Apa sing Amplifer Ngrungokake?

Sampeyan bisa uga wis ndeleng dheweke diiklanake ing televisi - penguat swara elektronik cilik sing ngidini pangguna bisa seneng nonton TV ing wayah wengi tanpa ngganggu para tamu, utawa ngrungokake bocah-bocah saka jarak adoh.

Nalika panguat swara pribadi iki bisa ngrewangi wong liya ngrungokake swara kanthi volume sithik utawa jarak sing adoh, Administrasi Pangan lan Obat (FDA) pengin njamin supaya konsumen ora salah — utawa digunakake minangka pengganti — kanggo alat bantu dengar sing wis disetujoni.

"Alat bantu dengar lan produk amplifikasi swara pribadi (PSAPS) bisa nambah kemampuan kanggo ngrungokake swara," ujare Eric Mann, MD, Ph.D, wakil direktur Divisi Ophthalmic, Neurological, And Ear, Nose, and Throat Devices. "Kalorone bisa dipakai, lan sawetara teknologi lan fungsine padha."

Mann nyathet, yen produk beda-beda amarga pitulung mung kanggo ngrungokake.

Dheweke ujar manawa konsumen kudu tuku ampli swara pribadi sawise ora bisa ngrungokake amarga bisa entuk. "Yen sampeyan ngira yen gangguan pangrungon, evaluasi pangrungon dening profesional perawatan kesehatan," ujare.

Milih PSAP minangka sulih saka alat bantu dengar bisa nyebabake karusakan luwih akeh, ujare Mann. "Iki bisa nyebabake diagnosis diagnosis kondhisi sing bisa diobati. Lan wektu tundha bisa nyebabake kondhisi dadi luwih parah lan nyebabake komplikasi liyane, "jarene.

Pangobatan kanggo gangguan pendengaran bisa uga gampang kaya ngilangake plug lilin ing kantor dhokter utawa, ing kasus sing jarang, serius kaya operasi utama kanggo ngilangi tumor utawa tuwuh ing kuping tengah utawa njero, jarene Mann.

Bentenane antarane Bahan Bantuan lan Pangrungon

Ing wulan Maret 2009, FDA nerbitake pandhuan sing nggambarake kepiye alat pambantu lan piranti pangrungon pribadi.

Pandhuan sing bubar diterbitake nemtokake pitulung pamireng minangka piranti sing nggedhekake swara sing dimaksud kanggo ngimbangi pangrungon.

PSAP ora dimaksudake kanggo ngrungokake pangrungon. Nanging, tujuane kanggo konsumen sing ora duwe pangrungu kanggo nggedhekake swara ing lingkungan kanggo sawetara alasan, kayata kanggo kegiatan rekreasi.

Bentenane antara PSAPS lan pitulung pendengaran yaiku ing antarane topik sing ditutupi ing kaca Web anyar sing dikhususake kanggo alat pendengaran sing diluncurake FDA dina iki.

Tandha saka Ilang Pangrungon

Mann ujar manawa konsumen sing rumangsa ngalami pendengaran kudu entuk evaluasi medis, luwih becik dening spesialis kuping, kanggo ngerteni sebab-sebab sing nyebabake gangguan pendengaran. Wong sing nuduhake gejala mundhut pendengaran kudu ndeleng dhokter utawa profesional perawatan kesehatan kanggo ngrungokake pangrungon.

Sampeyan bisa uga duwe pendengaran yen

  • wong ngomong yen sampeyan nguciwani nalika ngomong karo dheweke
  • sampeyan kudu TV utawa radio dadi banter tinimbang wong liya
  • sampeyan asring takon wong supaya bisa mbaleni maneh amarga ora bisa ngrungokake utawa ngerti, utamane ing grup utawa nalika ana swara latar
  • sampeyan bisa ngrungokake luwih becik saka siji kuping tinimbang sing liyane
  • sampeyan kudu ketegangan kanggo dirungokake
  • sampeyan ora bisa ngrungokake krenjang netes utawa cathetan dhuwur biola

Kepiye kerugian pendengaran ditetepake?

  • Lapuran dhewe
  • Analisis faktor ditindakake kanggo ngerteni salah sawijining faktor "uwal pendengaran"
  • Pitakon ing ngisor iki kalebu ing faktor:

–Ora kuping cacat (siji utawa loro)

-Matine pangrungon sing stabil (Mild, Moderate, Severe, Profound)

–Sawang ing 6 APHAB-EC - kaya pitakon (Scaling 1-5)

-Nalika ora nggunakake pangrungon, sepira angel kanggo sampeyan ngupayakake obrolan ing ngarsane swara

  • Wong wis dibagi dadi 6 klompok kanthi ukuran sing padha (16.67% kabeh pangrungon

cacat ing conto)

Apa sing dikepungake pangrungon?

Penguara pendengaran apik kanggo sapa wae sing pengin ngrungokake swara kanthi banter. Contone, wong sing duwe pendengaran normal bisa nggunakake amplifier kanggo kegiatan kaya birdwatching. Sampeyan bisa mikirake amplifier minangka teropong ing kupinge: padha nggedhekake apa sing wis dirungokake, supaya bisa luwih dirasakake.

Apa sampeyan butuh pangrungon utawa pangrungon?

Cara paling apik kanggo njawab pitakon iki yaiku kanthi nguji pangrungon. Yen sampeyan duwe masalah mangertos wicara utawa sampeyan ngrungokake TV kanthi swara banter, mula bakal dadi wektu kanggo ngunjungi spesialis pangrungon lokal. Dheweke bakal bisa ngandhani yen sampeyan ngalami pendengaran lan bakal menehi rekomendasi pitulung. Aja nganggep pangrungonmu ora ala. Goleki pitulung saka profesional pendengar supaya sampeyan njupuk keputusan sing pas.

