Alat bantu dengar ITH mini JH-A610 sing bisa diisi ulang nyegah umpan balik

1. Ing deteksi kuping tanpa squeal nyegah saran
Nyuda risiko ngrusak karusakan saka krengket, mateni kanthi deteksi ing kanal kuping, dipateni sawise dicopot.

2, Cocog Nyaman
Ergonomis Sampurna
Babagan 3g Bobot Ringan Lumrahé dipasang ing kanal kuping supaya kenceng lan aman nalika dienggo dawa.

3, Tombol amba, Ubah Kanthi Gampang
Nganti 190 ° tombol uripake imbuhan, gampang operasi

4. Perlindhungan NTC
Pateni kanthi otomatis nalika suhu tekan 40 ℃ kanggo keamanan

5. Gampang Diisi
2 jam daya kebayar menehi 12 jam ngrungokake kanthi siji biaya.
Ngisi daya maneh kanthi cepet nganti 3 kaping lan bisa ngrungokake nganti 36 jam.
(Cathetan: Tes sing ditindakake ing lab JINGHAO, asil bisa beda-beda miturut panggunaan.)

Description

Link Artikel :Alat bantu dengar ITH mini JH-A610 sing bisa diisi ulang nyegah umpan balik

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Max OSPL90

<= 120dB + 3dB

Rata-rata OSPL90

108dB ± 4dB

Eput Input EQ

≤29dB + 3dB

Gain Tes referensi

27dB ± 5dB

Range frekuensi

450 ~ 4000Hz

Panyebaran Gelombang Harmonic total

±2 ± 3%

Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Produk iki ora duwe Pitakon ..!