JH-D19 Bantuan Pendengaran anti banyu

(2 reviews customer)

  • Gampang Gunakake: 4 program memori sing wis disetel. Sampeyan bisa ngganti mode lan volume kanthi gampang nganggo tutul siji driji supaya bisa adaptasi karo lingkungan swara sing beda
  • PRECISELY SMALL & COMFORT: 3 open ear bombes. Sampeyan bisa milih ukuran tip kuping kaya sing dikarepake. Lan tabung swara langsing cocog kanggo wong sing nganggo kacamata
  • REDUCTION REDUCTION NOISE: Chip nyuda kebisingan lan kontrol mode, supaya volume sing gampang lan efisien bisa digunakake kanggo macem-macem latar. Nyuwun pamit swara statis, rame, ngramu utawa ora dikarepake
  • AMAN & LASTING LASTING: Ayo nggawa 2 bungkus baterai A13. Gampang diowahi sepisan ing 12 dina tinimbang ora mbayar ulang saben dina kanthi panguat pangrungon rechargeble
  • Tuku Kanthi kapercayan: Kita ngerti manawa angel golek ampli pangrungon sing cocog tanpa tes pangrungon profesional, mula kita menehi pambayaran maneh tanpa wates 30 dina !! Garansi Produsen 2 Taun njamin iki bakal dadi tuku tanpa résiko favorit
  • IPX7 WATERPROOF - alat bantu pangrungon njero nutupi Nano bisa digawe adhem nganti 1 meter suwene 30 menit. Cocog kanggo olahraga kanggo nyegah banyu. Cocog kanggo kringet metu ing gym.
Description

Bahan pandonga anti banyu

Alat pandonga anti banyu sing bener yaiku piranti sing langka. Dheweke ora ana sing ora ana, nanging mung ana siji model. Mung pandonga anti banyu sing bener-bener yaiku JH-D19 digawe dening JINGHAO MEDICAL. Model iki pancen anti banyu lan bledug.

[IPX7 anti banyu] - alat bantu pangrungu njero nutupi Nano bisa kalis banyu nganti 1 meter suwene 30 menit. Cocog kanggo olahraga kanggo nyegah banyu. Cocog kanggo kringet metu ing gym.

Iki nggunakake omah sing ora tahan banyu lan segel lan segel lawang baterei supaya banyu, bledug utawa kringet ora bisa dilalekake. Iki ateges ora ana lapisan, ora retak, lan ora ana cara kanggo banyu sing nembus.

Segel silikon nyirami banyu supaya ora mlebu ing ruang baterei. Amarga baterei udara seng butuh oksigen, membran semi-permeabel tetep metu banyu nanging ngidini udhara ing njero.

Wis dikonfirmasi kanggo nahan sanker ing ambane siji meter (sethithik luwih saka telung kaki) sajrone menit 30.

Iki cukup pangayoman anti banyu kanggo ngidini sampeyan nglangi, padusan utawa cipratan ing pantai tanpa kuwatir. Yen sampeyan olahraga olahraga banyu sing sregep, sampeyan bisa nggunakake klip olahraga supaya tetep disimpen ing panggonane.

KOMPAK, BANTU Ringan & DEPENDABLE AIR, KANGGO MILID AID

  • Pengirangan Noise Ngadaptasi
  • Tingkat volume 11
  • Pembatalan Umpan Akustik
  • Ngalih Rocker
  • WDRC (Kompresi Range Dinamik Wide)
  • IPX7 anti banyu

Program Preset 4

D19 Swara Amplifier Dhewe nawakake konfigurasi prasetel 4 sing gampang diatur kanthi tutul driji.

  1. Setelan normal - Ngrungokake kanthi rutin
  2. Pengaturan Ganti - Nyuda latar mburi latar (restoran, supermarket, gym, lsp)
  3. Setelan njero ruangan - Nyuda frekuensi audio sithik (omah, rapat, lsp)
  4. Setelan Luar Ruangan - Ngurangi frekuensi audio sing dhuwur & kurang (wisel, umpan balik, dina sing berawan, lsp)
informasi tambahan
Koleksi

Bahan Bantuan Digital pendengaran anti banyu

Range frekuensi

200-4200Hz

Tes banyu anti banyu

IPX8

Fungsi Khusus

WDRC lan AFC

Modhel Lingkungan

Modul 4: Rapat, Biasa, Ekstra, Rasane Mbuwang.

Tube Telinga

Tube Ceuli Kanan / Kiri (Bisa diganti)

Saluran Swara

2 / 4 / 6 / 8 / 16 (Channel 4 Default)

Input swara

≤ 20dB (standar pendudukan ≤ 30dB)

Hearing Loss

Ireng, Moderat, Abot

Wektu Pakaryan

jam 250-300

sertifikasi

CE, ROHS, ISO13485 (Medis CE), Penjual Gratis (CFS)

Ulasan (2)

Pantai 2 kanggo JH-D19 Bantuan Pendengaran anti banyu

    Ramesh
    Januari 21, 2020
    Sampurna produk


     Aku wis suwe nggunakake ampli pangrungu iki lan iki sampurna !. Aku bisa nggunakake iki nganti pirang-pirang jam tanpa lara kuping... Liyane




     Aku wis suwe nggunakake ampli pangrungu iki lan iki sampurna !. Aku bisa nggunakake iki nganti pirang-pirang jam tanpa lara kuping. Kualitas swara pancen apik tenan lan gampang digawa ing kanthong nalika lelungan. Aku nyaranake produk iki.


    Mbiyantu?
    0 0
    Pelanggan Amazon
    Januari 21, 2020
    Barang sing apik banget
    Kita wareg banget karo barang iki. Bojoku kringet banget lan alat bantu dengar bakal mandheg garing maneh. Iki pancen apik tenan ... Liyane
    Kita wareg banget karo barang iki. Bojoku kringet banget lan alat bantu dengar bakal mandheg garing maneh. Iki apik tenan, tetep bisa digunakake sedina muput.






    Mbiyantu?
    1 0
Tambah review
Enquire