JH-D59 Alat Bantu Pangrungu BTE Digital sing Bisa Diisi ulang

(4 reviews customer)

GALLARY PRODUK

  • REKERJA: 20 Jam digunakake kanggo ampli swara. 2 Jam ngisi daya nganggo kasus portebel. Ngisi daya kapan lan ing endi wae. Ora prelu ngganti batere cilik lan larang kasebut.
  • Operasi Sederhana: Mung butuh siji tombol kanggo ngalih ing antarane 3 mode (Biasa / Ribut / Telpon). Uga duwe fungsi ngelingi setelan. Mode lan volume sing digunakake pungkasan isih bakal digunakake yen sampeyan nguripake.
  • Gampang digunakake: Mung 2 tombol kontrol. Pencet dawa "M" 3 detik kanggo nguripake / mateni. Pencet cepet "M" kanggo nyetel mode. Pencet tombol Volume cendhak kanggo volume +/-, ora prelu nyopot.
  • Dirancang INVISIBEL: Penguat swara pribadi mung cilik, wicaksana lan mini supaya ora bisa katon ing mburi kuping.
  • LAYANAN SELESAI SALES PERFECT: Kita nyedhiyakake dhuwit bali 30 dina, garansi pabrikan 1 taun lan layanan pelanggan tanpa wates. Yen ana masalah, sampeyan bisa ngubungi layanan pelanggan.
Description

ampli pangrungon sing bisa diisi ulang

Kasus Pengisian Portable - Kothak proteksi duwe batere 300mAH internal, sing cocog kanggo ngisi daya panguat kuping liwat kontak magnetik kapan lan ing endi wae. Bisa digunakake suwene 20 jam sawise ngisi daya 2 jam, luwih suwe tinimbang jinis piranti liyane.

CARA NGGUNAKAN?

panguat kuping sing bisa diisi ulang

STEP 1

Priksa manawa wis diisi daya sadurunge digunakake.

BIRU CAHAYA = NGISI

PUTIH CAHAYA = NGOMONG APIK

 

nyaman

STEP 2

Pilih tabung swara sing cocog lan pasang kubah kuping.

 

pas kuping kiwa lan tengen

STEP 3

Ngresiki kuping. Nganggo ampli pangrungu banjur lebokake kunci koncha ing njero kuping.

 

panguat kuping

STEP 4

Pencet '' M '' BUTTON 3s kanggo nguripake unit kasebut.

Gawe volume volume kanthi alon-alon.

 

pangrungon

SWITCH DEVICE

pitulung pangrungon sing bisa diisi ulang

MODE CHANDE

amplifier pangrungon sing bisa diisi ulang

ADOL VOLUME

Telung Mode sing Beda

Mode normal

MODEL NORMAL

Apik kanggo ngrungokake rutin saben dina.

Pencet cendhak “M” (1 detik) → Beep = program 1 = MODE NORMAL

sepi

MODE GUNUNG

Apik kanggo restoran, ruangan lsp.

Pencet cendhak "M" (1 detik) → Beep Beep = program 2 = NOISE MODE

telpon

MODE TELEFON

Apik kanggo obrolan telpon.

Pencet cepet "M" (1 detik) → Beep Beep Beep = program 3 = MODEL TELEPON

AMPLIFIER SUARA

Pitakon lan Solusi sing Kerep:

1) Napa ana sawetara latar mburi swara?

Bener, iku swara saiki listrik sing ana ing kabeh mesin sing apik. Umumé, sing luwih dhuwur kekuwatan, luwih gedhe swara statis.

√ Nguripake sawise dipasang ing kuping, banjur serep swara mboko sithik. Umumé, Sampeyan bakal bisa digunakake sawise 2-3 minggu.

2) Apa sebabé nyuwek?

Yen kubah kuping ora dilebokake kanthi apik ing kanal kuping utawa udhara bocor ing sudhut kubah kuping, yen piranti cedhak karo tangan utawa tembok, jumlah swara tartamtu bakal bali menyang mikropon. Swara wis digedhekake maneh sing nyebabake sempritan sing ngganggu.

√ Coba banjur pilih kubah kuping sing cocog. Lebokake kubah kuping ing kalen kuping lan priksa manawa pas ing jero. Nguripake piranti sawise dilebokake ing kuping.

3) Ora Bisa Ngisi Biasa?

√ Setel kanthi gampang posisi ampli pangrungu kanggo sambungan sing sampurna.

√Cahya dadi biru nalika disambungake kanthi apik; lampu dadi putih nalika wis diisi lengkap.

Ngresiki piranti kanthi rutin kanggo nyegah lilin. Supaya piranti tetep ora mlaku kanthi bener.

