JH-907 ITE Mini Hearing Aid / Amplifier Amplifier

1. Mung bantuan pendengaran tombol kontrol pendaptaran volume, operasi gampang nalika sampeyan nganggo;
2. Terbatas output maksimal, supaya pangguna ora bakal ngrungokake keluwihan volume, sing bisa nglindhungi kuping pangguna;
3. 3 macem-macem earplugs beda-beda sing digunakake, bisa pas karo macem-macem kanal kuping;
4. Mini ITE jinis bantuan pendengaran sing bisa didhelikake ing kuping lan ora katon utamane kanggo pangguna rambut dawa;
5. Penampilan klasik kanthi rega sing murah banget karo umpan balik pasar sing apik;
6. Pabrik langsung adol nganggo sertifikat, bisa didol ing saindenging jagad;
7. Pertandhingan desain karo kuping, nyandhang nyaman, ora gampang mluber

Description

Fitur saka Amplifier Hearing Amplifier JH-907 ITE Mini

1. Operasi sing entheng lan gampang, sampeyan ora bakal ngrasakake apa-apa sawise nyandhang, kepenak banget;
2. Jarak ambang sing ora cocog kanthi bener nyetel output maksimal, nglindhungi kuping kanthi endor;
3. Disedhiyakake 3 anting-anting liyane, sing bisa cocog karo kupinge wong liya;
4. Tipe pendengaran ITC Mini kanthi jinis cilik, mula ora pati cetho, saengga bisa katon sawise nyandhang.
5. Desain sing apik karo garis tarik sing migunani kanggo njupuk pamireng saka kuping, sawetara pitulung pangrungon bisa uga cilik banget sawise digunakake, kanthi garis tarik iki, pangguna bisa gampang njupuk;
6. Produsen sing berpengalaman ngasilake lan pabrik langsung adol, rega cukup, berkualitas tinggi.

Pancegahan JH-907 ITE Mini pangrungon pangrungon pangrungon

1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
2. Kanggo milih ukuran kuping ukuran sing tepat supaya ora ana swara tambahan.
3. Tambah volume mboko sithik supaya swara ora dadakan.
4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane dipasang dipasang, pilihan untu sing cocog lan dipasang, priksa manawa ora ana bocor udara.
5. Ayo ngresiki anting-anting kuping supaya bisa nggunakake cara bantu pendengaran normal.
6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.
7. Tetep metu saka anak.
8. Piranti ora tahan banyu.

Paket kalebu

1 ITE Aid Krungu
Tips 3 kuping
Kothak 1 Kuwat
Buku Manual 1
Stiker Jilid 1
Baterei 2 A10

PITAKONAN PALING SERING

Alat bantu dengar iku larang amarga klien kudu menyang audiologis lan njaluk alat bantu dengar sing digawe khusus. Nanging, sing ora dingerteni umume wong, yaiku alat bantu dengar biasane ora larang. Nanging sing paling larang yaiku kunjungan menyang audiologis. Apa sing wis rampung, ing Jinghao Medical, yaiku kanthi lengkap njupuk kunjungan menyang audiologis. Dadi, ing pungkasan dina sampeyan mung mbayar apa regane alat bantu dengar.

Kabeh alat pangrungu kasedhiya nganggo tunas ukuran sing beda-beda kalebu ing paket kasebut. Dheweke duwe tunas pangrungon Cilik, Sedheng, lan Gedhe. Kanthi cara iki, kita bisa mesthekake manawa kabeh pelanggan bisa nemokake tunas pangrungon sing cocog supaya bisa duwe pengalaman sing kepenak.

Ora, sampeyan ora prelu nyoba dhisik kanggo njaluk alat bantu dengar. Produk alat bantu dengar Jinghao bisa digunakake kanggo 99% klien. Kabeh piranti kita cilik, ora katon, lan gampang digunakake. Priksa pangrungon sampeyan ing audiologis minangka cara pemasaran kanggo mung mbayar pelanggan. Ing kene, ing Jinghao, kita tetep jujur. Ora pajak, ora dikenani biaya pengiriman, sampeyan mung mbayar alat bantu dengar kanthi regane nyata. Hubungi kita lan wiwiti toko alat bantu dengar online saiki!

Sawetara panliten wis nyinaoni efek alat bantu dengar saben dina kanggo pasien tinnitus, umpamane alat bantu pangrungon bisa nyuda tinnitus lan ningkatake kualitas urip. Panalitiyan liya luwih nyaranake manawa kanggo sawetara wong, alat bantu dengar nyuda efek tinnitus. Alat bantu dengar bilateral (siji ing saben kuping) wis kabukten luwih migunani tinimbang mung nggunakake siji pitulung.

Wiwit ngenalake alat bantu dengar digital, bisa uga ana alat bantu pangrungon sing luwih akurat kanggo individu lan iki ngasilake efek efek alat bantu dengar sing migunani kanggo tinnitus.

informasi tambahan
Werna

Beige

Output Swara Max

120 ± 5dB

Gain Swara

≥35dB / 28

Panyebaran Gelombang Harmonic total

≤5%

Range frekuensi

200-4000Hz

Noise Input

≤35dB

ukuran machine

10 * 16 * 13 mm

Voltase

1.5V

Ukuran baterei

A10

kapasitas batere

100 mAH

Operasi saiki

3.5 mA

Nganggo wektu

Jam 29

Certification

FDA

Hearing Loss

sithik, sithik

paket

kothak Tipe kothak Ukuran Bobot
Kothak putih 3 * 6.7 * 8.7 cm 53.6g
tutup lan kothak dhasar 10 * 10 * 3cm 100g

Enquire