JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

Pilih Warna:  Black  Putih

 

  • VERSI DENGAN UPDATED: Penguat dianyari karo speaker sing luwih apik, cocog karo pangrungon entheng nganti entheng. Desain Earbuds Fashion, komunikasi tanpa isin.
  • OPERASI SIMPLE: Kanthi tombol tutul gedhe, Tutul cendhak kanggo ngontrol volume, volume: 1-2-3-4-5-6), Tutul dawa kanggo urip / mati, ora perlu.
  • PORTABLE CHARGING BOX: Sampeyan bisa ngisi piranti pangrungon ing ngendi wae sing dikarepake. Ora perlu tuku lan ngganti baterei kanthi bola-bali.
  • GIFT DESIGN: Penguat pangrungon sing bisa diisi ulang-ulang ditawani nganggo bungkus sing apik lan aksesoris lengkap. Hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
  • LAYAN SAIKI SALES GAYANG: Urutan saiki, JINGHAO nawakake 30 dina kebijakan bali UNCONDITIONAL lan garansi 1 taun. Mesthekake ora tuku risiko.
Description

logo

amplifier swara

bisa diisi ulang 1 1
1

KANGGO GUNUNG?

Priksa manawa MIC wis siyap lan tombol kontrol volum & tombol urip / mati nalika nganggo alat bantu dengar.

PAKET INGGRIS

  • 1 × Case Charging
  • 1 × Amplifier Hearing Ngiwa
  • 1 × Amplifier Hearing Kanan
  • 6 × Eartips
  • 1 x Kabel USB
  • 1 x Alat ngresiki
  • 1 x Instruction Manual
1
1 Indikasi Swara

Tutul Panjang - "Beep" kaping pindho - Piranti Ngalih

Tutul Cepet - "Beep" Sawise - Tambah Volume

Cahya Indikasi Piranti

Putih = Daya Urip

Biru = Mati Mati

Pitakon lan Solusi sing Kerep:

1) Napa ana sawetara latar mburi swara?

Bener, iku swara saiki listrik sing ana ing kabeh mesin sing apik. Umumé, sing luwih dhuwur kekuwatan, luwih gedhe swara statis.

√ Nguripake sawise dipasang ing kuping, banjur serep swara mboko sithik. Umumé, Sampeyan bakal bisa digunakake sawise 2-3 minggu.

2) Apa sing nyebabake umpan balik?

Yen kubah kuping ora dilebokake kanthi apik ing kanal kuping utawa udhara bocor ing sudhut kubah kuping, yen piranti cedhak karo tangan utawa tembok, jumlah swara tartamtu bakal bali menyang mikropon. Swara wis digedhekake maneh sing nyebabake sempritan sing ngganggu.

√ Coba banjur pilih kubah kuping sing cocog. Lebokake kubah kuping ing kanal kuping lan priksa manawa ana ing njero ruangan.

3) Ora Bisa Ngisi Biasa?

√Sederhana nyetel posisi pambiyantu kanggo sesambungan sing sampurna.

√ Lampu proyektor dadi abang yen wis nyambung; lampu dadi ijo nalika wis kebak diisi.

informasi tambahan
Werna

Ireng, Putih

Range frekuensi

400-4000Hz

Max OSPL90

<= 113dB ± 3dB

Rata-rata OSPL90

<= 109dB ± 4dB

Panyebaran Gelombang Harmonic total

<= 7%

Gain Tes referensi

23dB ± 5dB

Eput Input EQ

29dB ± 3dB

baterei

Dibangun ing Lithium Battery

Hearing Loss

Sedheng, parah

paket

Kothak kothak

sertifikasi

CE, FDA, Jual Gratis (CFS), ISO13485 (CE Kedokteran), ROHS

Ulasan (0)

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "JH-A39 Bantu Pendhukung ITE Rechargeable putih"
Enquire