JH-D30 pitulung pendengaran ITE cilik (Hercules)

MENGGALAKKAN TEK DENGAN KANGGO

JH-D30 minangka alat bantu dengar mini sing dipasang ing kanal kuping. Iki nyedhiyakake kenyamanan kanggo panggunaan sing saben dinane, uga meh ora katon.

Ukuran sing sithik, bobot 1.8grame mung, mini pendengaran ITE mini
Bahan sing ramah kulit, Nganggo confortable.
Roda imbuhan volume tanpa langkah kanthi fungsi OFF
Plorida anti-seramik silikon rong lapisan
DSP chip, swara sing jelas lan sugih, pembatalan umpan balik kanthi otomatis
Kasus simpenan portebel lan ngisi daya nganggo layar tampilan LCD, Goncangake tangi.
14 jam wektu kerja kanggo pendengaran kiwa lan tengen.

Model desain anyar ing pasar, mung pelanggan profesional grosir utawa OEM sing ditampa. Hubungi kita saiki!

informasi tambahan
Werna

Beige, Ireng

Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!