Jinis lan karakteristik bantuan pendengaran

Ana macem-macem jinis pitulung pendengaran gumantung karo wujud lan fungsine. Ngerti karakteristik saben jinis lan golek pitulung sing sampurna kanggo sampeyan.

Piranti pangrungon kanthi macem-macem jinis

Tujuane alat bantu pangrungon kanggo wong cacat pendengaran utamane kanggo ngrungokake tembung. Alat bantu dengar bisa nambah ngrungokake basa ing macem-macem adegan urip, kayata "obrolan karo kulawarga lan kanca", "komunikasi ing papan kerja", lan "seneng TV lan film".

Ana macem-macem jinis pitulung pendengaran. Ana bedane gumantung karo rega lan fungsi sing diinstal yen tampilan katon beda. Kajaba iku, gumantung marang cara pangolahan sinyal, bisa dipérang kanthi lega dadi alat pandonga analog lan digital.

Ana macem-macem jinis alat bantu dengar, nanging sampeyan kudu ngerti fitur saben wong kanthi tliti lan milih alat pangrungon sing paling apik miturut pangrungon, kahanan pangrungon, bentuk, kenyamanan, lan anggaran. Ayo ayo.

Umur bantuan pangrungu analog

Alat bantu dengar analog nggedhekake sinyal audio (analog) sing wis mlebu alat bantu dengar lan output saka speaker. Wong sing kurang bisa ngrungokake sing ngrasa ora kepenak dirungokake umume angel dirungokake ora mung tembung nanging uga swara ing sakiwa tengene. Alat bantu dengar analog nggedhekake swara sekitar uga tembung sing kudu dirungokake. Luwih becik tumrap wong sing ora duwe pangrungon bisa ngrungokake swara sing durung keprungu sadurunge, kalebu tembung, nanging ngerti "obrolan" sing pengin dirungokake kanthi nggunakake alat pangrungon, Bisa uga ngalangi. Ngrungokake "obrolan" dialang-alangi karo "gangguan" sekitar. Ing kasus gangguan pangrungon amarga wis tuwa, kemampuan diskriminasi wicara, yaiku katrampilan ngrungokake tembung, asring dikurangi, mula yen ana swara ing sakiwa tengene, cenderung angel ngrungokake tembung sanajan nggunakake alat bantu dengar.

Ing alat bantu dengar analog sing biasane nambah swara sing mlebu, angel banget ngontrol "swara" kaya ngono, mula ana akeh kesan yen alat bantu dengar analog "rame" utawa "rame". Yaiku.

* Ana prabédan individu kanggo ngrasakake efek bantuan pendengaran.

Tekane bantuan pendengaran digital

Pangolahan digital sinyal digital

Kanthi ngenalake alat bantu dengar digital ing taun 1990an, alat bantu dengar wis maju banget. Alat bantu dengar digital ngemot komputer cilik (mikroprosesor). Swara sing mlebu alat bantu dengar digital diowahi dadi sinyal digital 0101… kanthi “konverter analog / digital”. Swara sing diowahi dadi sinyal digital dianalisis karo mikroprosesor lan diproses kanthi proses sinyal sing kompleks kanthi matematika. Amarga bisa nganalisis lan ngolah luwih rinci tinimbang alat bantu dengar analog, mula bisa disetel swara kanggo swara sing luwih cocog kanggo saben wong.

Swara sing disetel iku alami lan cedhak karo swara asline. Sinyal digital sing dianalisis lan diproses diowahi dadi swara analog kanthi "konverter digital / analog". Pangolahan sinyal sing ditindakake kanthi alat bantu dengar digital adhedhasar saben "Kikoe" lan macem-macem setelan sing disimpen sadurunge tuku. Sampeyan bisa ngganti setelan iki kaping pirang-pirang sing disenengi mengko.

Fitur paling gedhe saka alat bantu dengar digital yaiku "pangolahan sinyal multi-saluran". "Pangolahan sinyal multi-saluran" tegese frekuensi (nada) sinyal audio dipérang dadi pirang-pirang saluran (multi-kanal) lan sinyal audio diproses kanggo saben saluran. Pangaturan sing apik kanggo pangguna, sing mokal karo alat bantu dengar analog, saiki bisa uga nganggo alat pangrungon digital.

