Miturut cara ngagem sing beda, kita bisa mbagi alat-alat pendengaran menyang BTE (Konco ing kuping), ITE (ing kuping), Badan wutuh (kita uga diarani minangka pitulung pendengaran Pocket).

Apa Alat Bantu Pangrungu BTE? Alat bantu dengar ing mburi kuping (BTE) dipasang ing ndhuwur kuping lan ana ing mburi kuping. Tabung nyambungake alat bantu dengar menyang earpiece khusus sing diarani cetakan kuping sing cocog karo kanal kuping sampeyan. Jinis iki cocog kanggo kabeh wong umur lan sing meh kabeh jinis gangguan pendengaran. BTE kalebu talingan kuping, zoom kuping, open fit, RIC lan liya-liyane. Ana alat bantu dengar eksternal. Lan ing mburi alat kuping gaya kuping luwih ramping lan ramping tinimbang biyen menehi sampeyan kepenak banget.

Dadi, bisa dingerteni manawa kabeh alat bantu dengar sing ana ing mburi kuping diarani "BTE Hearing Aid". Alat bantu dengar jinis iki duwe tenaga dhuwur lan entuk swara dhuwur umume amarga duwe mesin mesin "amba". Apa maneh, pancen gampang dicopot.

Nanging, biasane alat bantu dengar sing paling gedhe lan katon, sing ora disenengi masarakat. Alat bantu dengar BTE paling apik kanggo bocah amarga bisa nganggo cetakan kuping, sing kudu diganti nalika bocah saya gedhe.

Uga ana alat bantu BTE "mini" anyar, sing kadang diarani piranti "ing-kuping". Iki luwih cilik tinimbang alat bantu BTE tradisional lan nggunakake earmold standar utawa desain open-fit anyar, sing ora bisa menehi kuping sing nuwuhake perasaan. Wong kaya iki amarga nambah rasa nyaman, nyuda umpan balik lan ngatasi masalah kosmetik masarakat.

Piranti pangrungon BTE, kaya JH-113, JH-115, JH-117, JH-125, JH-119, JH-129 lan sapiturute, yen sampeyan kepincut karo barang apa wae, welcome kontak, kita bakal mangsuli sampeyan ing 12 jam.

Nuduhake kabeh asil 15

Tampilake sidebar