Nganti pirang-pirang taun, pitulung pendengaran analog mung siji jinis sing sampeyan entuk. Saiki, piranti analog isih kasedhiya lan nawakake akeh mupangat kanggo pangguna.

Alat pandhuan analog bisa digunakake kanggo mikropon sing digandhengake karo speaker. Bantuan pangrungon milih swara ing njaba, nggedhekake, lan ngetokake swara sing padha karo volume sing luwih banter. Boten kados pitulung pendengaran digital, alat-alat pandengaran analog nggedhekake kabeh swara padha. Dheweke ora bisa misahake swara latar lan latar mburi utawa ngisolasi jinis swara tartamtu.

Sing ujar, akeh pitulung pangrungon analog isih bisa diprogram, lan uga menehi macem-macem modengar kanggo macem-macem lingkungan. Sawetara wong uga rumangsa gandhengane pendengaran analog "luwih panas" amarga swarane ora diproses kanthi digital.

Kauntungan liyane alat bantuan pendengaran analog kalebu:

Suda rega rata-rata
Urip baterei sing luwih dawa ing volume output sing padha
Luwih gampang disiyapake

Nuduhake kabeh asil 8

Tampilake sidebar