JH-D26 Bantu Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh

  • Model BTE sing kepenak, gampang digunakake
  • Ukuran sing sithik, sing ora katon ing kuping
  • Tiub panrima kipa tipis sing ora katon
  • Nampa kanal ing kuping kanthi becik tanpa rasa ora nyaman
  • Gampang nggunakake tombol volume munggah lan Down
  • Warning Baterai Kurang
  • Frekuensi kontrol kanggo lingkungan sing unik
  • Frekuensi normal / saben dinten
  • Frekuensi Pengurangan Bising
  • Frekuensi televisi
  • Kontrol Komentar
  • Kapabilitas Nyuda Bising Otomatis
  • Umpan Balik Obat dibatalake
Description

BTE sing bisa diisi ulang pitulung nganggo mikropon arah ganda, desain lan kaluwihan sing apik banget pitulung teknoledge

Ngisi daya 3 jam, panggunaan 16 jam.
Tren Populer lan Ramah Lingkungan
Desain Indikator Pengisian Lisan
Kasus Pengisian Portable, Trep lan Ngisi daya nalika on-the-go
Kasus pengisian sing ramah kulit.

Mikrofon arah dobel
Pembatalan Umpan Balik Otomatis
4 mode kanggo dipilih

  1. Mode Normal: Cocog kanggo lingkungan sing sepi, kayata: omah, kantor
  2. Mode Ngurangi Kebisingan: Cocog kanggo gangguan swara, kayata: Dalan, Supermarket, Restoran.
  3. Mode Tele-coli: Bisa njupuk phonecall
  4. Tele-coil nganggo Mode Mikropon: Bisa njupuk telpon sing ditelpon, nalika isih bisa keprungu swara sekitar.

Gampang operate
Volume + lan volume - tombol
Ngatur Program Pangrungon

  • Ngalih: Setelan Mode (Pencet dawa 3 detik)
  • Beep minangka Program 1, Mode Normal;
  • Beep Beep minangka Program 2, Mode Ngurangi Noise;
  • Beep Beep Beep minangka Program 3, Mode Tele-coil;
  • Beep Beep Beep Beep minangka Program 4, Tele-coil kanthi Mode Mikropon;

Packing kalebu:

  • 2 x Bantuan pangrungon (kiwa / tengen)
  • 1 x Kasus Recharging
  • 1 x Kabel USB
  • 6 x plug kuping (S / M / L)
  • 1 x User Manual
  • 1 x Piranti reresik

Spesifikasi:

  • Output OSPL90 Maks .: ≤128dB
  • FOG50 HFA Rata-rata Gain: 29 ± 5dB
  • NoQ Input EQ: ≤32dB
  • Rentang Frekuensi: 500Hz-5000Hz
  • Makarya Saiki: ≤3mA
  • Total Distorsi Harmonik: ≤5%
  • Tegangan Rated: DC 1.2V
  • Saran: Cocog kanggo wong sing Sedheng, Ringan Moderate, lan wong sing kurang bisa ngrungokake
  • Werna: Ireng, Perak

Nyandhang Komak

  • Cilik lan entheng
  • Model mini-Receiver-In-Ear mini nawakake tampilan sing kosmetik sing angel ditemokake.
  • Ukurane wicaksana lan gaya sensitif, meh ora katon.

REPLARGEABLE DIN SPEAKER TINY HEIDING AID

1) Telecoil tumindak kanthi mateni mikropon biasa ing sepindah pangrungu lan mung njupuk swara saka puteran telpon, FM, utawa audio. Sampeyan bisa nyelehake program pangrungon ing program telecoil kanthi mencet tombol ing mburi pitulung pendengaran. Sampeyan bisa uga kudu mindhah telpon sethithik nganti sampeyan bisa nemokake swara sing paling apik.

Yen pitulung pangrungon sampeyan ana ing program telecoil, mikropon ora ana, mula sampeyan ora bakal krungu apa-apa nganti sampeyan duwe telpon sing digunakake ing jejere kuping utawa ing ruangan "gelung".