Apa alat pangrungon / pangrungon pangrungon sing ndemek driver kinerja tombol kanggo kepuasan

Dispenser

  • Profesionalisme dispenser
  • Konseling konseling dispenser
  • Kualitas layanan sajrone wektu pangrungon pambantu
  • Kualitas layanan sawise tuku

Product Features

  • urip baterei
  • Nilai (kinerja karo dhuwit sing dihabiskan)
  • Ngatur pelumasan / umpan balik / mbengung
  • Gampang ganti baterei
  • Pas / Keseluruhan
  • Visibilitas kanggo wong liya
  • linuwih

Produk wangiormaNCE (Sound quality, signal process and listening situations)

  • Obrolan ing kelompok gedhe
  • Obrolan ing kelompok cilik
  • Gunakake ing kahanan sing rame
  • Kasugihan utawa kasetyan swara
  • Katrangan nada lan swarane
  • Swara alam
  • Kegiatan rekreasi
  • Nonton TV
  • Nglipur nganggo swara banter
  • Ing telpon
  • Obrolan karo wong siji

Kesulitan ngrungokake & alat bantu dengar panguat tingkat adopsi miturut klompok umur

Tingkat adopsi amplifikasi alat bantu dengar kanggo umur 34 lan umur 31%, tingkat adopsi alat bantu panguat kanggo umur antara 35 nganti 64 yaiku 20%, tarif adopsi amplifikasi alat bantu dengar umur 65+ yaiku 40%. [USA]

Kepiye cara bantuan pendengaran nambah kualitas urip

Saka riset alat bantu pangrungon Asosiasi Pabrik Instrumen Pangrungu Eropa (EHIMA), 48% pamilik / pangguna sing entuk alat bantu pangrungon sajrone 5 taun kepungkur kanthi rutin ningkatake urip. lan 40% entuk Kadang nambah, 9% arang nambah. Mung 2% ora bakal nambah.

Kepiye Dadi Distributor Aid Amplifier sing Ditampa Sertifikat

Distributors sepindah pamrentah sing dilisensi nyedhiyakake sawetara produk sing mbantu ningkatake kemampuan pangrungon para klien. Kaya akeh distributor peralatan medis liyane, pemasok piranti sing dengar kudu entuk lisensi sing tepat kanggo operasi. Sampeyan bisa nyiyapake distribusi kanthi syarat pendhidhikan lan hukum sing cocog.

Keperluan Statistik lan Pendhidhikan

Sampeyan kudu mriksa karo negara kanggo peraturan khusus babagan distributor sepindah pangrungon, nanging ing California, sampeyan kudu paling ora umur 18 taun kanggo entuk lisensi kanggo adol piranti-piranti pangrungon. California uga mbutuhake supaya pelamar dadi penduduk negara lan kudu ngirim analisis sidik driji. Sawetara negara nglakokake mriksa latar mburi felony ing pelamar kasebut. Penting yen sampeyan nglaporake kanthi temen keyakinan babagan aplikasi sampeyan. Sawetara jinis felony bisa nggawe sampeyan ora layak kanggo dites.

Nyiapake Ujian Lisensi

Umume, sampeyan bisa nampa lisensi kanthi rong cara: liwat magang utawa njupuk tes negara. Kanggo dadi magang, sampeyan kudu golek panganyang alat bantu dengar sing dilisensi lan ndhaptar magang. Yen sukses, sampeyan kudu ngrampungake magang nganti rong taun sadurunge bisa nampa lisensi. Sapa wae sing memenuhi persyaratan statistik bisa nyoba tes negara. Tes lisensi piranti pangrungu dipérang dadi rong tes utama: audiogram lan uji undang-undang lan aturan. Sampeyan kudu ndhaptar ing sekretaris kantor negara utawa liwat situs web negara.

Fees lan Biaya

Wong sing njaluk lisensi distribusi alat bantu dengar kudu mbayar kabeh alat bantu sinau, kelas sing disaranake negara lan pungkasane kanggo tes lisensi dhewe. Sawise lulus ujian, sampeyan bisa ndhaptar lisensi negara. Sampeyan bakal dijaluk mbayar ragad aplikasi kanthi mriksa utawa nganggo kertu kredit sajrone proses aplikasi. Regane beda-beda miturut jinis lisensi sing sampeyan lebokake. Contone, lisensi sementara utawa magang regane kurang saka lisensi lengkap.

Apa Aja

Georgia mbutuhake distributor kanggo ngetutake watesan lan aturan tartamtu; negara sampeyan bakal duwe aturan dhewe. Ngerteni watesan kasebut kanthi mriksa informasi sing diwenehake dening dewan lisensi negara sampeyan. Sawetara conto watesan sing sampeyan tingali mung adol produk langsung menyang pelanggan utawa watesan adol produk menyang distributor liyane, sing duwe lisensi utawa non-lisensi. Uga, sawetara distributor sing duwe lisensi negara mung bisa beroperasi saka lokasi sing cocog karo kriteria negara, kayata toko berlisensi utawa cabang waralaba. Pelanggaran kesepakatan lisensi kasebut bisa nyebabake sampeyan ilang lisensi lan uga denda.

Cathetan Suku

Hubungi kita saiki kanggo entuk rega pabrik amplifier pendengaran

Certification Product: CE, RoHS, IPX8, Laporan Tes, MEDICAL CE, FDA. OEM paus ngrungokake pitulung amplifier ditrima

Nuduhake kabeh asil 11

Tampilake sidebar