Profesional pendengaran bisa menehi rekomendasi siji utawa luwih jinis adhedhasar faktor kayata tingkat gangguan pangrungon, preferensi estetis, kabutuhan gaya urip lan anggaran. Umume gaya BTE lan RIC ana pirang-pirang warna lan finish logam kanggo nglengkapi rambut utawa kulit. * Asil individu bisa beda-beda. Ghaib bisa beda-beda adhedhasar anatomi kuping.

Piranti pangrungon kasedhiya ing macem-macem gaya lan ukuran. Nalika milih gaya, sampeyan kudu eling yen ora saben gaya cocog karo kabeh wong. Pirsawan pamicara sampeyan bakal ngrembug macem-macem gaya lan mbantu sampeyan milih gaya apa sing paling apik kanggo sampeyan. Ana sawetara faktor sing kudu dianggep sadurunge milih gaya. Faktor-faktor kasebut kalebu:

Gelar lan konfigurasi mundhut pendengaran
Ukuran lan bentuk kuping
Luwing seneng kosmetik
Keluwesan lan kemampuan kanggo ngapusi pendengaran lan baterei
Fitur sing kasedhiya (yaiku mikrofon arah, telecoil)
Kajaba iku, ana sawetara pendengaran sing ora bakal ditindakake kanthi cara pendengaran tradisional. Sawetara pasien bisa uga duwe pendengaran normal utawa kerusakan pendengaran ing siji kuping, nanging kuping liyane ora duwe pangrungon sing bisa diukur utawa pangerten wicara banget. Pasien liyane bisa duwe riwayat masalah kuping kronis lan bisa uga entuk luwih akeh tinimbang piranti liyane tinimbang pitulung pendengaran tradisional. Piranti khusus kasedhiya lan bisa uga cocog kanggo pasien kasebut.

Nuduhake asil 1-24 saka 33

Tampilake sidebar

JH-D59 Alat Bantu Pangrungu BTE Digital sing Bisa Diisi ulang

JH-D58 alat bantu dengar digital BTE sing bisa diisi ulang

JH-A39 TIGA Keuntungan Asing Dhiskusi kanthi putih

JH-D30 pitulung pendengaran ITE cilik (Hercules)

JH-A39 Bantuan Gunggung Ngrungokake ITE

$99.00

JH-D19 Bantuan Pendengaran anti banyu

JH-D26 Bantu Pangrungon BTE sing bisa dicabut maneh

JH-W2 Bluetooth Rechargeable Mini ITE Digital Hearing Aids kanggo Nyambungake telpon

Sold metu
Beige
Black
Silver
Putih

JH-D36-00F / 4FA BTE pendengaran pendengaran 4 Saluran 4

$0.01

JH-D31 alat bantuan pendengaran mini BTE

Alat Krungu Pendengaran Siber Sonic JH-113

JH-115 BTE Piranti Bantuan Pangrungon Ditulung ing Piranti

JH-116 Swara Amplifier Swara Nganti Telinga Bantuan Pangrungon

JH-117 Analog BTE Ngrungonake / Amplifier Ngrungokake

JH-125 Analog Piranti Alat Pangrungon BTE RIC

JH-233 Bantuan Dhukungan Dhukungan Awak Dhuwur Dhuwur Dhuwur

JH-238 Bantuan Dhukungan Dhukungan Awak Dhuwur Dhuwur Dhuwur

JH-337 BTE Bantuan Pangrungon Sing Bisa Dikembangake maneh

JH-338 BTE Aid Dhasar maneh sing bisa diisi ulang nganggo basis 5V USB

JH-351 BTE FM Rintangan Ngrungon Kancing sing Bisa Dipa maneh karo port daya USB

JH-351O BTE FM Open Aid Rechargeable Hearing Aid kanthi kabel USB

JH-900a ITE Hearing Aid / mini Amplifier Amplifier

JH-905 ITE Rechargeable Aid Hearing Aid karo tas travel saka pabrik OEM China

JH-906 ITE Aid Aid / Amplifier Hearing kanthi battries 2