JH-A39

  • Amazon paling laris Piranti pangrungon top 10, Desain fashion.
  • Desain sing apik, cepet lan prasaja, lan gampang digunakake earbuds tanpa kabel sing uga dobel minangka amplifier swara.
  • Nggawe swara kanggo gampang ngobrol
  • Discreet, konco desain kuping kanthi telung ukuran tips kuping
  • Batrén sing bisa dicukur maneh nganti jam ngrungokake 16
  • Ngrungokake swara kanggo kelangan pendengaran
  • Nyuda swara sing gampang kanggo obrolan gampang

Read More

JH-W3

  • App Smartphone (iOS / Android)
  • Pribadi saben kuping kanthi mandhiri liwat Aplikasi
  • Kontrol setelan EQ kanggo pengalaman audio sing optimal
  • Kasus Pengisian Multifungsi 3-in-1
  • Kasus Pengisian Portable Mini
  • Lampu UV Anti-Bakteri
  • Sambungan Bluetooth binaural kanggo nelpon lan streaming
  • Tahan banyu
  • Nano Coating ngusir cairan
  • IPX6 mekanik

Read More

JH-D59

  • REKERJA: 20 Jam digunakake kanggo ampli swara. 2 Jam ngisi daya nganggo kasus portebel.
  • Operasi Sederhana: Mung butuh siji tombol kanggo ngalih ing antarane 3 mode (Biasa / rame / Telpon).
  • Gampang digunakake: Mung 2 tombol kontrol. Pencet dawa "M" 3 detik kanggo nguripake / mateni. Pencet cepet "M" kanggo nyetel mode. Pencet tombol Volume cendhak kanggo volume +/-, ora prelu nyopot

Read More

JH-A17

  • Bantuan Pangrungon CIC Super Mini Ukuran Super
  • Penguat swara karo baterei Zinc baterei A10,70H-100H
  • Nyandhang nyaman
  • Paket hadiah klebu
  • FDA lan medical medical disetujoni, Garansi setaun.

Waca liyane

JH-D26

  • Ukuran sing sithik, ora katon ing kuping, tabung panampa tipis tipis sing ora katon
  • Cocog karo saluran kuping kanthi apik tanpa rasa ora nyaman Gampang nggunakake tombol volume munggah lan mudhun
  • Frekuensi kontrol kanggo lingkungan sing unik
  • Frekuensi normal / saben dinten
  • Frekuensi Pengurangan Bising
  • Frekuensi televisi
  • Kapabilitas Nyuda Bising Otomatis
  • Umpan Balik Obat dibatalake

Waca liyane

JH-D30

  • Ukuran cilik, mung bobot 1.8grame, mini ITE sing wicaksana pitulung
  • Bahan sing ramah kulit, Nganggo confortable. Rodha nyetel volume kanthi cepet kanthi fungsi OFF
  • Plorida anti-seramik silikon rong lapisan
  • DSP chip, swara sing jelas lan sugih, pembatalan umpan balik kanthi otomatis
  • Kasus simpenan portebel lan ngisi daya nganggo layar tampilan LCD, Goncangake tangi.
  • 14 jam kerja wektu kiwa lan tengen pitulung.

Waca liyane

JH-W2

  • Telpon saiki, nganggo G.Sound Buds
  • Nalika Aid-Aid ngrampungake Bluetooth, urip saya ganti.
  • Fungsi Bluetooth & alat bantu dengar eksternal.
  • Ngisi 1.5H, 30H ngadeg, ganti terus
  • Generasi kaping 12 saka Bluetooth 5.0Hz, tetep stabil
  • Sambungake kuping loro, siji tombol kanthi bebas ngalih ing antarane Hearing Aid lan telpon
  • Pengurangan Noise Digital

Waca liyane

KATEGORI GAMPANG

Panganggoan pendengaran sing lengkap.

