JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
2. Pilih tip ukuran kuping sing tepat kanggo ngatasi swara.
3. Tambah volume mboko sithik supaya swara ora dadakan.
4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane plug kasebut, priksa manawa ora ana bocor udara.
5. Ayo ngresiki anting-anting kuping supaya bisa nggunakake cara bantu pendengaran normal.
6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.
7. Tetep metu saka anak.
8. Aja adoh saka banyu. Piranti ora tahan banyu.

Description

 

1. Tombol tombol, tombol kanggo nyetel volume, gampang operasi; 1. Ing mburine alat kuping bisa kuping terus ing kuping, apa maneh, amarga saka permukaan sing polesan, uga kepenak dianggo ing kuping loro;
2. Ukuran gedhe pangrungon swara, lan mung tombol 2 ing mesin, siji kanggo volume lan siji liyane kanggo kekuwatan, gampang digunakake kanggo wong tuwa;
3. Bentuk klasik lan umpan balik pasar sing regane kanthi regane sing murah, wong seneng barang kasebut saengga dadi pendengaran adol panas ing saindenging jagad;
4. Pasokan ambang sing ora cocog kanthi bener nyetel output maksimal, nglindhungi kuping;
5. 3 macem-macem cangkang anting bentuk sing disedhiyakake, sing bisa cocog karo kupinge wong liya;
6. Kepala speaker lan awak bisa dicopot, gampang ditangani rereget lan resik;
7. Desain sing apik karo transducer anting emas.
8. Desain sing apik karo transducer anting emas.

Paket JH-117 Analog BTE Pangrungon Alat Bantu Pangrungon

Bantuan Pendengaran 1 BTE
Tips 3 kuping
Kothak buludru 1 Ireng
Buku Manual 1
Baterei 2 LR754

Pengemasan 117

Pancegahan JH-117 Analog BTE Pangrungu Alat Bantu Pangrungon

1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
2. Pilih tip ukuran kuping sing tepat kanggo ngatasi swara.
3. Tambah volume mboko sithik supaya swara ora dadakan.
4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane plug kasebut, priksa manawa ora ana bocor udara.
5. Ayo ngresiki anting-anting kuping supaya bisa nggunakake cara bantu pendengaran normal.
6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.
7. Tetep metu saka anak.
8. Aja adoh saka banyu. Piranti ora tahan banyu.

informasi tambahan
Werna

Beige, OEM

Output Swara Max

129dB ± 3

Gain Swara

≥45dB ± 5

Panyebaran Gelombang Harmonic total

≤10%

Operasi Saiki

≤4mA

Range frekuensi

300Hz-3500Hz

Noise Input

≤30dB

Hearing Loss

sithik, sithik

Voltase

1.5V

Ukuran baterei

LR44H

Kapasitas baterei / Mah

68

Nganggo wektu

jam 15

Certification

FDA

ukuran machine

40 * 6 mm

Enquire