JH-A39 Bantuan Gunggung Ngrungokake ITE

(8 reviews customer)

$99.00

Pilih Warna:  Black  Putih

 

  • Desain sing apik, cepet lan prasaja, lan gampang digunakake earbuds tanpa kabel sing uga dobel minangka amplifier swara.
  • Nggawe swara kanggo gampang ngobrol
  • Discreet, konco desain kuping kanthi telung ukuran tips kuping
  • Batrén sing bisa dicukur maneh nganti jam ngrungokake 16
  • Ngrungokake swara kanggo kelangan pendengaran
  • Nyuda swara sing gampang kanggo obrolan gampang
  • Desain kuping sing cerdas, jero kanthi tips kuping sing nyenengake

* Kupon Diskon 5% [Perayaan Toko 2020]
* Garansi dhuwit bali 30 dina

Description

Swara Nirkabel Swara Amplifier

Desain sing apik, cepet lan prasaja, lan gampang digunakake earbuds tanpa kabel sing uga dobel minangka amplifier swara.
Nggawe swara kanggo gampang ngobrol
Discreet, konco desain kuping kanthi telung ukuran tips kuping
Batrén sing bisa dicukur maneh nganti jam ngrungokake 16
Ngrungokake swara kanggo kelangan pendengaran
Nyuda swara sing gampang kanggo obrolan gampang
Desain kuping sing cerdas, jero kanthi tips kuping sing nyenengake

fitur

Tanduran kuping nirkabel 1.Latest kanthi nggunakake swara swara, sing bisa digunakake kanggo wong sing ngrusak;

Desain 2.Fashion kanthi kualitas swara;

3. Klompok pendengaran kuping ora seneng wong ngerti yen dheweke nggunakake alat bantu pangrungon, lan item iki ora mung pangguna 4. pitulung supaya bisa mbalekake swara, nanging uga bisa nglindhungi privasi pangguna amarga katon produk;

Tombol 5.Big lan lampu petunjuk sing jelas, kontak magnetik kanggo mbayar ulang;

Kasus 6.With lan gampang diisi kapan wae;

Tip kuping ukuran 7.Wisanan kanggo macem-macem ukuran kuping.

jinghao

1

MANGSA KANGGO MANGSA ING KANGGO MUNGGUN

Desain ergonomis, gampang didhelikake lan nyaman dipakai. Komunikasi tanpa isin. Aja kantun tembung lan nikmati donya maneh!

pangrungon

Nuduhake "Swara" Sampeyan

Tonton TV, rungokake radio utawa musik karo kulawarga lan kanca-kanca, tanpa ana “SANGAT LARAS”.

Kepiye carane operate?

Pencet nganti 3s kanggo nguripake nalika sampeyan krungu "suara bip"

Pencet mudhun tombol kanggo nyetel volume.

Ana 6 level swara kanggo macem-macem acara, lan sampeyan bakal krungu swara "suara bip" saben level munggah. Sampeyan bakal krungu kaping telu "suara bip" kanthi volume maksimal.

Yen sampeyan menet maneh, terus maneh ing tingkat paling murah.

Pencet nganti 3s kanggo mateni nalika sampeyan krungu "suara bip"

Keterangan

  • Tingkat bising input sing padha: ≤ 35dB
  • Maximun OSPL90: ≤120 ± 3dB
  • Gangguan Wave Harmonik: 10%
  • Voltase pangisi daya pangrungon: 4.2V
  • Voltase kerja sing ngisi daya: 3.7V

Paket Kalebu:

  • 2 x Bantuan pangrungon (kiwa / tengen)
  • 1 x Kasus Recharging
  • 1 x Kabel USB
  • 6 x plug kuping (S / M / L)
  • 1 x User Manual

fitur

  • Tombol gedhe, gampang dioperasi
  • Cukup entheng, mung 0.13 sing saben headset
  • Priksa fashion
  • Fitur pangurangan bising
  • Rechargeable
  • 3 ukuran eardome

Catetan:

Mangga priksa manawa pitulung kasebut sadurunge diisi sadurunge digunakake.