LAYANAN OEM & ODM

Tuku pembantu pendengaran OEM / OEM tegese kita bisa ngasilake produk unik miturut logo merek utawa desain industri sampeyan.
klasifikasi

DESIGN

LAYOUT & MOLDING

Saben spesialis sing menehi spesifikasi lan desain, tata letak lan model kanggo cocog karo kabutuhan pelanggan.

persiyapan

KUALITAS

MANUFACTURING

Kita ngasilake produk tliti kanthi nggunakake piranti 48 paling anyar sing dikontrol-unit komputer.

bunga_fill

kHUSUS

COATING & PRINT

Iki nambah kualitas produk lan nambah regane. Kita uga nyedhiyakake lapisan UV uga.

Resources

Kualitas

ASSEMBLY

Sawise kain, lapisan, percetakan layar. Kita ngumpulake macem-macem bagean lan nggawe produk tliti sing dhuwur.

Gedung Kedokteran Jinghao

Apa PILIH US?

Tim Profesional

Kita duwe pabrik dhewe, peralatan profesional kanggo produksi asuransi

Assurance Quality

Kita duwe ISO9001, ISO13485, CE, sertifikasi RoSH.

pengalaman

Kita duwe ekspor utama luwih saka 10 taun. Pelanggan saka negara 100 + milih kita.

Kualitas & Rega

Teknologis lan kapasitas produksi pendengaran majeng bisa ngirit wektu lan dhuwit.

PRODUCTS Bintang

Kabeh jinis bantuan pendengaran lan amplifier pangrungon

SHOP AIDS ONLINE ONLINE OTC

Toko pandhuan kanggo ngrungokake saiki online, liwat toko Shopify. mbayar kanthi PayPal utawa kertu Kredit. Gratis pengiriman menyang USA & CANADA.
(558x280) A39

Jh-117 pitulung pangrungon Bh

JH-117 pitunjuk pandhuan ITE

JH-d36 bte ngrungokake pitulung 4 saluran 4 mode

Bantuan pangrungon JH-D36 RIC

351-O pitulung pangrungon

(558x280) D19

JH-907 pitunjuk pandhuan ITE

JH-D30 pitulung pendengaran ITE

ULANGAN CUSTOMER

Ulasan Pelanggan saka situs web lan pameran Alibaba Platform.

Aku wis tuku akeh alat bantu dengar, nanging sing paling larang regane nganti saiki. Aku seneng banget karo kualitas produk. Mungkin iki ora bakal cocok kanggo kabeh wong, nanging bisa digunakake banget kanggo aku.

 

Andreo - Dokter Audiologi

Aku seneng piranti kasebut kanggo ukuran cilik lan mode ngrungokake beda. lan ngalih tingkat volume rocking sing cerdas, gampang diatur, utamane kanggo wong tuwa, driji ora sensitif ditangani.

 

Oliver - Sing Tuku

Aku wis nggunakake merek liyane sing bisa digunakake kanthi bener amarga ilang frekuensi dhuwur nanging ora kanggo frekuensi kurang. Piranti iki nggedhekake kabeh frekuensi, swarane cetha, pancen ngrampungake masalah pangrungonku.

 

Isabella - Manajer Proyek

BLOG KESIHATAN KAMI

Pawarta lan artikel pendhidhikan teknologi anyar, pandhuan kanggo tuku pandhuan.
Klasifikasi Bantuan Krungu

Klasifikasi Bantuan Krungu

Piranti pangrungon dipérang dadi macem-macem kategori. Kesesuaian pitulung pangrungon gumantung karo pendengaran sampeyan. Saiki, wadul pendengaran amazon kanthi apik adol.
Bantuan pandonga umum dibagi dadi papat kategori:

20th, Aug 2019

Jinghao Medical ing Canton Fair

Jinghao Medical ing Canton Fair

Impor lan Ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Kanton dianakake ing Guangzhou saben musim semi lan musim gugur, kanthi riwayat 59 wiwit taun 1957.

20th, Aug 2019

Krungu pitulung kanggo wong tuwa

Krungu pitulung kanggo wong tuwa

Bubar, ana paningkatan wong sing rame ing umur 60. Wong tuwa ing omah bubar ngucapake banter, gampang diperangi, lan uga gampang sabar?

20th, Aug 2019