Miturut data statistik Persatuan Pabrik Pendeng Jepang Jepang, rasio analog menyang digital ing jumlah pengiriman bantuan pendengaran ing 2003 meh padha, nanging ing 2009, aspek pambiyantu digital pendengaran kira-kira 86%. Kanthi cara iki, digitalisasi pitulung pangrungon wis maju kanthi stroke ing taun-taun kepungkur, lan arus perdana pangrungon saiki minangka alat pendengaran digital.

Fitur khusus alat bantu dengar digital lan macem-macem fungsi sing bisa ditindakake kanthi alat bantu dengar digital bakal dijlentrehake kanthi rinci ing bagean "Apa alat bantu dengar digital?".

Bedane lan ciri jinis pitulung pendengaran

Bentenipun antawisipun pitulung pangrungu analog lan alat pendengaran digital yaiku bedane ing cara sinyal audio diproses, nanging umume, jinis pitulung pangrungon asring nuduhake bedane. Bagean iki nerangake babagan fitur pendengaran kanthi bentuk.

Dhaptar Produsen Bahan Bantu ing donya

Siemens (Jerman) 

Siemens AG minangka perusahaan teknologi global sing misuwur. Diadegake ing 1847, wis makarya ing luwih saka negara-negara 200 ing saindenging jagad, kanthi fokus marang electrification, automation, lan digitalisasi.

Oticon (Denmark) 

Temokake swara ing urip sampeyan kanthi alat bantu dengar Oticon. Jelajahi kabeh alat bantu dengar & aksesoris, sinau babagan gangguan pangrungon, lan liya-liyane.

Starkey (Amerika Serikat) 

Perusahaan Bantuan Starck Hearing dumunung ing negara-negara 18 ing saindenging jagad, lan mlebu pasar Cina ing 1995. Ana luwih saka 200 ing kabeh bagean ing China. Dheweke utamane ngasilake alat pendengaran khusus. Dheweke cilik lan gedhe kekuwatane. Dikembangke. Acara pendengaran seri "Tanpa wates" Starck uga duwe macem-macem fungsi kayata pangolahan sinyal sinkronisasi binaural, sinkronisasi sing dikontrol pangguna, transmisi audio langsung, lan multimedia mobile cerdas. Kanggo luwih akeh wong sing milih.

Resound (Denmark)

GNReSound kumpulan klompok minangka perusahaan multinasional sing duwe spesialisasi ing produksi peralatan pangrungu lan pangembangan solusi pemulihan pendengaran. Nggunakake ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo mbantu ngrungokake pangrungon kanggo ngrampungake masalah pendengaran, nambah komunikasi interpersonal, lan ningkatake kualitas urip.

Acosound (Kanada) 

Bantuan Acoustic Hearing Aid minangka alat pendengaran digital sing kalebu macem-macem model kalebu BTE, In-Ear, Canal Ear, lan 100% Invisible Hearing Aids, diluncurake dening Hangzhou Ai Technology Co, Ltd, sing minangka cabang saka ACOSOUND TECHNOLOGY (CANADA) INC Grup klompok utama kasebut yaiku wong tuwa, wong enom lan bocah cilik kanthi cacat pangrungon.

Unitron (Amerika Serikat)

Sajrone luwih saka patang puluh taun, Unicorn Hearing wis setya supaya bisa ngrampungake urip wong-wong sing cacat pangrungon luwih apik. Iki tegese njupuk misi ngrampungake solusi pangrungon, ngatasi masalah sing beda-beda saben dina, lan bisa ngeling-eling wong sing duwe pendengaran lan pendengaran.

