Yen sampeyan dadi pengecer utawa pemilik merek

Kanggo Pengecer

Yen sampeyan duwe pitulung babagan pendengaran

Kanggo Konsumen

Carane supaya?

A. Mangga ngirim priksaan rega liwat email Jinghao14@jinghao.cc, Skype utawa telpon. 
B. kita bakal ngirim sampeyan kutipan lan negosiasi rinci karo sampeyan.
C. sawise kita setuju, sampeyan bakal ngirim pembayaran, kita bakal ngatur produksi. (Yen cukup stok produk sing dibutuhake, kita bisa langsung ngirim sampeyan)
D. biasane kanggo conto, bisa uga butuh dina kerja 1-2, nalika order liwat 50pcs, kita butuh dinten kerja 3-15.digantung apa kita duwe saham).
E. kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan lan menehi nomer pelacakan.
F. order rampung, sawise adol jasa lan kerjasama luwih.
G. sampeyan bisa ngirim pitakon liwat situs web Alibaba utawa globalsource

https://jinghaohealth.en.alibaba.com

https://hearingaidchina.manufacturer.globalsources.com/

Utawa sampeyan bisa mbayar kanthi online kanthi langsung kanggo sawetara barang pendengaran sing kasedhiya.

Apa sampeyan bisa nindakake kepinginan lan karya adat kanggo aku?

Kita bisa nawakake layanan OEM lan ODM miturut panjaluk pelanggan.

Cara Pembayaran sing bisa digunakake?

Transfer bank (T / T, 30% deposit, 70% sadurunge pengiriman sawise presentasi kargo siap) Western Union, Paypal, Insurance Insurance (Kartu Kredit, Alipay, E-mriksa, T / T)

Cara Pangiriman sing kasedhiya?

Dening segara menyang pelabuhan sing paling cedhak
Kanthi udhara menyang bandara sing paling cedhak
Kanthi ekspres (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) menyang lawang sampeyan.
Miturut pengiriman online Alibaba

Kepiye babagan kebijakan conto?

Amarga akeh konsultasi pelanggan, kita bakal kudu ngisi biaya sampeyan kanthi biaya sing kurang, nanging nalika wis kerja sama, sampel gratis kasedhiya.

Kepiye cara ngimpor Bantuan Swara, Amplifier Hearing?

Alat bantu dengar impor butuh sawetara sertifikat, kayata FDA, CE Medical, ISO9001, FSC, BSCI, ISO13485 lsp. Lan sawetara sing butuh pembeli duwe sertifikat, sing gumantung karo macem-macem negara, nanging kita kabeh duwe sertifikat kasebut, pls hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal mangsuli kanthi cepet lan profesional.

Apa pabrik sampeyan nawakake Layanan Amazon FBA?

Ya, kita nawakake label FBA lan layanan kapal pertama

Apa pitulung pendengaran?

Piranti pangrungon minangka piranti elektronik sing bisa nampa lan nggedhekake swara mlebu kanggo wong-wong sing cacat pangrungon kanggo nduwe pangerten swara sing luwih apik liwat amplifikasi sing tepat.

Apa aku butuh pitulung pendengaran?

Yen sampeyan ngalami pendengaran lan kangelan pendengaran sampeyan ngganggu komunikasi saben dinane, sampeyan bisa uga mikir nggunakake alat pandonga. Sadurunge, disaranake sampeyan konsultasi karo spesialis ENT kanggo mesthekake yen ora ana komplikasi medis sing ana gandhengane karo masalah pendengaran sampeyan. Penilai pamirsa sampeyan kudu ditindakake dening ahli psikologi sing bisa nemtokake jurusan lan kerugian pendengaran, lan menehi saran pilihan alat pendengaran lan / utawa piranti ngrungokake sing cocog karo kabutuhan ngrungokake.

Wilayah AMAZON lan MOQ kanggo pesenan?

Kanggo panggunaan pribadi, Mangga pasang pesenan langsung ing situs web Amazon kita:

https://www.amazon.com/jinghao

https://www.amazon.ca/jinghao

https://www.amazon.fr/s?me=A24XE2DZIEIQIU&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH

Wilayah pengiriman Amazon kita yaiku USA, CANADA, lan FRANCE. mung 3 negara kasebut sing duwe gudang, lan ora bisa dikirim menyang negara liya.

kanggo pesanan batch, MOQ Kami (jumlah pesanan minimum) yaiku 1000 pcs. kita ora nampa pesanan sithik amarga biaya pengiriman luar negeri pancen larang.

Akeh wong ora seneng ngrungokake pitulung amarga padha rame. Apa iki?

Loro saka swara pamicara, pambiyantu pangrungu nggedhekake swara lingkungan uga. Amarga otak manungsa mbutuhake sawetara wektu kanggo adaptasi karo swara sing wis digedhekake, disaranake pangguna bantuan pendengaran kanggo ngrungokake lingkungan sepi sing sepisanan sadurunge nggunakake pendengaran ing lingkungan pendengaran sing luwih tantangan lan adhem (kayata ing klompok lan / utawa ing swara). Teknologi pertolongan digital modern uga nggampangake ngrungokake lingkungan sing rame liwat fitur pengurangan / pembatalan swara kanthi otomatis utawa supaya pangguna pamindhahan pangrungon ngalih menyang program pendengaran khusus ing sepindah pangrungu kanggo nambah komunikasi ing lingkungan kasebut.

