JH-D12 (Recluse) Digital pendengaran BTE digital kanthi umur baterei dawa

Pengurangan swara sing penting
Operasi gampang.

Description

Mesin digital, mode pengurangan Bising, pangisi daya trep
Operatioin gampang, 6 swara sing bisa diatur.
Prosesor sinyal Digital Lengkap (DSP)
Otomatis Antireaction.
Woh-witan komprèsi komprèsi sing amba dinamis

 

Link Artikel :JH-D12 (Recluse) Digital pendengaran BTE digital kanthi umur baterei dawa

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!