Ing 1999 lan 2000, Unicorn Industri Kanada gabung karo Argosy Hearing Company ing Amerika Serikat, Lori Medical Laboratory; ing 2001 Unicorn Hearing lair minangka merek perusahaan anyar. Kanggo nyengkuyung kapasitas institusi anyar lan nggayuh arah ing jaman ngarep, Unicorn Hearing terus-terusan ngiyatake lapangan riset lan pangembangan aktif, nganakake riset njero ruangan, lan kerjo bareng karo ilmuwan lan insinyur saka universitas sing misuwur ing dunya lan laboratorium riset kanggo nggawe timbal anyar - teknologi teknologi. Program Penelitian Krungu. Pipa bantuan pendengaran digital komprehensif nuduhake saka aspek penting sing tuwuh dadi peran penting sing bisa menehi solusi pendengaran sing berkualitas lan efisien kanggo kabeh jinis pendengaran.

PHONAK (Swiss)

Kantor pusat ing Stafa, pinggiran Zurich, Swiss, PHONAK Hearing Group minangka perusahaan multinasional sing khusus kanggo riset, pangembangan, produksi, lan penjualan alat bantu dengar teknologi tinggi lan produk alat bantu dengar FM nirkabel FM. Nggantungake teknologi pendengaran profesional lan kerja sama karo mayoritas ahli kesehatan pendengaran, PHONAK komitmen kanggo ningkatake taraf urip gangguan pendengaran. Saiki, PHONAK duwe macem-macem merek produk, saluran penjualan ekstensif lan alat bantu dengar lan produk teknologi tinggi FM nirkabel FM. Luwih saka 3,000 karyawan ing saindenging jagad, salah siji saka telung raksasa ing industri perawatan pangrungon global.

Beurer (Jerman)

Perusahaan Beurer Jerman didegake ing Ulm ing sisih kidul Jerman taun 1919 lan duwe sejarah suwene 100 taun. Beurer, sing wiwit dadi kemul listrik wiwit awal, saiki dadi pabrikan listrik paling gedhe ing Jerman; sekaligus, beurer uga minangka merek produk kesehatan Eropa sing unggul.

Sekaligus, petugas pengusaha yakin manawa "kesehatan minangka kekayaan urip paling gedhe", duwe komitmen kanggo ningkatake kualitas urip ing perawatan kesehatan omah, lan terus-terusan ngembangake teknologi anyar lan ngluncurake produk anyar supaya konsumen bisa sehat lan nyaman. urip kualitas.

Nindakake tradhisi Jerman sing tliti lan pas, saben produk beurer kudu lulus tes keamanan lan akurasi sing berulang ing laboratorium, verifikasi klinis medis, lan persetujuan saka unit sertifikasi Uni Eropa KEMA sadurunge bisa diwenehake menyang publik konsumen. Mula, citra merek profesional saka burger wis suwe saya jero ing konsumen Eropa, lan wis entuk kapercayan, dadi pilihan pertama kanggo tuku produk gaya urip sing sehat.

beasiswa, kanthi resmi nggawa teknologi kesehatan Jerman menyang China, nyedhiyakake produk kayata seri anget, tekanan getih lan pangumpulan pangrungon pangreksan suhu, seri bobot, terapi pitulung lan seri kaendahan, seri urut, lan liya-liyane.

Mupangat Pabrikan Obat Tionghoa Cina

1. Rega alat bantu dengar ing China pancen murah

Iki sampeyan kudu ngerti. Rega barang sing didol ing China murah banget. Kauntungan saka impor China kanggo sampeyan yaiku, kanthi otomatis bisa adol produk utawa barang kanthi bebas nganti 10 kali saka rega barang impor. Apa sampeyan begja? Mesthi wae. Salajengipun, sampeyan kedah pikantuk barang kanthi rega paling murah. Dadi, sampeyan bisa nguntungake yen sampeyan nyuda biaya impor. Kapabilitas teknologi alat bantu dengar lan canggih bisa ngirit wektu lan dhuwit sampeyan.

2.Akeh barang sing paling apik sing kasedhiya

Akeh wong mikir yen barang-barang saka China gampang rawan lan awet. Pancen SALAH !! Produk impor China dijamin duwe kualitas paling apik lan apik amarga sadurunge barang utawa produk wis siyap diimpor, mula bakal mlebu proses mriksa. Dadi, ora kuwatir bab rega murah lan kualitas paling apik.

