JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

(28 reviews customer)

Pilih Warna:
 Black  Putih

 

  • VERSI DENGAN UPDATED: Penguat dianyari karo speaker sing luwih apik, cocog karo pangrungon entheng nganti entheng. Desain Earbuds Fashion, komunikasi tanpa isin.
  • OPERASI SIMPLE: Kanthi tombol tutul gedhe, Tutul cendhak kanggo ngontrol volume, volume: 1-2-3-4-5-6), Tutul dawa kanggo urip / mati, ora perlu.
  • PORTABLE CHARGING BOX: Sampeyan bisa ngisi piranti pangrungon ing ngendi wae sing dikarepake. Ora perlu tuku lan ngganti baterei kanthi bola-bali.
  • GIFT DESIGN: Penguat pangrungon sing bisa diisi ulang-ulang ditawani nganggo bungkus sing apik lan aksesoris lengkap. Hadiah apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
  • LAYAN SAIKI SALES GAYANG: Urutan saiki, JINGHAO nawakake 30 dina kebijakan bali UNCONDITIONAL lan garansi 1 taun. Mesthekake ora tuku risiko.
Description

logo

amplifier swara

bisa diisi ulang 1 1
1

KANGGO GUNUNG?

Priksa manawa MIC wis siyap lan tombol kontrol volum & tombol urip / mati nalika nganggo alat bantu dengar.

PAKET INGGRIS

  • 1 × Case Charging
  • 1 × Amplifier Hearing Ngiwa
  • 1 × Amplifier Hearing Kanan
  • 6 × Eartips
  • 1 x Kabel USB
  • 1 x Alat ngresiki
  • 1 x Instruction Manual
1
1 Indikasi Swara

Tutul Panjang - "Beep" kaping pindho - Piranti Ngalih

Tutul Cepet - "Beep" Sawise - Tambah Volume

Cahya Indikasi Piranti

Putih = Daya Urip

Biru = Mati Mati

Pitakon lan Solusi sing Kerep:

1) Napa ana sawetara latar mburi swara?

Bener, iku swara saiki listrik sing ana ing kabeh mesin sing apik. Umumé, sing luwih dhuwur kekuwatan, luwih gedhe swara statis.

√ Nguripake sawise dipasang ing kuping, banjur serep swara mboko sithik. Umumé, Sampeyan bakal bisa digunakake sawise 2-3 minggu.

2) Apa sing nyebabake umpan balik?

Yen kubah kuping ora dilebokake kanthi apik ing kanal kuping utawa udhara bocor ing sudhut kubah kuping, yen piranti cedhak karo tangan utawa tembok, jumlah swara tartamtu bakal bali menyang mikropon. Swara wis digedhekake maneh sing nyebabake sempritan sing ngganggu.

√ Coba banjur pilih kubah kuping sing cocog. Lebokake kubah kuping ing kanal kuping lan priksa manawa ana ing njero ruangan.

3) Ora Bisa Ngisi Biasa?

√ Nyetel posisi kanthi gampang pitulung kanggo sambungan sing sampurna.

√ Lampu proyektor dadi abang yen wis nyambung; lampu dadi ijo nalika wis kebak diisi.

Link Artikel :JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Werna

Ireng, Putih

Range frekuensi

400-4000Hz

Max OSPL90

<= 113dB ± 3dB

Rata-rata OSPL90

<= 109dB ± 4dB

Panyebaran Gelombang Harmonic total

<= 7%

Gain Tes referensi

23dB ± 5dB

Eput Input EQ

29dB ± 3dB

baterei

Dibangun ing Lithium Battery

Hearing Loss

Sedheng, parah

paket

Kothak kothak

sertifikasi

CE, FDA, Jual Gratis (CFS), ISO13485 (CE Kedokteran), ROHS

Ulasan (28)

