JH-A17 Rampung ing Canal Pangrungon CIC

  • Ukuran Supermini 16.8 * 14.0 mm, ringan
  • Fitur nyuda swara.
  • Kasus panyimpenan kemasan hadiah kalebu.
  • Jaminan kualitas garansi setaun.
  • Rega sing apik langsung saka pabrik.
  • A17 didhaptar ing toko Amazon saiki.

Description

Bantuan pendengaran CIC paling apik kanggo wong sing ringan, entheng nganti enthenge moderat sing nggoleki bantuan pendengaran sing meh ora katon utawa amplifier kuping kanggo ningkatake perawatan pendengaran. Bahan pandonga CIC kita lungguh kanthi lengkap ing kanal kuping, lan setelan swara bisa disesuaikan. Bahan pendengaran CIC cocog kanggo wong sing aktif sing pengin swara definisi tinggi (HD) saka amplifier kuping.

Bantuan pendengaran A17 kanthi wektu kerja sing super dawa, A17 ngirit dhuwit

Cara Gunakake Rampung ing saluran pendengaran CIC?

  1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
  2. Pilih tip ukuran kuping sing tepat kanggo ngatasi swara.
  3. Nambah volume kanthi alon-alon supaya swara kasebut ora dadakan.
  4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane dipasang, priksa manawa ora ana bocor udara.
  5. Mangga ngresiki plug kuping kanthi rutin supaya bisa nggunakake pitulung pangrungon sing normal.
  6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.

[Ukuran Super Mini]: Ukuran mesin alat pendengaran A17 yaiku 1.68 * 1.40 cm, sing bisa didhelikake kanthi becik ing kuping. Rintangan bisa mbantu mbusak mesin kasebut. Penguat pangrungon minangka produk elektronik lan normal yen sampeyan krungu swara. Tip: Posisi kuping sing cocog karo kuping, utawa bakal nyebabake gangguan. (We offer 3 macem-macem ukuran earbuds)

[nyaman ngagem] Sampeyan bisa uga ora kepenak yen nggunakake pisanan. Mangga ora mandheg nggunakake, amarga bakal ngrasakake kepenak sabanjure. Iki duwe miniatur, umur baterei dawa, awet, anti banyu, lan bukti kringet. Dadi sampeyan bakal tresna.

[Swara ampli] Sadurunge digunakake, bukak volume sing paling sithik, wiwit wiwitan nganti treble, gunakake rod pangatur kanggo nyetel nganti sampeyan kepenak. Yen ora digunakake, mangga nyetel volume dadi 1 supaya ora bisa diisi baterei (70H-100H baterei wektu: 2PCS Zinc baterei A10, Digawe ing Inggris, awet)

[Bungkus hadiah] Kajaba iku, kita bakal menehi sampeyan minangka kothak pendengaran kanggo kepenak, papat jinis earplugs kanggo sampeyan ngganti ukuran sing paling cocog. Laras volume volume bisa nyetel volume.

ACCESSORIES PAKET :

  • 1 x Alat bantu dengar
  • 1 × Sikat Pembersih Multi-Fungsi sing Dianyari
  • Batere 2 × A10
  • 3 x Earplugs (S / M / L)
  • 1 x User Manual
  • 1 x kothak anti-kejut

[Jaminan Kualitas]: Sampeyan bisa nggunakake sikat kanggo ngresiki earbuds, tombol kontrol volume, kompartemen baterei utawa barang-barang cilik liyane. Ngilangke pangrungon kanthi gombal alus. Aja nggunakake pelarut, ngresiki cairan, utawa minyak kanggo ngresiki asisten. Elinga yen ora dienggo, yen ora swara, bakal dadi swara, sing bisa nyebabake kerugian. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kita, lan sampeyan bisa entuk garansi setaun.

Alat bantu dengar mini A17 mini AXNUMX ana papat warna, kasedhiya warna OEM, welcome kanggo takon rega OEM / partai besar.

informasi tambahan
Werna

Krem, Biru, OEM, Abang, Putih

Enquire