Terusan lengkap (CIC)
Sadurunge pendengaran sing ora katon-ing-kanal (IIC), pangrungon lengkap-ing-kanal (CIC) minangka alat pendengaran khusus sing paling cilik. Dheweke dirancang lan diukir supaya meh kabeh ana ing kanal kuping sampeyan (meatus auditory eksternal) lan mulane meh ora katon, kanthi mung nggambar rai lan baterei. Pita ekstraksi biasane dipasang alat pandonga CIC kanggo mbantu masang lan mbusak saka kuping.

Wuku
Ukuran cilik lan profil cilik.
Sing luwih kuat tinimbang ukurane cilik mula menehi saran lan biasane cocog kanggo kerusakan pendengaran entheng nganti abot.
Lokasi mikropon ing kanal kuping, beda karo ing kuping, mbantu:
nggunakake ponsel.
pengawetan akustik alami sing diwenehake dening kuping eksternal (pinna) sing mbantu mbantu lokalisasi arah swara ing ngarep lan ing ngarep sampeyan.
Umume manufaktur nawakake pitulung pamirsa CIC kanthi pilihan nirkabel lan telecoil, sanajan ukurane rada gedhe.

watesan
Mikropon omni-arah tunggal tunggal sing sensitif swara sing teka saka kabeh sekitar sampeyan. Sabanjure, dheweke ora mesthi cocog kanggo ngrungokake nalika ana swara latar mburi.
Anatomi kuping kudu ana bentuk lan ukuran tartamtu kanggo nyamanake kabeh komponen elektronik ing njero.
Ora cocog yen sampeyan duwe sesanti utawa ringkes manual.
Ndhaptar luwih akeh pangopènan lan luwih gampang ngrusak amarga ingresi lilin kuping ing njero port mikropon, sing ana ing cedhak gapura kanal.
Wilayah permukaan sing luwih cilik tegese luwih cenderung:
umpan balik (kayata wisel) amarga bocor akustik
nyambut gawe nalika ngomong lan ngunyah, utamane yen sampeyan duwe bentuk terusan kuping sing lurus lan condhong.
Kaya kabeh pitulung pendengaran khusus, alat pendengaran CIC bisa uga kudu 'diobongake' maneh saka wektu wiwit tulang rawan kanal kuping bisa ngganti wujud lan ukuran. Iki ora dijamin karo babar pisan lan bakal mbutuhake kesan kuping anyar.

Nuduhake asil siji

Tampilake sidebar