Ing endi aku bisa njaluk bantuan pendengaran?

Bantuan pendengaran kudu diresepake dening ahli pendengar sing profesional perawatan kesehatan sing duwe diagnosis diagnosis lan (re) gangguan pendengaran lan gangguan vestibular. Audiologist bisa ditemokake digunakake ing pusat layanan umum (kalebu Otoritas Rumah Sakit, Departemen Kesehatan, Biro Pendidikan lan Organisasi Sukarela) utawa pusat pendengaran pribadi.

Lan yen sampeyan pengin tuku pitulung pendengaran ing AMAZON, bukak tautan ing ngisor iki:

https://www.jhhearingaids.com/amazon-hearing-aids/

Apa bisa tuku pamulangan pendengaran langsung saka toko tanpa tes uji coba?

Ora disaranake tuku pitunjuk pendengaran sing dudu resep saka toko apa wae tanpa nyoba kuping. Piranti pangrungon kudu disesuaikan miturut kerugian pendengaran lan kabutuhan ngrungokake. Bantuan pamrentahan sing ora diwenehake bisa uga ora menehi amplifikasi paling optimal kanggo sampeyan, utawa sampeyan bisa uga beresiko over-amplifikasi sing bisa ngrusak residu. Mangga nyedhaki lan konsultasi karo pamirsa sadurunge tuku pitulung pendengaran.

Apa jinis bantuan pendengaran sing kasedhiya?

Ana macem-macem gaya pendengaran sing kasedhiya ing pasar. Ing antawisipun, gaya umum kalebu Behind-the-kuping (BTE), In-the-ear / canal (ITE / ITC), Rampung / Kahuripan-ing-kanal (CIC / IIC), Bunder-awak, lan Bukak -fit (uga dikenal minangka Panrima pandhuan).

Kepiye cara milih pitulung pendengaran?

Piranti pangrungon kudu dipilih miturut kabutuhan ngrungokake individu, pilihan subyektif, umur, ketangkasan, prihatin kosmetik, keruwetan lan alam kerusakan pendengaran.

Kudu ngrungokake Model premium lan alat bantu dengar canggih dilengkapi teknologi pamroses pidato digital sing luwih canggih. Nanging, biaya kasebut luwih larang tinimbang model entri lan level menengah.

Preferensi subyektif, umur lan ketangkasan Sawetara pangguna alat pangrungon bisa uga seneng alat pangrungon bisa uga ora katon. Saiki ana macem-macem BTE kanggo macem-macem derajat gangguan pendengaran. Alat pangrungu sing digawe khusus (ITE / ITC / CIC / IIC) bisa uga ora cocog kanggo bocah cilik, lan wong sing ngalami masalah kaya ketangkasan, talingan kuping utawa saluran kuping.

Keprigelan kosmetik Alat bantu dengar khusus digawe ukurane luwih cilik lan dipasang ing saluran kuping. Kosok baline, alat bantu dengar BTE / Open-fit saiki wis modis amarga katon kaya piranti bluetooth sing kuping.

Keruwetan lan sifat gangguan pangrungon Sanajan alat bantu pangrungon sing digawe kanthi modern saya kuat kanthi nggunakake panrima sing luwih kuat (nganti 70dB), BTE sing duwe daya dhuwur isih bisa ngasilake luwih akeh (nganti 80dB).

Aku wis dilengkapi pitulung pendengaran, nanging aku isih ora bisa dirungokake kanthi apik (utamane ing lingkungan sing rame). Aku bisa kepiye?

Yen pangguna sepindah sepisanan, coba sawetara wektu supaya bisa digunakake kanggo swara sing wis digedhekake. Sampeyan uga bisa nggawe janjian lan tindakake karo pamiyarsa kanggo pamicara babagan pangrungon. Latihan auditory kadhangkala perlu kanggo nambah kemampuan ngolah wicara.

Yen nemoni kangelan nalika ngrungokake sanajan kanthi pangrungon nganti suwe, sensitivitas pitulung pangrungon bisa diganti. Coba janjian tes pendengaran karo ahli pendengar sampeyan kanggo ndeleng manawa pitulung pendengaran bisa diatur maneh karo kabutuhan ngrungokake saiki.

Kanggo pangguna bantuan pendengaran sing kudu ngrungokake kahanan sing angel kaya lingkungan sing rame, sistem transmisi swara nirkabel digital utawa analog FM bisa uga migunani. Swara pamicara dijupuk langsung saka mikropon pemancar banjur nirkabel kanthi nirkabel menyang panampa sing gegandhengan karo pendengaran panggunaan pendengaran. Nisbah swara kanggo swara ditambah nalika nyuda gangguan swara sekitar.