Yen sampeyan dadi pengecer utawa pemilik merek

Kanggo Pengecer

Yen sampeyan duwe pitulung

Kanggo Konsumen

Carane supaya?

A. Mangga ngirim priksaan rega liwat email [email dilindhungi], Skype utawa telpon. 
B. kita bakal ngirim sampeyan kutipan lan negosiasi rinci karo sampeyan.
C. sawise kita setuju, sampeyan bakal ngirim pembayaran, kita bakal ngatur produksi. (Yen cukup stok produk sing dibutuhake, kita bisa langsung ngirim sampeyan)
D. biasane kanggo conto, bisa uga butuh dina kerja 1-2, nalika order liwat 50pcs, kita butuh dinten kerja 3-15.digantung apa kita duwe saham).
E. kita bakal ngatur kiriman kanggo sampeyan lan menehi nomer pelacakan.
F. order rampung, sawise adol jasa lan kerjasama luwih.
G. sampeyan bisa ngirim pitakon liwat situs web Alibaba utawa globalsource

https://jinghaohealth.en.alibaba.com

https://hearingaidchina.manufacturer.globalsources.com/

Utawa sampeyan bisa mbayar kanthi online kanthi langsung kanggo sawetara barang pendengaran sing kasedhiya.

Apa sampeyan bisa nindakake kepinginan lan karya adat kanggo aku?

Kita bisa nawakake layanan OEM lan ODM miturut panjaluk pelanggan.

Cara Pembayaran sing bisa digunakake?

Transfer bank (T / T, 30% deposit, 70% sadurunge pengiriman sawise presentasi kargo siap) Western Union, Paypal, Insurance Insurance (Kartu Kredit, Alipay, E-mriksa, T / T)

Cara Pangiriman sing kasedhiya?

Dening segara menyang pelabuhan sing paling cedhak
Kanthi udhara menyang bandara sing paling cedhak
Kanthi ekspres (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) menyang lawang sampeyan.
Miturut pengiriman online Alibaba

Kepiye babagan kebijakan conto?

Amarga akeh konsultasi pelanggan, kita bakal kudu ngisi biaya sampeyan kanthi biaya sing kurang, nanging nalika wis kerja sama, sampel gratis kasedhiya.

Kepiye cara ngimpor Bantuan Swara, Amplifier Hearing?

Alat bantu dengar impor butuh sawetara sertifikat, kayata FDA, CE Medical, ISO9001, FSC, BSCI, ISO13485 lsp. Lan sawetara sing butuh pembeli duwe sertifikat, sing gumantung karo macem-macem negara, nanging kita kabeh duwe sertifikat kasebut, pls hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon, kita bakal mangsuli kanthi cepet lan profesional.

Apa pabrik sampeyan nawakake Layanan Amazon FBA?

Ya, kita nawakake label FBA lan layanan kapal pertama

Apa pitulung pendengaran?

Piranti pangrungon minangka piranti elektronik sing bisa nampa lan nggedhekake swara mlebu kanggo wong-wong sing cacat pangrungon kanggo nduwe pangerten swara sing luwih apik liwat amplifikasi sing tepat.

Apa aku butuh pitulung pendengaran?

Yen sampeyan ngalami gangguan pangrungon lan masalah pendengaran sampeyan nyebabake komunikasi saben dinane, sampeyan bisa uga nggunakake alat bantu dengar. Sadurunge, disaranake sampeyan takon karo spesialis ENT supaya ora ana komplikasi medis sing ana gandhengane karo masalah pendengaran. Pambiji audiologis sampeyan kudu ditindakake dening audiologis sing bisa nemtokake derajat lan sifat gangguan pendengaran, lan menehi saran pilihan pitulung lan / utawa piranti ngrungokake kanthi cocog karo kabutuhan ngrungokake.

Wilayah AMAZON lan MOQ kanggo pesenan?

Kanggo panggunaan pribadi, Mangga pasang pesenan langsung ing situs web Amazon kita:

https://www.amazon.com/jinghao

https://www.amazon.ca/jinghao

https://www.amazon.fr/s?me=A24XE2DZIEIQIU&marketplaceID=A13V1IB3VIYZZH

Wilayah pengiriman Amazon kita yaiku USA, CANADA, lan FRANCE. mung 3 negara kasebut sing duwe gudang, lan ora bisa dikirim menyang negara liya.

kanggo pesanan batch, MOQ Kami (jumlah pesanan minimum) yaiku 1000 pcs. kita ora nampa pesanan sithik amarga biaya pengiriman luar negeri pancen larang.

Akeh wong ora seneng ngrungokake pitulung amarga padha rame. Apa iki?

