2019 adil elektronik elektronik Hongkong

Sugeng rawuh kanggo ngunjungi papan ing 1N-B24, bakal nuduhake piranti pandhuan model sing paling anyar.

Pameran Elektronik HKTDC Hong Kong minangka pameran perdagangan internasional kanggo produk lan layanan elektronik, sing ditindakake kaping pindho saben taun. Masalah musim semi minangka pameran elektronik Asia paling gedhe lan nglengkapi pameran musim gugur, sing dadi pasar paling gedhe ing industri elektronik. Ing kene para pameran saka saindenging jagad nampilake pangembangan teknologi paling anyar ing industri elektronik sing obah kanthi cepet, ing bidang komputer, game kamera digital, audio lan PC. Pengunjung uga nampa ringkesan lengkap babagan sistem navigasi, teater omah, produk elektronik nirkabel, produk audio-visual lan elektronik merek. Pameran iki digawe dening zona transfer teknologi ing ngendi utamane inovasi, ide, lan prototipe kanggo aplikasi lan produksi. Salajengipun seminar elektronik dianakake. Ing kene, para ahli lan profesional industri menehi informasi babagan tren pasar mbesuk, kemungkinan bisnis sing apik lan solusi berorientasi pangguna kanggo tantangan sing saiki diadhepi industri lan nuduhake ilmu karo para pengunjung. Edisi musim gugur Pameran Elektronik Hong Kong HKTDC berlangsung sejajar karo elektronikAsia, pameran perdagangan internasional kanggo komponen, majelis, produksi elektronik, teknologi tampilan lan teknologi fotovoltaik surya.

Ing kabèh panitia ngaturake dina pameran dina 4, saka 13. April nganti 16. April 2019, sekitar 3743 pameran lan 63539 pengunjung ing Hong Kong Electronics Fair ing Hong Kong.

Pameran lan pengunjung ketemu kanggo 17th wektu ing Hong Kong Electronics Fair ing dina 4 wiwit Sun., 13.10.2019 nganti Wed., 16.10.2019 ing Hong Kong.