Rancangan sistem alat bantu dengar kalebu telung disiplin ilmu-elektrokimia terapan, teknik listrik lan teknik audio. Makalah iki gegayutan karo antarmuka ing antarane rong sing pertama. Batere minangka komponen non-linear. Kinerja optimal mung bisa dipikolehi nalika sarat listrik alat bantu dengar wis cocog banget karo voltase, kemampuan tingkat lan impedansi batere. Sawise optimalisasi pirang-pirang taun, sel tombol '675' modern wis bisa ditampa kanthi universal lan saiki digunakake ing alat bantu pangrungon 'mburi-kuping'. Yen butuh tenaga luwih akeh, sel 'penlight' LR6 sing luwih gedhe lan kurang khusus biasane ditemtokake. Voltase sing luwih dhuwur bisa uga nyebabake efisiensi sirkuit sing luwih apik, lan ana sawetara tekanan kanggo ngenalake produk adhedhasar lithium 3 V. Lithium kudu menehi kapadhetan energi sing luwih dhuwur, nanging ana masalah sing kudu ditanggulangi. Pungkasane, bisa uga pasar bisa nyedhiyakake sel logam-udara voltase umur dawa sing bisa ditrapake kanthi ekologis. Yen mangkono, sistem seng anyar bisa uga duwe masa depan lan bisa uga bisa nggayuh loro merkuri '675' lan sel 'penlight' alkali.

Nuduhake kabeh asil 17

Tampilake sidebar