JH-D36-00F / 4FA BTE pendengaran pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

  • Bantuan Krungu Digital WDRC & AFC
  • Kontrol Volume Tombol & Memori Volume
  • 4 Program kanggo Lingkungan sing Beda
  • Open Fit Air Conduction
  • Katon & Kuwat
  • Tube kuping sing bisa diganti
Beige
Black
Silver
Putih
Clear
Description

JH-D36 minangka BTE digital nganggo batere ing mburi alat kuping, kuping swara kanthi pambatal umpan balik otomatis lan fungsi nyuda swara.
Lumahing dirancang karo teknologi pangilon kanggo menehi interpretasi tampilan fashion sing anyar.
4 jinis mode (Nyuda, gangguan MIC kaping pindho, telpon, njobo), nyuda gangguan sing misuwur.

Krungu Digital WDRC & AFC Ndeleng:

AFC: Panggunaan pambatal umpan balik adaptif (AFC) kanggo penekanan howling ing alat bantu dengar.

WDRC: Kompresi jangkauan dinamis sing wiyar, sistem amplifikasi sing bisa menehi ganti rugi kanggo sensitivitas banter.

  1. Rasakake swara sing apik kanthi gampang lan nyenengake, lan rasakake pengalaman ngrungokake kanthi nyata (nggunakake pamrentah wesi Louks gaya Lou diimpor kanggo resolusi sing jelas lan level sing jelas
  2. Ora ana wektu tundha, ora ketinggalan, Kripik presisi dhuwur sing diimpor, divisi frekuensi sing akurat lan alami.
  3. Nolak piala, aja kuwatir karusakan pangrungon kaping pindho sing disebabake kumandhang keras.
  4. Nganyarke anyar, nggunakake mikrofon dual MEMS, (kanthi efektif nyaring swara ing panularan, distorsi swara luwih cilik tinimbang mikropon ECM tradisional)

Kontrol Volume Tombol & Memori Volume:

  1. Gampang ngontrol volume lan mesin bakal eling level swara yen mbesuk sawise.
  2. Operasi iki gampang, wiwitan siji tombol, ora perlu nyopot headset, sampeyan bisa nyetel level volume.

4 Program kanggo Beda Lingkungan:  

  1. Program normal: Kanggo lingkungan sing sepi, kayata Omah, Kantor;
  2. Program Konferensi: Kanggo lingkungan sing sepi, kayata Rapat;
  3. Program Pengurangan Bising: Kanggo lingkungan sing rame, kayata: Bar, baris produksi ribut;
  4. Program ruangan: Kanggo ruangan ruangan, kayata: Dalan, Pasar Supermarket.

Open Fit Air Conduction:

  1. Ngurangi swara, pangguna bakal entuk volume sing jelas
  2. Nganggo nyaman
  3. Earplugs silikon tingkat panganan bisa kanthi efektif ngisolake swara njaba lan ngrungokake swara sing dikarepake. Iki alus lan ramah kulit lan memenuhi standar kompatibilitas ISO10993.
  4. Desain niron plug silikon earwax kanthi efektif bisa nyuda masalah penyumbatan earwax.

Katon & Nyaman:

  1. Ukuran kuping cilik lan ora katon ing kuping, Ringan, pangguna malah ora bisa ngrasakake nalika nganggo
  2. Ringan lan kompak, ora ana beban kanggo nyandhang sedina muput (awak cilik, bobot logam kosong bare 1.90 gram)

Tabung Telinga sing Bisa Diganti:

Titik kuping aksesoris 2 sisih kanggo, sing tabung bakal digunakake gumantung karo panggunaan kuping sing rugi.

informasi tambahan
Werna

Beige, Ireng, Biru, OEM, Abang, Perak, Putih

Output. OSPL90 Max.

120 + 3dB

Gain HFA

30dB

FOG50 HFA Avg. Entuk

30 ± 5dB

Eput Input EQ

<= 29 + 3dB

Range frekuensi

300Hz-5000Hz

Pakaryan Saiki

<= 2mA

Total Harmonic Distorsi

<= 5%

Volat Rated

DC 1.45V

Enquire