Kita liwati BSCI, ISO13485, ISO9001, C-TPAT, SQP, CVS HEALTH, lsp audit, lan kabeh produk kanthi sertifikat CE, RoHS, FDA. Kanthi departemen R&D dhewe, luwih saka 30 insinyur sing duwe pengalaman, kita duwe kemampuan kanggo nindakake ODM & OEM pitulung Produk.

Laporan CE

Lampiran 7 - EMC

BSCI

FDA

Kedokteran CE

Baterei Bahan Bantu Pangrungon

Waterproof IPX8