Alat bantu dengar dipérang dadi macem-macem kategori. Kesesuaian alat bantu dengar gumantung saka gangguan pangrungon sampeyan. Saiki, alat bantu dengar amazon adol larang.

Bantuan pandonga umum dibagi dadi papat kategori:

Lengkap ing kuping pendengaran kanal (CIC)

Ing kuping pendengaran kanal (ITC)

In-the-ear hearing aid (ITE)

Ing mburi-ing-kuping pandonga (BTE)

Lengkap Ing pandonga kanal kuping (CIC)

Bantuan pangrungon kanal lengkap minangka pitulung paling cilik lan didhelikake banget. Bantuan pendengaran jinis iki mung cocog kanggo wong sing duwe ruang kanal sing cukup gedhe.

Umumé, pitulung pangrungon kanal lengkap, kanggo wong-wong sing kelangan pendengaran entheng lan moderat.

Ing kuping pendengaran kanal (ITC)

Alat pandonga kanal kuping rada gedhe tinimbang pitulung pangrungon kanal lengkap. Umumé, pandonga pangrungon kuping cocog kanggo wong sing kelangan pendengaran sing entheng lan moderat.

In-the-ear hearing aid (ITE)

Bahan bantu pendengaran ing-kuping banget amarga mbutuhake panrima luwih gedhe; ing wektu sing padha, pitulung pendengaran kasebut bisa menehi luwih akeh fungsi. Dibandhingake karo alat pandonga kanal kuping lengkap (CIC) lan alat-alat pendengaran terusan kuping (ITC), alat-alat pendengaran ing kuping luwih trep kanggo digunakake lan luwih cocok kanggo wong akeh.

Ing mburi-ing-kuping pandonga (BTE)

Elektronik alat pandonga sing ana ing kuping konco dipasang ing kothak cilik ing kuping. Amarga konsep desain sing kuat, sepindah pendengaran jinis iki disaranake banget kanggo bocah. Jinis alat pendengaran konco-kuping uga amba banget, kalebu wong sing ngalami pendengaran abot. Sanajan diselehake ing njaba kuping, isih ndhelik. Alat pandonga pendengaran kuping sing paling maju diselehake ing kanal kuping tinimbang ing kuping. Iki nyuda ukuran pamulangan pangrungon lan nyuda gema.

wps1

Penyakit AIDS BTE

wps2

Fungsi pendengaran fashion ing 2019

Penyakit AIDS ing ngisor iki (Popular ing model pengiriman TV)

wps3

AIDS CIC HEARING (Sadean panas ing Amazon CIC pendengaran ing 2019)

wps4

Hubungi Junious Luo 0086 15017913539 (Tampilan Whatsapp / wechat / Skype)

jinghao15@jinghao.cc