Alat bantu dengar wis dikembangake wiwitan ing Amerika Serikat lan negara-negara Eropa, kanthi produk diwasa lan dhasar sing jero, lan perusahaan gedhe wis berkembang ing industri. China wis mboko sithik. Sing kurang mung wektu lan latar mburi, lan alat bantu dengar liyane sing digawe ing China bisa dipikirake mbesuk.

3.Ing wates bathi dhuwur

Iki minangka bathi sing paling nguntungake saka bisnis impor China. Ing bathi pisanan sing kasebut ing ndhuwur, yen sampeyan entuk rega produk utawa barang sing murah banget, sampeyan bakal entuk bathi nganti (100-1000%) nalika sampeyan adol produk China sing diimpor ing pasar. Ora mung iku, nanging sampeyan uga bisa nemtokake rega barang dhewe kanthi ora kuwatir amarga bakal kapitunan amarga sampeyan bakal entuk bathi banget yen nindakake bisnis iki. Keuntungan gedhe China ngimpor

4.Bisnis online sampeyan bakal luwih cepet

Sampeyan sing miwiti bisnis impor China. Sampeyan bakal kanthi otomatis mbukak kesempatan sing apik kanggo wong-wong sing pengin dadi reseller utawa ngeculake pengirim barang sampeyan. Ora mung iku, nanging status sampeyan uga bakal ganti dadi pemasok / vendor produk impor China. Kesepakatan gedhe manawa bisnis sampeyan bakal tuwuh luwih cepet. Panyedhiya alat bantu dengar sing bisa dipercaya bisa mbantu Amazon lan platform online liyane tuwuh kanthi cepet.

Cara milih pamiyantu pangrungon saka pabrik China / Produsen?

Kanggo Konsumen lan panggunaan pribadi:

Temokake pilihan $ 50 nganti $ 100 Alat Pangrungu & Alat Krungu saka toko Amazon kanthi rega murah saben dina. Blanja online kanggo Kesehatan & Rumah Tangga saka akeh toko.

Kanggo panuku profesional:

Souring Heairng nulung saka Alibaba:

Temokake Produsen, Pemasok, Eksportir, Importir, Pembeli, Grosir, Produk, lan Dagang saka situs web Perdagangan Internasional sing menang. Alat bantu dengar & ampli pangrungu nggawe bentuk tanduran Alibaba

Souring Heairng nulung saka Sumber Global:

Sumber Global (NASDAQ: GSOL) minangka perusahaan media bisnis-kanggo-bisnis (B2B) ing Hong Kong. Iki nggampangake perdagangan saka Tiongkok Raya menyang jagad iki nggunakake macem-macem media berbahasa Inggris, lan nggampangake perdagangan saka jagad nganti Tiongkok Raya nggunakake media berbahasa Cina. sampeyan uga bisa takon babagan alat bantu Krungu Jinghao saka Global Source Store.

Pemasaran alat pangrungon ing China yaiku: 

Tuku langsung alat bantu Krungu Jinghao saka Toko Tmall & Jingdong. Uga bisa tuku saka taun 1688.com (situs web Cina Alibaba)

No. jeneng URL situs web Jinis dagang
1 Toko Jinghao Medical Amazon France https://www.amazon.fr/s?me=A24XE2DZIEIQIU&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH B2C
2 Toko Jinghao Medical Amazon France https://www.amazon.ca/jinghao B2C
3 Toko Jinghao Medical American https://www.amazon.com/jinghao B2C
4 Toko sumber global https://www.jhhearingaids.com/globalsources-hearing-aids B2B
5 Toko Alibaba https://www.jhhearingaids.com/alibaba-hearing-aids B2B
6 Toko Alibaba kanggo Cina https://jhhearing.1688.com B2B
7 Situs web Internasional Internasional Jinghao Medical Offical Internation https://www.jhhearingaids.com B2B
8 Toko Jingdong- China Mainland https://mall.jd.com/index-783867.html B2C
9 Toko Tmall - Cina Mainland https://jinhaoylqx.tmall.com/ B2C

