Bantuan Pangrungon Super JH-D18 Super Power

1. Kualitas swara dhuwur
2. Nyuda gangguan, distorsi sing rendah
3. Proses pendengaran sinyal digital pendengaran (DSP) profesional, Saluran 2-16;
4. 4 mode kanggo macem-macem lingkungan: normal, pangurangan swara, ing njero ruangan, ruangan, mode normal kanggo lingkungan normal, pangurangan swara kanggo lingkungan sing rame, jero ruangan kanggo lingkungan sing sepi, ruangan kanggo lingkungan ruangan.
5. Kontrol volume ngalih Rocker, gampang kanggo ngontrol volume;
6. Wangun lumba-lumba, banget kreatif, macem-macem warna kanggo pilihan.
7. Wektu operasi terus nganti jam 300, wong ora kudu ngowahi baterei kabeh wektu.
8. Bukak pangrungon jinis mbukak, nyuda umpan balik.

Description

Bantuan Khusus Krungu Daya Super Super anti banyu lan Rusak Kanthi mode 3

Gampang supaya bisa digunakake lan seneng kanggo awet: Awet, lan nyaman nyandhang ing loro kuping; Nano rampung karo IP48

BAGIAN KOMENTAR KOMPRESI, KURANGAN PISAH: Fitur 4 saluran pangolahan sinyal, lan uga 4 saluran kompresi independen, swara sing diklumpukake dipérang dadi wilayah frekuensi sing beda kanggo analisis, pamrosesan lan ambalan sing beda, uga ngoptimalake deteksi sinkronisasi swara bisu, nyuda gangguan kanggo nyuda gangguan latar mburi, pembatalan umpan balik akustik. Ana macem-macem mode kanggo macem-macem atmosfer, mode standar, nyuda swara & tele coil.

Paling apik kanggo kabutuhan pangrungu RING, MILD, Moderate, SEVERE & PROFOUND. Piranti bantu pangrungon efektif iki SIAP NGgo kuping kiwa utawa kiwa, utawa dadi pasangan.
DIBENANGKE GUNTUK ING WANITA MANUSIA: D18 dirancang kanggo nggedhekake lan nambah frekuensi swara manungsa lan mbatalake latar mburi swara kanthi fitur pengurangan swara. Iki mbantu pangguna ngrungokake kanthi kejelasan maksimal. Diprodhuksi karo teknologi sing padha sing ditemokake ing piranti pangrungon resep resep sing luwih larang.

TEKNOLOGI ADVANCED: Program Ngrungokake Preset 3 kanthi Kontrol volume. Pribadhi pengalaman sampeyan kanthi nyetel program lan / utawa volume kanthi gampang. Prosesor Swara Digital 12-Band, Amplifier 4, mbantu sampeyan Krungu Maneh

Ampliker Ngrungokake D18 Digital mbantu nggedhekake swara ing frekuensi pidato swara manungsa.

Rampungake pangrungon, sampeyan kudu mbalekake maneh kapercayan tanpa mbayar dhuwit dibandhingake karo alat piranti pangrungon resep. Penguat kuping digital kanthi nyuda gangguan digital lan pembatalan swara kasedhiya karo Program Preset 3 kanggo Ngrungokake Pangrungon lan mbantu sampeyan krungu kanthi jelas:

1) Setelan Normal - Ngrungokake Reguler. Amplified kabeh frekuensi (Apik kanggo kelompok cilik)
2) Setelan rame - Nyuda gangguan ing latar mburi, Batal swara
3) Tele-coil: T-coil bisa nyambung nganti sistem swara-kaya televisi, sistem woro-woro umum, utawa ponsel - kanthi tumindak minangka panrima kanggo sistem swara gelung. Yen nggunakake ponsel, telecoil ing pandonga pangrungon sampeyan mateni mikropon, sampeyan mung ngrungokake swara sing pengin dirungokake - obrolan telpon.

Kajaba saka ponsel lan TV, teknologi telecoil uga bisa digunakake ing amfiteater, teater film, aula konser, gréja, lan lokasi akustik liyane. Telecoil nampa swara lan nggedhekake, tanpa nggedhekake kabeh swara utawa swara latar ambien, dadi sampeyan bisa fokus ing apa sing pengin dirungokake.

Link Artikel :Bantuan Pangrungon Super JH-D18 Super Power

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Material

FPC + SMT; Polipropilena;

Werna

Beige, kopi entheng, OEM

Modes

Frekuensi jangkauan lengkap
Pangolahan Rawatan Bising
Wangsulan telpon

Two setelan nyetel-rong

Kontrol NH & MPO

Output Swara Max

125dB / 135dB / 142dB ± 3 dB

Gain Swara

≥70 ± 3dB

Panyebaran Gelombang Harmonic total

≤3%

Range frekuensi

200-5000Hz

Jam kerjo

jam 210

Noise Input

≤20dB

Saluran

2/4/6/8/16 Channle

baterei

A13

Hearing Loss

Moderat, abot

paket

kothak hadiah

sertifikasi

CE, ROHS, ISO13485 (Medis CE), Penjual Gratis (CFS)

Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!