Bantuan pangrungu digital minangka piranti pangrungon sing nampa swara lan ngganggu (ngilangi ombak swara dadi cilik, unit diskret) sadurunge amplifikasi. Lan intelijen sing dibangun kanggo ngidini bisa ngerteni antarane swara sing alus, nanging sengit, nanging swara sing ora dikarepake. Mesin kuping digital kaya ngono bisa nggedhekake mantan nalika netralisasi sing terakhir kanggo kinerja sing luwih apik ing macem-macem lingkungan. Dheweke bisa dibagi dadi rong kategori, yaiku pendengaran sing bisa diprogram lan liyane yaiku pitulung pendengaran sing ora bisa diprogram.

Kanggo pitulung digital, "Saluran" lan "Band" sing uga dadi salah sawijining pangguna sing paling ora dingerteni. Band iku apa sing digunakake kanggo ngontrol volume ing macem-macem frekuensi lan saluran sing beda frekuensi menyang saluran individu. Singkatnya, luwih akeh band lan saluran nyedhiyakake kualitas swara sing luwih gedhe. Kita bisa ndeleng Saluran 2, Saluran 4, Saluran 6, Saluran 8 lan amplifier sepindah digital pendengaran 32 ing pasar, saluran liyane bakal luwih akurat.

Mupangate pitulung digital:

Teknologi digital ngidini kita nggawe solusi sing efektif kanggo sawetara masalah pendengaran lan nggawe alat bantu dengar kanthi sarat tartamtu. Alat bantu dengar digital nyedhiyakake sampeyan swara sing luwih nyata tinimbang sadurunge, saengga sampeyan bisa ngerti lan ningkatake pidato kanthi swara latar mburi lan kanthi otomatis nyetel volume gumantung saka lingkungan sampeyan.
Ing Jinghao, kita duwe tim R&D kanthi luwih saka 10 taun alat bantu dengar.

Mesin pangrungon digital mesin telinga digital kanthi solusi pendengaran digital sing entheng bisa pas kanthi apik utawa ing kuping lan bisa dicocogake karo warna rambut utawa nada kulit supaya sampeyan bisa ngupayakake urip kanthi lengkap.

Keuntungan kanggo alat pandonga digital

gampang ngrungokake obrolanBahan bantu pangrungu digital nganalisa swara kanthi rinci lan mbedakake antarane swara lan swara. Iku nyuda swara lan nekanake obrolan sing gampang dirungokake, nggawe obrolan gampang dirungokake sanajan ana swara.

Bantuan pangrungon kanthi otomatis nyetel kualitas lan volume swara sing cocog miturut "lingkungan (utamane swara, lan sapiturute)" nalika nggunakake pitulung pangrungon. Njaga rasa "ngrasakake".

Nahan "ngalamun" sing bakal kedadeyan nalika ngobrol ing ponsel utawa ponsel, utawa nalika ngrungokake pitulung, sampeyan bakal mangan utawa nalika mangan.

Bahan pandhuan digital mung bisa nuduhake nilai sing padha yen cocog karo kualitas swara saben wong. Sanajan lingkungan pangrungon utawa panggunaan sampeyan sawise tuku, sampeyan bisa nyetel kualitas swara ing nomer bakul. Kajaba iku, nganti sampeyan wis nate ngrungokake pitulung, umume asring ngatur kaping pirang-pirang.
Apa maneh, sawetara alat pandonga digital kita anti banyu, kaya JH-D18 lan JH-D19, tingkat saka rong item kasebut yaiku IP67, sampeyan ora perlu khawatir mesin pangrungon tiba ing banyu utawa banyu udan sing direndhem udan.

Nuduhake kabeh asil 13

Tampilake sidebar