Sourcing pambantu pandhuan saka pameran Kesehatan

Liwat pameran medis, sampeyan bisa entuk informasi kontak ewonan alat bantu dengar lan liyane peralatan medis nyedhiyakake pameran kabeh ndonya, lan nganakake komunikasi ing situs lan negosiasi bisnis. Pameran medis sing wis dilakoni Jinhao Medical sajrone pirang-pirang taun kalebu Pameran Elektronik Hongkong, Kesehatan Arab, Medi Pharm, Ekspo Rumah sakit Indonesia, CMEF, EUHA, FIME, CES, India Medical Fair, lsp. Yen sampeyan duwe pameran medis ing ndhuwur area, monggo bebas hubungi kita lan sampeyan seneng ngunjungi papan wisata.

Bahan pendengaran China sing paling apik Produsèn

Huizhou Jinghao Teknologi Kedokteran CO, LTD. minangka dhaptar pamireng pamirsa / pamrungu pangrungon tunggal ing China wiwit 2009, misuwur amarga nyedhiyakake pendengaran / pendengaran rega sing apik lan pangrungon.

Kita liwati audit BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH lsp, lan kabeh produk kanthi sertifikat CE, RoHS, FDA. Kanthi departemen R&D dhewe, luwih saka 30 insinyur sing duwe pengalaman, kita duwe kemampuan kanggo nindakake proyek ODM & OEM.

Sawise registrasi sah, orane tumrap sekolah perusahaan yaiku: produksi, pangolahan, dodolan: produk elektronik: garpu tuning auditory, audiometer, pemancar otoacoustic, instrumen pangukuran impedansi otoacoustic, pitulung pendengaran konduksi balung implantable, prosesor swara kokotor, prosesor swara balung, konduksi balung prosesor swara, instrumen latihan rehabilitasi auditory, ing mburi jinis kuping, jinis ing-kuping, jinis kothak, pitulung pendengaran jinis konduksi balung; Piranti napas oksigen portabel, generator oksigen portofolio, humidifier pernafasan medis, Chemicalizer oksigen medis, tabung atomisasi, tabung sedhot atom, topeng atomisasi, atomizer ultrasonik, atomizer komprèsi, atomizer, atomizer, pemasangan atomisasi; termometer, termometer, thermometer elektronik, Instrumen detak jantung pulsa, sphygmomanometer, meter glukosa getih; kursi rodha listrik, kursi rodha manual, penculinan medis, sikut, pitulung sing mlaku, kemul listrik kanggo ngadeg sing ngadeg, kasur udara medis, pompa jantung janin, pompa payudara, cangkir, desiccant, Fisioterapi, pulser; ngimpor lan ekspor barang lan teknologi.

Kapasitas Company:

Taun panyiapan 2009
Jinis perusahaan Perusahaan umum
Ibukutha pangguna 35 yuta RMB
Ukuran Pabrik: 3,000-5,000 meter persegi
Nomer Galur Produksi: 10
Nilai Output Tahunan Taun 2016: 46 yuta RMB
Nilai Output Tahunan Taun 2017: 58.5 yuta RMB
Nilai Output Tahunan Taun 2018: 105 yuta RMB
Kapasitas Produksi: 320000 Bagéyan / Wulan - Alat Bantu Pangrungu

Pelanggan khas:

Beurer GmbH

Beurer nawakake macem-macem luwih saka 500 produk, lan wiwit taun 1919 kita wis janji sing dijanjeni: kesehatan lan kesejahteraan. Rentang produk beurer bakal nggawe sampeyan rumangsa kabeh hebat! Saiki Beurer minangka salah sawijining pemegang saham utama Jinghao Medical.

KOMUNITAS MAQSOOD

Perusahaan pemasok dumunung ing Karachi, Sind lan salah sawijining penjual terkenal ing produk sing didaptar.