Pantai 28 kanggo JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

    Joe Kilo
    Muga 27, 2021
    Aku nggunakake piranti iki saka amazon ing Newport Beach California. Sawise nggunakake alat pangrungon sing beda-beda, aku ora nate entuk asil sing luwih apik tinimbang sing iki. Aku duwe... Liyane
    Aku nggunakake piranti iki saka amazon ing Newport Beach California. Sawise nggunakake alat pangrungon sing beda-beda, aku ora nate entuk asil sing luwih apik tinimbang sing iki. Aku wis nyoba piranti sing larang banget nanging ora nate entuk asil sing apik kaya sing iki. Aku menehi saran marang sapa wae supaya paling ora nyoba sadurunge tuku sawetara ewu dolar siji.
    Mbiyantu?
    1 0
    shahram_992000
    April 4, 2021
    Aku tuku JH-39 kanggo ibuku lan dheweke seneng banget amarga katon lan fungsine. Gampang digunakake lan cocog banget karo kupinge! Dheweke kuwatir... Liyane
    Aku tuku JH-39 kanggo ibuku lan dheweke seneng banget amarga katon lan fungsine. Gampang digunakake lan cocog banget karo kupinge! Dheweke kuwatir yen kuping kuping bisa tiba saka kupinge, nanging nganti saiki apik banget. Sakabèhé iki minangka piranti sing apik kanggo rega! Sampeyan bisa mbandhingake karo sing larang babagan bentuk lan desain. Wis dirancang kanthi apik. Swara jelas lan nulungi ibuku supaya luwih apik tinimbang sadurunge.
    Mbiyantu?
    2 1
    p *** s
    Maret 5, 2021
    Super wareg kanggo rega. Bukti sing dak pesen kaping pindho kanggo sedulurku. Ala banget ana ambegan sithik, nanging cukup !.
    Mbiyantu?
    1 0
    L *** L
    Maret 2, 2021
    Barang kasebut cocog karo katrangan kasebut. Dikemas kanthi sampurna. ing makarya durung dipriksa, piranti katon miniatur, swara lan ayu. Aku ora komunikasi... Liyane
    Barang kasebut cocog karo katrangan kasebut. Dikemas kanthi sampurna. ing makarya durung dipriksa, piranti katon miniatur, swara lan ayu. Aku ora komunikasi karo sing adol, ora ana kebutuhan. Aku menehi saran marang sing adol lan batal langganan babagan piranti kasebut.
    Mbiyantu?
    0 0
    f *** a
    Februari 27, 2021
    Muga-muga ora apa-apa
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Februari 26, 2021
    Materi ing ndhuwur aku wareg banget
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Februari 23, 2021
    Produk sing apik lan pangiriman cepet
    Mbiyantu?
    0 0
    M *** t
    Februari 23, 2021
    Siji-sijine sing bisa dakkandhakake yaiku kerja sing apik banget
    Mbiyantu?
    0 0
    M *** N
    Januari 11, 2021
    Obyek sesuai karo katrangan, pengiriman cepet kemasan sing bener. Bakul serius.
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Desember 17, 2020
    Apik banget produk!
    Mbiyantu?
    0 0
    U *** r
    Desember 15, 2020
    Pandhuan basa Inggris mbutuhake terjemahan sing luwih apik amarga bagean sing padha karo alat bantu dengar diwenehi telung fungsi / deskripsi sing beda. Bisa mlaku, nanging pakan... Liyane
    Pandhuan basa Inggris mbutuhake terjemahan sing luwih apik amarga bagean sing padha karo alat bantu dengar diwenehi telung fungsi / deskripsi sing beda. Ora apa-apa, nanging wisel umpan balik nalika njupuk metu pancen ngganggu.
    Mbiyantu?
    0 0
    U *** j
    November 29, 2020
    Jebule ibu pancen seneng banget karo dheweke, bisa uga saiki wis rada akeh, lan aku mikir bisa mangsuli telpon... Liyane
    Jebule ibu pancen seneng banget karo dheweke, bisa uga saiki volume sithik banget, lan aku mikir bisa mangsuli telpon liwat dheweke, nanging ora masalah, sanajan pancen apik banget
    Mbiyantu?
    0 0
    S *** s
    November 21, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    R ***
    November 21, 2020
    dheweke kayane macet karo adat istiadat kita. Dheweke bisa kerja kanthi apik, jelas kanthi kualitas swara sing apik.
    Mbiyantu?
    0 0
    R *** d
    November 20, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    c *** t
    November 20, 2020
    Mbiyantu?
    0 1
    y *** h
    November 18, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    November 11, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    S *** c
    November 5, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    d *** e
    Oktober 19, 2020
    Mbiyantu?
    0 1
    P *** g
    Oktober 18, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Oktober 15, 2020
    Dheweke pancen kerja tenan. Dheweke katon apik banget ing kupinge, kaya headphone enom. Rekomendasi
    Mbiyantu?
    1 0
    P *** s
    September 30, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    H *** t
    September 28, 2020
    Produk kasebut nduweni kualitas apik, ukurane amba dibandhingake karo model sing paling dhuwur (80 €) sawetara larsens (wisel) ana nalika diwiwiti... Liyane
    Produk kasebut kualitas apik, rada gedhe dibandhingake model sing paling dhuwur (80 €) sawetara larsens (wisel) sing ana nalika diwiwiti banjur ilang, Napas rada katon yen kita angel banget. Ngisi daya batere maneh kaya ngono, praktis banget lan luwih gampang tinimbang batere sing bisa diganti.
    Mbiyantu?
    2 0
    M *** A
    September 26, 2020
    Mbiyantu?
    0 1
    R *** e
    September 21, 2020
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    September 18, 2020
    Rega murah lan kualitas alat bantu dengar iku produk sing apik, padhet lan apik.
    Mbiyantu?
    1 0
    M *** N
    September 15, 2020
    Obyek sesuai karo katrangan, pengiriman cepet kemasan sing bener. Bakul serius.
    Mbiyantu?
    1 1
Tambah review
Enquire