Sajrone ngisi lampu indikasi bakal nuduhake warna biru. Lampu indikasi dadi putih kebak.

Wektu ngisi daya: 90 min

Wektu kerja pendengaran: 12h

Pitakenan: Pinten saluran?

Wangsulan: 1 saluran mono kanggo kuping kiwa, 1 saluran mono kanggo kuping tengen. Persis kaya kuping. Stereo dumadi ing otak.

Pitaken: Punapa bab ukuran sikat waos lan ipis?

Wangsulan: Pilih njupuk lilin saka pitulung pendengaran. Kanthi sawetara wong lilin di bangun. Brush yaiku kanggo njupuk bledug lan rereget.

Pitakonan: Ngendi aku njaluk luwih akeh sisipan kuping silikon kanggo alat-alat pendengaran iki ??

Wangsulan: Hai, sampeyan bisa mlebu ing toko kita kanggo tuku domes kuping kanggo A39. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita liwat email, akeh matur nuwun.

Pitakon: Apa ana liyane warna?

Wangsulan: Kita mung nawakake sing ireng. Saiki, produsen mung bisa nindakake model putih lan ireng. Matur suwun

Pitakenan: Kepiye kanggo ngrungokake televisi?

Wangsulan: Apik… nduweni volume sing bisa disetel

Pitakon: apa ukuran baterei - nomer baterei?

Wangsulan: baterei sing bisa diisi maneh ora ana gantine kaya ponsel

Pitakonan: Apa pangisi daya kasebut bisa digunakake ing njaba United State?

Wangsulan: Sampeyan kudu adaptor kanggo metu saka AS.

Pitakon: kupinge wis ilang kamulyane ora bengok-bengok, mula aku nganggo ramalan nalika nggunakake palu, apa unit iki mbengok bengok?

Wangsulan: Iki minangka amplifier. Dheweke mesthi nggedhekake TV lan swarane kluwarga. Aku bisa krungu kulkas sing mlaku saka ruang tamu. Digunakake kanggo njaga volume TV kira-kira 25 nalika nyandhang amplifier, aku bisa kurang luwih udakara 10. Aku ora rumangsa ora bisa ngapa-ngapa.

informasi tambahan
Werna

Ireng, Putih

Range frekuensi

400-4000Hz

Max OSPL90

<= 113dB ± 3dB

Rata-rata OSPL90

<= 109dB ± 4dB

Panyebaran Gelombang Harmonic total

<= 7%

Gain Tes referensi

23dB ± 5dB

Eput Input EQ

29dB ± 3dB

baterei

Dibangun ing Lithium Battery

Hearing Loss

Moderat, abot

paket

Kotak werna

sertifikasi

CE, ROHS, ISO13485 (Medis CE), Penjual Gratis (CFS)

Ulasan (8)

Pantai 8 kanggo JH-A39 Bantuan Gunggung Ngrungokake ITE

    Jenn & Jess H.
    Muga 26, 2020
    Apik kanggo Pakdhe, gampang digunakake lan gampang dirungokake kanthi jelas.
    Aku tuku kanggo paklik sing didiagnosis ngalami gangguan pangrungon ing kuping loro lan hadiah sing paling apik kanggo dheweke. Dheweke kaget banget yen gampang nggunakake... Liyane
    Aku tuku kanggo paklik sing didiagnosis ngalami gangguan pangrungon ing kuping loro lan hadiah sing paling apik kanggo dheweke. Dheweke kaget banget yen gampang digunakake, ukurane cilik kanthi desain apik lan Apike, bisa diisi ulang lan duwe batere urip dawa. Babagan iki bisa ngatasi masalah pangrungon Pakdhe, komunikasi luwih trep, Pakdhe pancen wareg lan aku uga seneng karo tuku.
    Mbiyantu?
    0 0
    Joel Craddock
    Muga 10, 2020
    Ora regane dhuwit
    Tuku iki supaya nalika ibuku, sing nolak kanggo njaluk alat pangrungon, teka kanggo ngunjungi, dheweke bisa ngrungokake TV tanpa nggawe tuli karo kita liyane karo ... Liyane
    Tuku iki supaya nalika ibuku, sing nolak njaluk alat pangrungon, teka ngunjungi, dheweke bisa ngrungokake TV tanpa ngganggu kita kabeh kanthi volume. Sajake sampeyan ora ngarep-arep bisa digunakake kaya alat pangrungon sing larang regane, mula bisa nulungi. Kabeh bisa nambah, ora mung TV, mula bisa kerja kanthi apik yen ana swara latar mburi minimal nalika nonton TV.
    Mbiyantu?
    1 0
    Gannadan
    Maret 29, 2020
    Produk apik banget
    produk sing apik banget, luwih apik tinimbang produk kuping siji sing luwih larang karo baterai sing uga tak tuku saka kene. Coba luwih gampang iki tha... Liyane
    produk sing apik banget, luwih apik tinimbang produk kuping siji sing luwih larang karo baterai sing uga tak tuku saka kene. Nggawe iki luwih gampang tinimbang batere sing ora tahan lan katon kaya kuncup.
    Mbiyantu?
    0 0
    Dana
    Januari 14, 2020
    produk apik


