JH-A39

Sing adol bakul paling apik ing Amazon, Desain fashion.
Desain sing apik, cepet lan prasaja, lan gampang digunakake earbuds tanpa kabel sing uga dobel minangka amplifier swara.
Nggawe swara kanggo gampang ngobrol
Discreet, konco desain kuping kanthi telung ukuran tips kuping
Batrén sing bisa dicukur maneh nganti jam ngrungokake 16
Ngrungokake swara kanggo kelangan pendengaran
Nyuda swara sing gampang kanggo obrolan gampang

Tuku SaikiWaca liyane

JH-A17

Bantuan Pangrungon CIC Super Mini Ukuran Super
Penguat swara karo baterei Zinc baterei A10,70H-100H
Nyandhang nyaman
Paket hadiah klebu
FDA lan medical medical disetujoni, Garansi setaun.

Waca liyane

JH-D26

Ukuran sing sithik, ora katon ing kuping, tabung panampa tipis tipis sing ora katon
Nampa kanal ing kuping kanthi becik tanpa rasa ora nyaman
Gampang nggunakake tombol volume munggah lan Down
Frekuensi kontrol kanggo lingkungan sing unik
Frekuensi normal / saben dinten
Frekuensi Pengurangan Bising
Frekuensi televisi
Kapabilitas Nyuda Bising Otomatis
Umpan Balik Obat dibatalake

Waca liyane

JH-D30

Ukuran sing sithik, bobot 1.8grame mung, mini pendengaran ITE mini
Bahan sing ramah kulit, Nganggo confortable.
Roda imbuhan volume tanpa langkah kanthi fungsi OFF
Plorida anti-seramik silikon rong lapisan
DSP chip, swara sing jelas lan sugih, pembatalan umpan balik kanthi otomatis
Kasus simpenan portebel lan ngisi daya nganggo layar tampilan LCD, Goncangake tangi.
14 jam wektu kerja kanggo pendengaran kiwa lan tengen.

Waca liyane

JH-W2

Telpon saiki, nganggo G.Sound Buds
Nalika Aid-Aid ngrampungake Bluetooth, urip saya ganti.
Fungsi Bluetooth & alat bantu dengar eksternal.
Ngisi 1.5H, 30H ngadeg, ganti terus
Generasi kaping 12 saka Bluetooth 5.0Hz, tetep stabil
Sambungake kuping loro, siji tombol kanthi bebas ngalih ing antarane Hearing Aid lan telpon
Pengurangan Noise Digital

Waca liyane

KATEGORI GAMPANG

Panganggoan pendengaran sing lengkap.

LAYANAN OEM & ODM

Tuku pembantu pendengaran OEM / OEM tegese kita bisa ngasilake produk unik miturut logo merek utawa desain industri sampeyan.
klasifikasi

DESIGN

LAYOUT & MOLDING

Saben spesialis sing menehi spesifikasi lan desain, tata letak lan model kanggo cocog karo kabutuhan pelanggan.

persiyapan

KUALITAS

MANUFACTURING

Kita ngasilake produk tliti kanthi nggunakake piranti 48 paling anyar sing dikontrol-unit komputer.

bunga_fill

kHUSUS

COATING & PRINT

Iki nambah kualitas produk lan nambah regane. Kita uga nyedhiyakake lapisan UV uga.

Resources

Kualitas

ASSEMBLY

Sawise kain, lapisan, percetakan layar. Kita ngumpulake macem-macem bagean lan nggawe produk tliti sing dhuwur.

Apa PILIH US?

Tim Profesional

Kita duwe pabrik dhewe, peralatan profesional kanggo produksi asuransi

Assurance Quality

Kita duwe ISO9001, ISO13485, CE, sertifikasi RoSH.

pengalaman

Kita duwe ekspor utama luwih saka 10 taun. Pelanggan saka negara 100 + milih kita.

Kualitas & Rega

Teknologis lan kapasitas produksi pendengaran majeng bisa ngirit wektu lan dhuwit.

PRODUCTS Bintang

Kabeh jinis bantuan pendengaran lan amplifier pangrungon

SHOP AIDS ONLINE ONLINE OTC

Toko pandhuan kanggo ngrungokake saiki online, liwat toko Shopify. mbayar kanthi PayPal utawa kertu Kredit. Gratis pengiriman menyang USA & CANADA.
(558x280) A39

Jh-117 pitulung pangrungon Bh

JH-117 pitunjuk pandhuan ITE

JH-d36 bte ngrungokake pitulung 4 saluran 4 mode

Bantuan pangrungon JH-D36 RIC

351-O pitulung pangrungon

(558x280) D19

JH-907 pitunjuk pandhuan ITE

JH-D30 pitulung pendengaran ITE

Bantuan Panjaluk Bluetooth

ULANGAN CUSTOMER

Ulasan Pelanggan saka situs web lan pameran Alibaba Platform.
testi3-150x150

Aku wis tuku akeh alat bantu dengar, nanging sing paling larang regane nganti saiki. Aku seneng banget karo kualitas produk. Mungkin iki ora bakal cocok kanggo kabeh wong, nanging bisa digunakake banget kanggo aku.

 

Andreo - Dokter Audiologi

testi5-150x150

Aku seneng piranti kasebut kanggo ukuran cilik lan mode ngrungokake beda. lan ngalih tingkat volume rocking sing cerdas, gampang diatur, utamane kanggo wong tuwa, driji ora sensitif ditangani.

 

Oliver - Sing Tuku

testi7-150x150

Aku wis nggunakake merek liyane sing bisa digunakake kanthi bener amarga ilang frekuensi dhuwur nanging ora kanggo frekuensi kurang. Piranti iki nggedhekake kabeh frekuensi, swarane cetha, pancen ngrampungake masalah pangrungonku.

 

Isabella - Manajer Proyek

Langganan Newsletter Kita

Entuk produk lan promosi alat bantu dengar paling anyar. Aja padha sumelang, kita uga sengit karo spam - mula kita mung ngirim konten sing pengin diwaca.

BLOG KESIHATAN KAMI

Pawarta lan artikel pendhidhikan teknologi anyar, pandhuan kanggo tuku pandhuan.
Klasifikasi Bantuan Krungu

Klasifikasi Bantuan Krungu

Piranti pangrungon dipérang dadi macem-macem kategori. Kesesuaian pitulung pangrungon gumantung karo pendengaran sampeyan. Saiki, wadul pendengaran amazon kanthi apik adol.
Bantuan pandonga umum dibagi dadi papat kategori:

20th, Aug 2019

Jinghao Medical ing Canton Fair

Jinghao Medical ing Canton Fair

Impor lan Ekspor China, uga dikenal minangka Pameran Kanton dianakake ing Guangzhou saben musim semi lan musim gugur, kanthi riwayat 59 wiwit taun 1957.

20th, Aug 2019

Krungu pitulung kanggo wong tuwa

Krungu pitulung kanggo wong tuwa

Bubar, ana paningkatan wong sing rame ing umur 60. Wong tuwa ing omah bubar ngucapake banter, gampang diperangi, lan uga gampang sabar?

20th, Aug 2019

lADPBGnDZIwpR_jMls0EsA_1200_150