2) Setelan Treble - Nyuda Swara Frekuensi Tinggi kalebu Umpan Balik (wisel)
Yen sampeyan rumangsa ketinggalan, aja ngenteni, tumindak saiki! Yen sampeyan wis kliwat bagean saka obrolan, utawa terus nambah volume ing TV. Penguat pangrungu D26 bisa nguatake swara kasebut lan njaga otak sampeyan sehat lan ngolah wicara kanthi aktif.

Alat bantu pangrungu D26 minangka piranti sing paling kuat lan gampang digunakake ing sisih mburi kuping pitulung (Alat bantu dengar BTE). D26 duwe mikrofon arah, sing ngidini kualitas swara sing jelas. Teknologi anyar iki pancen nyengsemake.
D26 BTE alat pandengar, gampang banget kanggo nggunakake lan cukup kuat kanggo mbantu wong-wong sing duwe pendengaran moderat nganti abot. Saben mburi kuping pendengaran kuping banget diskriminasi, lan piranti-piranti kasebut ing piranti paling dhuwur.

D26 sithik nanging nduweni fungsi cukup

  • Kanthi digital, teknologi nyaring lan mbatalake teknologi
  • Saklawasé ora katon liwat kuping njaba nalika disandhang
  • Sanget gampang digunakake lan nyetel thanks kanggo tombol gedhe
  • Kuwat banget kanggo mbantu meh kabeh level pendengaran

D26 minangka solusi sing sampurna kanggo apa wae tingkat gangguan pangrungon, utawa kahanan apa wae sing sampeyan butuh pitulung. (wektu karo kulawarga, TV, restoran, lsp)

Link Artikel :JH-D26 Bantu Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Output. OSPL90 Max.

≤128dB

FOG50 HFA Avg. Entuk

29 ± 5dB

Eput Input EQ

≤32dB

Range frekuensi

500Hz-5000Hz

Pakaryan Saiki

≤3mA

Total Harmonic Distorsi

≤5%

Volat Rated

DC 1.2V

Saran

Cocog karo Mild, Moderate kanggo wong sing rame

Werna

Ireng, Perak

Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!

Downloads
Jeneng berkas Size link
JH-D26-BTE-hearing-aid-user-manual.pdf 71602 KB download
BTE hearing aids(D26、D26-00F、D26-02FA、D26-08FA、D26-16FA、D26-02FS、D26-04FS、HA70、HA75)IEC60601-1.pdf 6238 KB download
BTE hearing aids(D26、D26-00F、D26-02FA、D26-08FA、D26-16FA、D26-02FS、D26-04FS、HA70、HA75)IEC60601-2-66.pdf 281 KB download
BTE-hearing-aid- (D26-IEC60118-13-test-report.pdf 848 KB download
BTE-hearing-aid-D26 (HA70-EN60118-13-test-report.pdf 548 KB download
CHTSM19120018 + SHT1910006010SM JINGHAO IEC EN60601-1JH-D26 (HA70) .pdf 4590 KB download
CHTSM19120019+SHT1910006011SM JINGHAO IEC60601-2-66 JH-D26(HA70).pdf 674 KB download
hearing aids(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE certificate.pdf 739 KB download
JH-D26 (HA70) ROHS2.0 lapor NCT19044324X.pdf 2538 KB download
JH-D26 (HA70) ROHS2.0 sertifikat NCT19044324X.pdf 627 KB download
recharable(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE-LVD report(IEC?60335-1).pdf 1625 KB download
recharge-hearing-aid-A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30)18250EC00005801-FCC-SDoC-report.pdf 635 KB download
recharge-hearing-aid-(A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30)Anbotek-FCC SDoC-of-Compliance(18250EC000058).pdf 123 KB download
rechargeable(D26、338、339、351、A17、A39、HA70、HA75)CE-LVD certificate(IEC?60335-1).pdf 2258 KB download