JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

(83 reviews customer)

1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
2. Pilih tip ukuran kuping sing tepat kanggo ngatasi swara.
3. Tambah volume mboko sithik supaya swara ora dadakan.
4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane plug kasebut, priksa manawa ora ana bocor udara.
5. Ayo ngresiki anting-anting kuping supaya bisa nggunakake cara bantu pendengaran normal.
6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.
7. Tetep metu saka anak.
8. Aja adoh saka banyu. Piranti ora tahan banyu.

Description

1. Tombol tombol, tombol kanggo nyetel volume, gampang operasi; 1. Ing mburine alat kuping bisa kuping terus ing kuping, apa maneh, amarga saka permukaan sing polesan, uga kepenak dianggo ing kuping loro;
2. Ukuran gedhe pangrungon swara, lan mung tombol 2 ing mesin, siji kanggo volume lan siji liyane kanggo kekuwatan, gampang digunakake kanggo wong tuwa;
3. Bentuk klasik lan umpan balik pasar sing regane kanthi regane sing murah, wong seneng barang kasebut saengga dadi pendengaran adol panas ing saindenging jagad;
4. Pasokan ambang sing ora cocog kanthi bener nyetel output maksimal, nglindhungi kuping;
5. 3 macem-macem cangkang anting bentuk sing disedhiyakake, sing bisa cocog karo kupinge wong liya;
6. Kepala speaker lan awak bisa dicopot, gampang ditangani rereget lan resik;
7. Desain sing apik karo transducer anting emas.
8. Desain sing apik karo transducer anting emas.

 

Paket JH-117 Analog BTE Pangrungon Alat Bantu Pangrungon

Bantuan Pendengaran 1 BTE
Tips 3 kuping
Kothak buludru 1 Ireng
Buku Manual 1
Baterei 2 LR754

Pengemasan 117
(OEM pitulung paket kasedhiya)

Pancegahan JH-117 Analog BTE Pangrungu Alat Bantu Pangrungon

1. Setel volume menyang tingkat minimal utawa mateni sadurunge nganggo.
2. Pilih tip ukuran kuping sing tepat kanggo ngatasi swara.
3. Tambah volume mboko sithik supaya swara ora dadakan.
4. Yen sampeyan krungu babar pisan, priksa kuping (silika gel) cocog lan apa ukurane plug kasebut, priksa manawa ora ana bocor udara.
5. Mangga reresik kuping telinga kanthi rutin supaya bisa digunakake normal pitulung.
6. Gunakake kanggo wektu sing suwe, enteni batere kanggo nyegah komponen pendengaran erosi rot.
7. Tetep metu saka anak.
8. Aja adoh saka banyu. Piranti ora tahan banyu.

Link Artikel :JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

Matur nuwun kanggo maca, Sunting dening :JINGHAO Bantuan Krungu, Matur suwun! ^^


informasi tambahan
Werna

Beige, OEM

Output Swara Max

129dB ± 3

Gain Swara

≥45dB ± 5

Panyebaran Gelombang Harmonic total

≤10%

Operasi Saiki

≤4mA

Range frekuensi

300Hz-3500Hz

Noise Input

≤30dB

Hearing Loss

sithik, sithik

Voltase

1.5V

Ukuran baterei

LR44H

Kapasitas baterei / Mah

68

Nganggo wektu

jam 15

Certification

FDA

ukuran machine

40 * 6 mm

Ulasan (83)

Pantai 83 kanggo JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

    L *** e
    Maret 7, 2021
    Mbanggo becik
    Mbiyantu?
    0 0
    v *** s
    Februari 18, 2021
    Norma
    Mbiyantu?
    0 0
    R *** O
    Februari 18, 2021
    Piranti kasebut bisa digunakake, nanging kadang Humm, lan sampeyan kudu muter kanggo nyetel volume lan nozel ing kuping, luwih becik yen dijupuk... Liyane
    Piranti bisa digunakake nanging kadang Humm lan sampeyan kudu corak kanggo nyetel volume lan nozel ing kuping iku apik kanggo dijupuk supaya swarane speaker ora tiba Sampeyan kudu tuku luwih larang kanthi setelan imbuhan tambahan piranti kasebut. Lan uga tes bakal kliwat.
    Mbiyantu?
    0 0
    G *** m
    Februari 16, 2021
    Bisa. Swara nggedhekake.
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Februari 11, 2021
    Aku durung ngerti, iku bisa digunakake nanging aku duwe ambane 100%, yen dakwenehake kanggo sing bakal pas
    Mbiyantu?
    0 0
    AliExpress Shopper
    Februari 10, 2021
    Mbiyantu?
    0 0
    Б *** в
    Februari 10, 2021
    Barang sing Ditampa matur nuwun kanthi sanget, bisa digunakake kanthi apik
    Mbiyantu?
    0 0
    O *** v
    Februari 10, 2021
    ок
    Mbiyantu?
    0 0
    V *** V
    Februari 9, 2021
    Bisa, kabeh wis teka
    Mbiyantu?
    0 0
    m *** o
    Februari 6, 2021
    chegou na data prevista está funcionando perfeitamente então vou comprar outro só que preço aumentando kanggo njaluk