banyu
  • Nano Coating ngusir cairan
  • IPX6 mekanik
informasi tambahan
Rata-rata OSPL90

111dB ± 4dB

Max OSPL90

≤122dB + 3dB

Gain Tes referensi

30dB ± 5dB

Eput Input EQ

≤29dB + 3dB

Range frekuensi

400Hz ~ 4500Hz

Panyebaran Gelombang Harmonic total

≤7% + 3%

Saiki Batere

≤10mA

Ukuran & Bobot

Alat bantu dengar: 34.2 × 15.9 × 9.2 mm: 4.3 gram
Kasus Isi Ulang: 49.9x73x44 mm; 67gram

Ulasan (0)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo Review "JH-W3 TWS bluetooth BTE alat bantu dengar kanthi Aplikasi Cerdas OTC Rungu Oplan Cerdas"
Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!