JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Digital Hearing Aids kanggo Nyambungake telpon

Description

Telpon saiki, nganggo G.Sound Buds

Nalika Aid-Aid ngrampungake Bluetooth, urip saya ganti.

 

fitur tombol

Ngisi 1.5H, 30H ngadeg, ganti terus

The 12th generasi Bluetooth 5.0Hz, tetep stabil

Sambungake kuping loro, siji tombol kanthi bebas ngalih ing antarane Hearing Aid lan telpon

Pengurangan Noise Digital

 

Ngrungokake telpon lan hiburan

1. Uripake telpon lan priksa manawa fungsi bluetooth diaktifake. Telusuri piranti Bluetooth ing telpon kanthi tindakake pandhuan telpon. Hubungi buku pangguna telpon kanggo informasi lengkap.

2. Sawise sawetara detik, telpon bakal ndhaptar piranti minangka piranti nemokake "W2". Pilih banjur tututi instruksi telpon kanggo milih pasangan iki.

3.Ing telpon sampeyan bakal konfirmasi pasangan kasebut, banjur penet Ya / Ok.

4.Finally, pilih nyambungake piranti saka telpon. Sampeyan bisa muter musik; Nonton TV / film lan mainake gaim karo telpon, mula sampeyan bisa ngrungokake kabeh swara utawa musik saka piranti kasebut.

5. Yen sampeyan nyambung karo Iphone, terus pencet tombol tombol kanggo detik 2, sampeyan bisa miwiti Siri.

Enquire