Sawise sampeyan tuku pitulung pangrungon, ana sawetara aksesoris sing tetep digunakake kanthi bener lan ing kahanan sing paling apik. Sakliyane kasus kanggo nggawa lan alat kanggo mbantu tetep resik, batere dadi tuku sing penting kanggo saben wong sing duwe pangrungon.

Loro jinis batre pitulungan pendengaran utama
Baterai sing bisa diisi maneh
Oticon Opn pandhuan sing bisa diisi ulang
Bantuan pangrungon sing bisa dicampur maneh bisa dikelompok
sewengi (Gambar Oticon sopan.)
Akeh model bantuan pendengaran sing luwih anyar sing dilengkapi karo baterei sing bisa diisi maneh. Batré kasebut biasane diisi ulang ing wayah wengi, nalika panggunaan pendengaran ngrampungake pendengaran kanggo turu. Nganti saiki, baterei sing bisa diisi ulang umume kasedhiya kanggo gaya pendengaran mburi.

Bateri sing nganggo standar

Baterai pakai tombol seng-udara, uga dikenal minangka "baterai tombol," minangka pilihan umum liyane. Amarga batere seng-udara diaktifake kanthi udhara, stiker sing ditutup pabrik bisa tetep ora aktif nganti dicopot. Sawise diresiki saka sisih mburi batere, oksigen bakal sesambungan karo seng ing batere lan "urip". Kanggo entuk kinerja sing paling apik saka batere seng-udara, enteni udakara sak menit sawise nyopot stiker supaya bisa aktif sadurunge dilebokake ing piranti pangrungon. Ngganti stiker ora bakal mateni batere, mula yen stiker dicopot, batere bakal tetep aktif nganti listrik entek.

Baterai hawa udhara tetep stabil nganti telung taun nalika disimpen ing suhu ruangan, lingkungan garing. Nyimpen baterei seng-udhara ing kulkas ora ana manfaate lan bisa nyebabake kondensasi dibentuk ing stiker, sing bisa nyuda baterei kanthi cepet. Baterai sepindah pangrungon kanthi cara tradisional digawe kanthi nggunakake jumlah raksa kanggo mbantu konduktivitas lan stabil komponen internal, nanging merkuri ora digunakake maneh ing baterei sepindah.

Bukak fakta bathi lan tips baterei

(Kunci: BTE = ing mburi kuping, ITE = ing kuping, RITE = panrima ing kuping; ITC = ing kanal; CIC = rampung ing kanal.)

Nuduhake asil siji

Tampilake sidebar