Loro saka swara pamicara, pambiyantu pangrungu nggedhekake swara lingkungan uga. Amarga otak manungsa mbutuhake sawetara wektu kanggo adaptasi karo swara sing wis digedhekake, disaranake pangguna bantuan pendengaran kanggo ngrungokake lingkungan sepi sing sepisanan sadurunge nggunakake pendengaran ing lingkungan pendengaran sing luwih tantangan lan adhem (kayata ing klompok lan / utawa ing swara). Teknologi pertolongan digital modern uga nggampangake ngrungokake lingkungan sing rame liwat fitur pengurangan / pembatalan swara kanthi otomatis utawa supaya pangguna pamindhahan pangrungon ngalih menyang program pendengaran khusus ing sepindah pangrungu kanggo nambah komunikasi ing lingkungan kasebut.

Ing endi aku bisa njaluk bantuan pendengaran?

Bantuan pendengaran kudu diresepake dening ahli pendengar sing profesional perawatan kesehatan sing duwe diagnosis diagnosis lan (re) gangguan pendengaran lan gangguan vestibular. Audiologist bisa ditemokake digunakake ing pusat layanan umum (kalebu Otoritas Rumah Sakit, Departemen Kesehatan, Biro Pendidikan lan Organisasi Sukarela) utawa pusat pendengaran pribadi.

Lan yen sampeyan pengin tuku pitulung ing AMAZON, bukak link ing ngisor iki:

https://www.jhhearingaids.com/amazon-hearing-aids/

Apa bisa tuku pamulangan pendengaran langsung saka toko tanpa tes uji coba?

Ora disaranake tuku alat bantu dengar sing ora resep saka toko apa wae tanpa kudu diuji kuping. Piranti pangrungon kudu diatur miturut derajat individu sing nyuda pangrungon lan kabutuhan ngrungokake. Alat pangrungon sing ora diresepake bisa uga ora nyedhiyakake amplifikasi sing optimal kanggo sampeyan, utawa sampeyan bisa uga duwe bebaya over-amplifikasi sing bisa ngrusak residual. Mangga takon lan konsultasi karo audiolog sadurunge tuku alat pendengaran.

Apa jinis bantuan pendengaran sing kasedhiya?

Kasedhiya macem-macem gaya alat bantu dengar ing pasar. Antarane, gaya umum kalebu Behind-the-ear (BTE), In-the-ear / canal (ITE / ITC), Lengkap / Invisible-in-the-canal (CIC / IIC), Body-Wear, lan Open -fit (uga dikenal minangka Receiver-in-canal) pitulung.

Kepiye cara milih pitulung pendengaran?

Piranti pangrungon kudu dipilih miturut kabutuhan ngrungokake individu, pilihan subyektif, umur, ketangkasan, keprihatinan kosmetik, keruwetan lan sifat ora bisa ngrungokake.

Kudu ngrungokake Model premium lan alat bantu dengar canggih dilengkapi teknologi pamroses pidato digital sing luwih canggih. Nanging, biaya kasebut luwih larang tinimbang model entri lan level menengah.

Preferensi subyektif, umur lan ketangkasan Sawetara pangguna alat pangrungon bisa uga seneng pitulung dadi ora bisa dideleng. Saiki ana macem-macem BTE kanggo macem-macem derajat gangguan pendengaran. Custom-digawe (ITE / ITC / CIC / IIC) pitulung bisa uga ora cocog kanggo bayi sing isih enom, lan wong sing ngalami masalah kaya ketangkasan, telinga utawa saluran kuping.

Keprigelan kosmetik Alat bantu dengar khusus digawe ukurane luwih cilik lan dipasang ing saluran kuping. Kosok baline, alat bantu dengar BTE / Open-fit saiki wis modis amarga katon kaya piranti bluetooth sing kuping.

Keruwetan lan sifat gangguan pangrungon Sanajan digawe kanthi modern pitulung dadi luwih kuat kanthi nggunakake panrima sing luwih kuat (nganti 70dB), BTEs sing kuwat isih bisa nyedhiyakake bathi luwih akeh (nganti 80dB).

Aku wis dilengkapi pitulung pendengaran, nanging aku isih ora bisa dirungokake kanthi apik (utamane ing lingkungan sing rame). Aku bisa kepiye?

Yen pangguna sepindah sepisanan, coba sawetara wektu supaya bisa digunakake kanggo swara sing wis digedhekake. Sampeyan uga bisa nggawe janjian lan tindakake karo pamiyarsa kanggo pamicara babagan pangrungon. Latihan auditory kadhangkala perlu kanggo nambah kemampuan ngolah wicara.

Yen nemoni kangelan nalika ngrungokake sanajan kanthi pangrungon nganti suwe, sensitivitas pitulung pangrungon bisa diganti. Coba janjian tes pendengaran karo ahli pendengar sampeyan kanggo ndeleng manawa pitulung pendengaran bisa diatur maneh karo kabutuhan ngrungokake saiki.

Kanggo pangguna bantuan pendengaran sing kudu ngrungokake kahanan sing angel kaya lingkungan sing rame, sistem transmisi swara nirkabel digital utawa analog FM bisa uga migunani. Swara pamicara dijupuk langsung saka mikropon pemancar banjur nirkabel kanthi nirkabel menyang panampa sing gegandhengan karo pendengaran panggunaan pendengaran. Nisbah swara kanggo swara ditambah nalika nyuda gangguan swara sekitar.