    Aku mung nggunakake ing kuping tengenku pancen apik banget, mula ora kepenak mula mula aku ngerti yen gangguan pangrungonku sejatine kalebu lilin... Liyane










    Mbiyantu?
    0 0
    JH-A39 foto review AidEE Rechargeable sing bisa diisi ulang
    JH-A39 foto review AidEE Rechargeable sing bisa diisi ulang
    JH-A39 foto review AidEE Rechargeable sing bisa diisi ulang
    +1
    Pete Thibodeau
    Desember 9, 2019
    Tuku gedhe
    Aku wis nggunakake alat bantu dengar Jinghao suwene 24 jam lan aku ora percaya yen bisa krungu. Aku mbayar luwih saka $ 5,000 dolar, lan sepasang pangrungon dhuwur a... Liyane
    Aku wis nggunakake alat bantu dengar Jinghao suwene 24 jam lan aku ora percaya yen bisa krungu. Aku ngentekake $ 5,000 dolar, aku nggunakake alat bantu dengar lan ora nate seneng. Aku ninggalake dheweke ing papan sing sithik lan aku krungu bab sing wis ilang pirang-pirang taun, Tuku, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen mung setaun, luwih becik mbuwang $ 5,000
    Mbiyantu?
    1 0
    larry dibebasake
    Oktober 27, 2019
    JINGHAO --PANINGKAT PENGUMUMAN
    Bubar aku tuku ampli pangrungu sampeyan kanggo nonton film ing TV. Aku wis nggunakake kaping pindho lan seneng banget karo produk kasebut. ... Liyane
    Bubar aku tuku ampli pangrungu sampeyan kanggo nonton film ing TV. Aku wis nggunakake kaping pindho lan seneng banget karo produk kasebut. Aku bisa ngrungokake nalika anggota kulawarga liyane ora kudu sambat amarga volume sing akeh banget. Nganti saiki kita kabeh seneng.
    Mbiyantu?
    1 0
    JH-A39 foto review AidEE Rechargeable sing bisa diisi ulang
    Lizzy
    Oktober 11, 2019
    Min swara kajaba ing papan sing paling dhuwur, kualitas apik, regane nganti saiki
    Produk iki kaya tunas sing bisa diisi ulang toshiba kajaba ampli. Seneng produk nganti saiki. Mung negatif sing ana umpan balik ing h... Liyane
    Produk iki kaya tunas sing bisa diisi ulang toshiba kajaba ampli. Seneng produk nganti saiki. Mung negatif sing ana umpan balik ing setelan paling dhuwur. Iki entuk ibuku sing umur 80 taun, piranti sing pertama lan dheweke seneng. Nganti saiki apik banget. Dhuwit pancen regane lan katon kaya kuping tanpa kuping kanggo bocah enom ing njaba,)






    Mbiyantu?
    1 0
    Nigel
    Maret 29, 2019
    Produk barang
    Barang kaya sing wis dijelasake, nanging kanthi tambahan kabel USB kanggo ngisi daya saka pangisi daya ponsel utawa Laptop.

    Mbiyantu?
    0 0
Tambah review
Enquire