JH-351O BTE FM Open Aid Rechargeable Hearing Aid kanthi kabel USB

1. Bantuan pangrungon BTE jinis sing bisa diisi ulang, loropaken Eco lan gampang dienggo kanthi nyaman;
2. Tanduran kuping cilik transparan, mesin pangrungu cilik, meh ora katon ing kuping.
Frekuensi 3.Wide frekuensi, swara berkualitas tinggi lan bisa diatur kanggo frekuensi.
4. Bukak pendengaran sing pas, ora ana efek sumbatan, ningkatake kenyamanan;
Speker armature sing seimbang, pembatalan swara, kualitas swara sing luwih apik;
5. Diwenehake karo dock USB sing diisi nganggo garis daya USB, gampang diisi;
6. Tips ing macem-macem ukuran sing diwenehake kanggo mesthekake yen cocog kanggo pangguna.


Description

JH-351O BTE FM Open Aid Rechargeable Hearing Aid ngagem JH-351-O ngrungokake alat pandonga dirgram

1. Bantuan pangrungon BTE jinis sing bisa diisi ulang, loropaken Eco lan gampang dienggo kanthi nyaman;
2. Tanduran kuping cilik transparan, mesin pangrungu cilik, meh ora katon ing kuping.
Frekuensi 3.Wide frekuensi, swara berkualitas tinggi lan bisa diatur kanggo frekuensi.
4. Bukak pendengaran sing pas, ora ana efek sumbatan, ningkatake kenyamanan;
Speker armature sing seimbang, pembatalan swara, kualitas swara sing luwih apik;
5. Diwenehake karo dock USB sing diisi nganggo garis daya USB, gampang diisi;
6. Tips ing macem-macem ukuran sing diwenehake kanggo mesthekake yen cocog kanggo pangguna.

Ati-ati JH-351O BTE FM Amplifier Pangrungon Alat Bantu Dengung Rechargeable Terbuka

1. Ngisi daya wektu: butuh wektu udakara 2 jam kanggo batere rampung supaya bisa diisi lengkap. Disaranake banget ngisi daya nganti 12 jam kanggo ngisi daya pisanan.
2. Sajrone wektu ngisi, lampu indikasi ing dhasar adaptor nuduhake Cahya Abang
3. Sawise ngisi daya, lampu indikasi bakal dadi lampu ijo.
4. Penting kanggo mateni mesin sadurunge sijine ing kuping.
5. Kanggo milih ukuran kuping sing tepat bakal luwih nyaman ing kuping, lan mbantu entuk swara sing luwih apik, lan aja nganti ana swara tambahan.
6. Seret kasebut kudu dipateni nalika aparat ora dienggo. Sing bakal njamin umur baterei luwih suwe

Paket kalebu

1 Bantuan Krungu
Tips 3 kuping
1 USB Dock
Kothak 1 Kuwat
Buku Manual 1
2 Alat ngresiki

informasi tambahan
Werna

Beige, OEM

Output Swara Max

130 ± 5dB

Gain Swara

≥45dB

Range frekuensi

300-6000Hz

Distorsi gelombang total

500Hz <= 3%
800Hz <= 5%
1600Hz <= 1%

Operasi Saiki

≤4mA / 3.5

Voltase

1.5V

Noise Input

≤30dB

Tipe baterei

Dibangun ing baterei lithium

Ngisi daya saiki

28 MA

Certification

FDA

Saiki siyaga

20uA

Hearing Loss

sithik, sithik

ukuran machine

14 * 9 * 45mm

Enquire