Cekak cekak

Ngisi 1.5H, 30H ngadeg, ganti terus

Ngalih Smart

Sambungake kuping loro, siji tombol bebas ngalih
antarane Alat Bantuan Ngrungokake lan telpon.

Sambungan Stabil

The 12th generasi Bluetooth 5.0, Stabil disambungake

Nyandhang Komak

Bobot 5.2g mung, jinis 3 anting-anting sing digawe saka.

Telpon saiki, nganggo G.Sound Buds

Nalika Aid-Aid ngrampungake Bluetooth, urip saya ganti.

Sambungake kuping loro, siji tombol kanthi bebas ngalih ing antarane Hearing Aid lan telpon.

G.SOUND BUDS

SENARAI GAMPANG PIRIK

KANGGO BENGKEL lan efek

  • Telpon tanpa tangan, tangan bebas, sampeyan bisa langsung njawab telpon liwat headset Bluetooth.
  • Langsung ngrungokake musik streaming, streaming video, panggilan media streaming.
  • Laras karo macem-macem piranti Bluetooth, TV, komputer, telpon, lsp.

Gampang Nggunakake

  • Smart lan portable, dhuwur-mburi daya pangisi daya magnet. Adsorpsi otomatis nalika ngisi daya.
  • Ora perlu nginstal app, langsung ngontrol volume headset liwat telpon Android utawa Apple. Utawa ngontrol volume pitulung pangrungon liwat tombol ing headset.
  • Ngalih pemandangan panggunaan kanthi otomatis lan gunakake minangka pitulung pangrungu normal yen ora ana telpon mlebu. Iki digunakake minangka headset Bluetooth kanthi fungsi pendengaran nalika nelpon.

SUKITAN lan KANGGO

  • Gaya ing kuping ITE. Earplugs digawe saka silikon medis lan nduweni keluwesan sing apik. Ora bakal rumangsa ora bisa dienggo nganti suwe.
  • Cahya lan portabel, sampeyan bisa nggawa ing kanthong.
  • Penampilan kasebut cilik lan didhelikake, lan bentuk headset Bluetooth biasa padha. Iki minangka pitulung pendengaran sing luwih gampang ditampa dening pangguna.

GAMPANG GAMPANG

Wektu pangisian daya mung jam 1.5 / wektu pambiyantu pendengaran mung jam 36.

TECHNOLEDGY AIDS paling anyar

  • Tumpeng swara ing sekitar supaya telpon lan pendengaran luwih jelas.
  • Produk anyar sing dikembangake 2019, salah sawijining sawetara headset Bluetooth ITE / alat pandonga ing pasar.
  • Teknologi Bluetooth 5.0, jarak transmisi bisa tekan 10meter.

REDUCTION NOISE DIGITAL

Kripik suda swara dinamis, pitulung pangrungu digital Jinhao, teknologi nyuda chip gangguan, nggawe efek basa luwih jelas.

1.5H CHARGING, 36H STAND BY

Charge-on-go, trep lan metu kanthi gampang. Ora mung bisa nglindhungi pendengaran, uga bisa ngisi kaping 3.

Kasus pangisian 700mAh

36h kanggo alat pendengaran sing ngadeg

4h kanggo status Bluetooth

 

FAQ pitulung

Bluetooth lan alat pandonga

Dikembangake liwat kolaborasi perusahaan teknologi terkemuka, Bluetooth minangka platform komunikasi nirkabel sing ngidini transfer data ing antarane rong utawa luwih piranti elektronik. Teknologi kasebut nggunakake gelombang radio sing diwenehake kanthi frekuensi dhuwur kanggo ngirim data tanpa gangguan utawa risiko keamanan. Produk macem-macem sing nyambungake sambungan Bluetooth wis dikembangake, kalebu ponsel, pamuter musik, komputer, tablet lan televisi.

Apple duwe paten konektivitas Bluetooth khusus karo alat bantu dengar supaya alat bantu dengar tartamtu bisa komunikasi langsung karo platform iOS sing mbukak piranti iPhone, iPad lan iPod Touch. Teknologi iki dirancang kanggo ngidini sambungan langsung piranti tanpa stres banget ing daya batere. Umume produsen alat bantu dengar wis ngluncurake alat bantu dengar sing ngetrapake teknologi Bluetooth iki, dipasarake minangka Made for iPhone ™. Kunjungi situs web Apple kanggo dhaptar alat bantu pangrungu tartamtu sing kompatibel karo platform iOS. Google saiki nggawe standar kompatibilitas alat bantu dengar kanggo platform Android.

Cepet ORDER

KONTAK FORM

Ndhaptar akeh pesenan utawa layanan pendengaran OEM pabrik.