JH-D58 alat bantu dengar digital BTE sing bisa diisi ulang

(7 reviews customer)

GALLARY PRODUK

Kualitas HD Swara, nyuda gangguan mikropon dobel. swara alam bening.
Speaker sungu obah pamindhahan Knowles kanggo alat pendengaran profesional. Swara Hi-fi kanthi midrange lengkap, treble bening, lan lapisan sing sugih.
4 jinis program pangrungon
Bisa ketemu kabeh skenario sing beda,

  • Indoor
  • Ruang
  • ruangan
  • Nelpon telpon

Konsumsi daya sithik, nggunakake wektu suwe.
Kapasitas gedhe 45mAh 3 dina suwene digunakake.
Kasus pengisian daya portebel bisa tahan 9 dina.
Antarmuka pangisian daya USB mikro, akeh cara lan piranti pangisian daya. akses gampang.

Alat Bantu Pangrungu Ganda (Ngiwa + nengen)
NW = 4.5g
Podo karo bobot kertas A4
dangu ngagem
Ora ana rasa bobot.

Description

FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.

Q: Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?
A: Umumé, bakal njupuk 30 nganti 60 dina sawise nampa pembayaran awal. Wektu pangiriman sing spesifik gumantung
ing item lan jumlah pesanan sampeyan.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?
A: 1. Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.
2.kita bisa ngasilake conto utawa gambar teknis. Kita bisa nggawe cetakan lan perlengkapan.

P: Kepiye kapal sampeyan bakal ngirim lan suwene wektu teka?
A: Biasane dikirim nganggo DHL, UPS, FedEx, utawa TNT. Biasane butuh 3-5 dina nganti
teka. Maskapai penerbangan lan kapal laut uga opsional.

P: Apa sampeyan menehi jaminan produk?
A: Ya, kita menehi garansi 1-2 kanggo produk kita.

P: Kepiye cara ngatasi kesalahan?
A: Kaping pisanan, Produk kita diproduksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat cacat bakal kurang saka 0.2%.
Kaping pindho, sajrone wektu njamin, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi urutan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo produk batch sing cacat, kita bakal ndandani lan menehi menyang sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi kalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

Link Artikel :JH-D58 alat bantu dengar digital BTE sing bisa diisi ulang

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


Ulasan (7)

Pantai 7 kanggo JH-D58 alat bantu dengar digital BTE sing bisa diisi ulang

    H *** H
    Januari 8, 2021
    Seneng banget karo alat bantu dengar. Perusahaan hebat, pangiriman cepet, 5 Big Stars! Nuwun!
    Mbiyantu?
    0 0
    f *** o
    Desember 25, 2020
    Llego mas rápido de lo que esperaba, hasta el momento excelente producto llego en perfectas condiciones
    Mbiyantu?
    0 0
    N *** a
    Desember 3, 2020
    Funziona bene
    Mbiyantu?
    0 0
    S *** n
    November 5, 2020
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo pangiriman cepet. Piranti kasebut kualitas apik. Aku nyaranake
    Mbiyantu?
    0 0
    U *** a
    November 5, 2020
    Aku marem banget karo alat bantu dengar. Wektu pangiriman sawetara dina luwih cepet saka sing diarepake
    Mbiyantu?
    0 0
    A *** a
    Oktober 28, 2020
    Wong tuku. Pantes dijaga, aku seneng banget. Muga-muga bisa suwe banget. Begjanipun karo sadurunge, lan yen sampeyan entuk utawa nyuda... Liyane
    Wong tuku. Pantes dijaga, aku seneng banget. Muga-muga bisa suwe banget. Untunge karo sadurunge, lan yen sampeyan entuk utawa nyuda swara kanthi nutul, kabeh bisa diatur. Pilot profesional matur nuwun sanget. Sing adol langsung kapal. Aku pesen bengi lan weruh utusan.
    Mbiyantu?
    0 0
    A *** a
    Oktober 28, 2020
    Ora ana komentar babagan kemasan! Barang-barang kasebut wis dikemas banget! Pak Penjual, matur nuwun sanget! Barang duwe kemasan independen dhewe!... Liyane
    Ora ana komentar babagan kemasan! Barang-barang kasebut wis dikemas banget! Pak Penjual, matur nuwun sanget! Barang duwe kemasan independen dhewe! Kualitas banget! Aku marem banget karo pesen iki! Aku nyaranake supplier iki lan produke! Barang teka kanthi aman
    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!

Downloads
Jeneng berkas Size link
Sertifikat Kesesuaian CE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 452 KB download
FCC-Verification Jh-d58.jh-909.jh-w6.jh-a51.jh-w3.jh-d59.jh-d54.jh-w2.pdf 489 KB download
ROHS-CERTIFICATE JH-D58, JH-W3, JH-D59, JH-D54, JH-A51, JH-W2, JH-909, JH-W6.pdf 491 KB download