Link Artikel :JH-D59 Alat Bantu Pangrungu BTE Digital sing Bisa Diisi ulang

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Max OSPL90

<= 127dB + 3DB

Rata-rata OSPL90

111dB ± 4dB

baterei

Dibangun ing Lithium Battery

Ulasan (4)

Pantai 4 kanggo JH-D59 Alat Bantu Pangrungu BTE Digital sing Bisa Diisi ulang

    review alat bantu dengar jh-d59
    Brendan
    Maret 2, 2021
    Produk sing apik banget!
    Iki minangka alat bantu dengar sing apik banget, sampeyan ora bakal kuciwa. Dad seneng hadiah iki. Aksesoris akeh, pengisian daya magnetik trep banget, ... Liyane
    Iki minangka alat bantu dengar sing apik banget, sampeyan ora bakal kuciwa. Dad seneng hadiah iki. Aksesoris akeh banget, pengisian daya magnetik trep banget, lan operasi iki gampang dingerteni. Wektu siyaga bisa nyukupi kabutuhan sedina. Lengan silikon sing luwih akeh nggawe bapak luwih gampang ganti lan ngresiki. Saiki bapak lan kulawarga bisa komunikasi kanthi apik lan nonton TV lan nelpon kanthi gampang.
    Mbiyantu?
    0 0
    Kevin
    Februari 18, 2021
    Alat bantu iki bisa digunakake!
    Aku wis nyoba sawetara alat bantu dengar kalebu set sing regane $ 4000. Nalika iki ora sepira larang regane sing bisa digunakake kanggo ngrungokake w... Liyane
    Aku wis nyoba sawetara alat bantu dengar kalebu set sing regane $ 4000. Sanajan iki ora apik kaya set sing larang regane, yaiku alat pangrungon sing bener tanpa resep lan setelan pribadi, dadi pengganti sing apik. Iki nguatake swara ing level sing mbantu .... setelan swara paling endhek 5 ing endi biasane gunakake sepindah iki .... yen wis kliwat 3, akeh umpan balik nanging setelan sing luwih murah paling apik kanggo aku lan umume. Fitur sing bisa diisi ulang bisa digunakake kanthi apik lan ngirit akeh biaya batere lan wektu kanggo ngganti batere lawas. Aku nyaranake alat bantu iki kanggo sapa wae sing kurang ngrungokake.
    Mbiyantu?
    0 0
    review alat bantu dengar jh-d59
    JH-D59 Review foto Digital BTE Rechargeable Digital BTE
    JH-D59 Review foto Digital BTE Rechargeable Digital BTE
    review alat bantu dengar jh-d59
    +2
    Jacob Smith
    Februari 8, 2021
    Alat bantu dengar pancen apik tenan! Simbah seneng banget!
    Kaping pisanan, cepet banget! Aku nggawe simbah lan aku seneng! Sawise mbah kakungku dipasang, dheweke ujar yen kupinge kepenak banget... Liyane
    Kaping pisanan, cepet banget! Aku nggawe simbah lan aku seneng! Sawise mbah kakungku dipasang, dheweke ujar yen kupinge kepenak banget lan ora bakal ngrusak kupinge kaya alat bantu dengar sadurunge. Kapindho, duwe telung mode: mode normal, mode gangguan lan mode telpon. Operasi kasebut gampang banget. Simbah sinau kanthi cepet! Alat bantu dengar iki pancen trep lan gawe mbahku seneng banget! Kanthi regane luwih saka 100 dolar, kabegjan simbah iku sing paling penting kanggo aku! Iki produk sing sampurna!
    Mbiyantu?
    1 0
    James Comiskey
    Februari 3, 2021
    sistem gedhe / luwih dhisik set
    seneng banget karo produk
    Mbiyantu?
    1 0
Tambah review
Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Apa volume bisa disetel kanthi beda ing saben kuping?

    Pelanggan sing dihormati, Matur nuwun kanggo priksaan. Ya, alat bantu dengar iki ngemot piranti kiwa lan tengen. Sampeyan bisa nyetel volume supaya cocog karo kabutuhan kanthi nyetel tombol volume. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

    Wangsulan: chris peng tanggal 2 Mar 2021 06:19:57
  • Sepira gedhe bagean saka kuping (mburi kuping) saka ampli pangrungu iki?

    Pelanggan sing dihormati, Matur suwun kanggo pitakon sampeyan. Bagéyan ing mburi kuping alat bantu dengar iki udakara 3.3cm, cukup cilik kanggo dipakai kanthi nyaman ing mburi kuping. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

    Wangsulan: chris peng tanggal 2 Mar 2021 06:21:00
Downloads
Jeneng berkas Size link
JH-D59 manual BTC Versi Inggris 36.04 MB download
Sertifikat Kesesuaian CE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 452 KB download
FCC-Verification Jh-d58.jh-909.jh-w6.jh-a51.jh-w3.jh-d59.jh-d54.jh-w2.pdf 489 KB download
ROHS-CERTIFICATE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 491 KB download