1. Sugeng takon babagan alat bantu dengar OEM / Wholesales. Kita bakal mangsuli 24 jam.
2. Yen sampeyan tuku Produk jinghao saka toko Amazon, disaranake sampeyan langsung hubungi dealer Amazon.
3. Kita minangka produsen alat bantu dengar kelas ndhuwur ing China, dudu perusahaan dagang.
4. MOQ kita 100 pcs, amarga biaya pengiriman larang, ora didol mung siji potong kanggo ritel.


pitakonan

Pitakon Produk (FAQ) Takon Pitakonan

Sukses!

Pitakon Ditambah kanthi Sukses

Pitakon Pribadi ..?

Verifikasi robot gagal, coba maneh.

Urut dening    
  • Ing endi bisa tuku tips kuping ekstra A39 kanggo ngganti?

    Wangsulan: chrispeng tanggal 29 Mar 2021 01:57:09

    HI, matur nuwun kanggo takon babagan produk, monggo tuku e39ip A39 saka toko Amazon utawa Shopify: https://www.jhhearingaids.com/a39eartips (Amazon) https://jinghaomedical.com/products/a34238828675208-hearing-aid -auxiliary-earmuffs? varian = XNUMX (Shopify)

    Komentar dening: chrispeng ing 29 Mar 2021 01:58:10
Downloads
Jeneng berkas Size link
Alat Bantu Pangrungon-A39. A51 .A50. A52. A17 .D30. 905 .906. 907. 908. C01 .C02 .C03 .C04 ROHS.pdf 813KB download
Hearing-aids-D26-338-339-351-A17-A39-HA70-HA75-CE-license.pdf 739 KB download
aids-aids-rechargeable-A39.HA70.HA75.337.338.339.351.D12.D26.D30) Anbotek FCC SDoC of Compliance (18250EC000058 FCC-SDoC) .pdf 123 KB download
JH-A39 Quickguide.pdf 2187 KB download
jh-A39-rechargeable-ite-hearing-aids-manual.pdf 802 KB download