Ringkesan perusahaan

Huizhou Jinghao Teknologi Kedokteran CO, LTD. yaiku salah sawijining alat pendengaran tunggal / produsen pangrungon ing China, kondhang nyedhiyakake kualitas pendengaran / pendengaran rega sing apik lan amplifier pangrungu.

Kita liwati audit BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH lsp, lan kabeh produk kanthi sertifikat CE, RoHS, FDA. Kanthi departemen R&D dhewe, luwih saka 30 insinyur sing duwe pengalaman, kita duwe kemampuan kanggo nindakake proyek ODM & OEM.

Sawise registrasi sah, orane tumrap sekolah perusahaan yaiku: produksi, pangolahan, dodolan: produk elektronik: garpu tuning auditory, audiometer, pemancar otoacoustic, instrumen pangukuran impedansi otoacoustic, pitulung pendengaran konduksi balung implantable, prosesor swara kokotor, prosesor swara balung, konduksi balung prosesor swara, instrumen latihan rehabilitasi auditory, ing mburi jinis kuping, jinis ing-kuping, jinis kothak, pitulung pendengaran jinis konduksi balung; Piranti napas oksigen portabel, generator oksigen portofolio, humidifier pernafasan medis, Chemicalizer oksigen medis, tabung atomisasi, tabung sedhot atom, topeng atomisasi, atomizer ultrasonik, atomizer komprèsi, atomizer, atomizer, pemasangan atomisasi; termometer, termometer, thermometer elektronik, Instrumen detak jantung pulsa, sphygmomanometer, meter glukosa getih; kursi rodha listrik, kursi rodha manual, penculinan medis, sikut, pitulung sing mlaku, kemul listrik kanggo ngadeg sing ngadeg, kasur udara medis, pompa jantung janin, pompa payudara, cangkir, desiccant, Fisioterapi, pulser; ngimpor lan ekspor barang lan teknologi.

 

  • Tipe Bisnis: Produsen, Perusahaan Perusahaan
  • Produk utama: Pitulungan pangrungon
  • Jumlah Karyawan: 201 - 300
  • Taun Ditetepake: 2009
  • Sertifikasi Produk: CE, RoHS, IPX8, Laporan Tes, MEDICAL CE, FDA
  • Tandha dagang: JINGHAO, AUDISOUND , NOON PLUS , CARLITOS , UNISOUND , VITALCONTROL , King HEALTH , JOHNTONE.
  • Lokasi: Guangdong, China (Mainland)
  • Kepemilikan: Perusahaan Umum
  • Revenue Taunan total: rahasia
  • Sertifikasi: ISO13485, ISO9001
  • Paten: Desain Tijil Desain Paten
  • Pasar Utama: Amérika Lor 28.32% Asia Wétan 27.21% Eropa Wétan 14.15%

Kekuwatan kita

fitur-supplier

Pengalaman 11 taun kita terus-terusan darmabakti kanggo ngasilake teknologi pendengaran sing maju.

Logistik

Luwih saka 100+ negara pelanggan dipercaya Jinghao kanggo nyedhiyakake alat bantu dengar premium amarga kita luwih penting kesehatan lan rasa seneng.

padha-produk

Garis produksi 8 kanggo njamin kapasitas kapasitas 400 + yuta, Kabeh produk ngliwati FDA, CE, sertifikat RoHS minangka kualitas pertama

Sajarah perusahaan

2012

Muncul, Nomer perawatan kesehatan ing Eurpoe, entuk saham ing Jinghao.

2013

Kerjo bareng karo perusahaan medis nomer 2 India Dr. Morepen

2014

Gotong royong karo APPOLO farmasi 1 India.

Nggawe gudang ing New Delhi
2016

Kerjo bareng karo CVS

Toko farmasi paling gedhe ing AS

CVS Health

Nggawe tim R&D ing Xiamen

2017

Perolehan tahunan nambah kaping 2

Dadi perusahaan Hi-tech.

2018

Dadi perusahaan umum

perusahaan umum pisanan ing China sing dadi bahan bantuan pendengaran

Gallery