TANGGAP MOREPEN TERHAD

Morepen Laboratories Limited (MLI) minangka perusahaan farmasi India kanthi kantor pusat ing New Delhi, India. Morepen didegake ing taun 1984 lan dadi publik ing taun 1993. Perusahaan nggawe lan adol Bahan-bahan Farmasi Aktif (API), Home Diagnostics lan Rampung Formulasi menyang 50 negara plus.

Anak perusahaan kalebu Dr. Morepen Limited, Total Care Limited lan Morepen Inc. USA.

Azad International (HK) Ltd

Azad International (HK) Ltd diadegaké ing AS lan wis makarya ing Hong Kong wiwit 1992. Paling dikenal kanggo produk inovatif sing digunakake kanthi umum ing TV lan media liyane ing AS, mula tuwuh saka kekuwatan.

Saben taun, kita metu karo produk super hit sing menang ati saka konsumen lan njupuk pasar ing saindenging jagad. Wis pirang-pirang taun, wis mantep hubungan sing dawa lan macem-macem manufaktur ing daratan China lan Taiwan.

Proyek OEM ditampani. We welcome para panuku global saka industri kaya, ing-mail, lan blanja omah. We njamin kepuasan lengkap lan kiriman cepet.

Apollo Farmasi

Apollo Farmasi minangka bagean saka Rumah Sakit Apollo - klompok kesehatan paling gedhe ing Asia. Iki minangka jaringan farmasi merek pertama lan paling gedhe ing India, kanthi luwih saka 3000 plus outlet ing Lokasi utama.

Diakreditasi karo - Sertifikasi Kualitas Internasional, Apollo Apotek nawakake obat-obatan asli saben jam, liwat Apotek 24 jam. Apollo Farmasi uga nyedhiyakake Customer Care kapan wae.

Kualitas minangka landesan eksistensi. Kita wis entuk pengalaman ing manajemen operasi apotek sajrone 2 dekade kepungkur lan setya ngirim layanan paling apik ing industri.

Apollo Apotek wis akeh nyedhiyakake obat OTC lan produk FMCG, sing dikelola staf sing kompeten karo sistem komputerisasi.

Apollopharmacy.in duweni luwih saka 5000 produk ing macem-macem kategori kayata Vitamin lan suplemen, Perawatan bayi, perawatan Pribadi, panganan Kesehatan lan OTC. Kajaba iku, kita duwe luwih saka 400 Produk Merek Apollo ing kategori ing ngisor iki kayata vitamin lan suplemen, panganan kesehatan,

Perawatan lisan, perawatan kulit, bantuan pendengaran, perawatan pribadi, perawatan bayi, OTC dll

CVS Health

Toko apotek paling gedhe ing AS - CVS yaiku perusahaan inovasi perawatan kesehatan kanthi tujuan sing gampang lan jelas: Ngewangi wong supaya bisa sehat.

Lidl stifung & co.KG

Lidl Stiftung & Co. KG minangka rantai supermarket diskon global Jerman, adhedhasar ing Neckarsulm, Jerman, sing ngoperasikake luwih saka 10,000 toko ing saindenging Eropa lan Amerika Serikat. Iki duweke Dieter Schwarz, sing uga duwe jaringan toko Handelshof lan hypermarket Kaufland. Lidl minangka pesaing utama rantai diskon Jerman sing padha karo Aldi ing pirang-pirang pasar, kalebu Amerika Serikat. Ana toko Lidl ing saben negara anggota Uni Eropa.

Link Rujukan:

Ngimpor saka China: Langkah saka Pandhuan Langkah

https://cargofromchina.com/import/

Sumber Sampeyan Piranti Medis

https://www.fda.gov/medical-devices/resources-you-medical-devices/consumers-medical-devices

Ngimpor Piranti Medis saka China: Dening Jason Lim saka Stendard

https://www.chinaimportal.com/blog/importing-medical-devices-from-china/

Jinghao Medical Technology Co, Ltd dadi perusahaan pertolongan pertama sing kadhaptar ing Papan Ketiga Anyar ing China

https://www.jhhearingaids.com/jinghao-medical-became-the-first-hearing-aids-company-listed-on-the-new-third-board-in-china/